Keveredés helyett hónapokon át verte a lányát egy indiai Pármában az olasz vőlegénye miatt


Ferenc pápa szerint a terrorizmusra a megoldás a családok keveredése Európában. De akarnak-e egyáltalán maguk a migránsok keveredni a helyiekkel?

Tegnapelőtt szombaton újabb 106 migráns érkezett Olaszországba, Messina kikötőjébe. Ezúttal nem NGO-s hajókon, hanem az EU Eunavfor Med katonai missziója keretében a Földközi-tengeren járőröző Samuel Beckett hajón. A migránsok a líbiaiGarabulliból indultak el , és 16 órai tengeren hánykolódás után talált rájuk Málta mentési övezetében az ír hadihajó 4 napja éjjel.

93 férfi, 11 kiskorú és 2 nő (közülük az egyik terhes) érkezett meg újból papírok nélkül Európába, anélkül, hogy bárki bármit is tudna róluk. Jelenleg már valamelyik olasz nyitott befogadó központban vannak, ahova minden komolyabb ellenőrzés nélkül jutottak el egy EU-s hadihajó segítségével. Akár az összes férfi is lehet köztük terrorista. De ez senkit nem érdeke az EU vezető elitje köreiben, akik valójában ezt az egész migráns beszállítási rendszert kifundálták. De miért is nem?

Erre Ferenc pápa egyik múlt decemberi megnyilvánulása is adhat némi felvilágosítást. Az Európába tömegesen beözönlő migránsok egyik fő védelmezője szerint az integráció és a családok keveredése ugyanis megvéd a terrorizmustól. Ezt a pápa egy videó beszélgetésben fejtette ki a tokiói jezsuita egyetem diákjainak, amikor a migrációról kérdezték őt.

Bizonyára több oka is lehet annak, hogy az EU vezetői ahelyett, hogy az európai országok hadseregét a terroristáktól való védekezésre használnák, egyenesen akár katonai hajókon is behoznak bárkit is, aki a Földközi-tengeren megjelenik egy csónakon, és azt állítja magáról, hogy ő menekült. De más indokokról egyelőre nincs adat ezen a fenti pápai érven kívül, amelyből logikusan az következik, hogy jöhet akármennyi terrorista is a migránsok között, majd szépen integráljuk őket, elősegítjük a keveredését a már évezredek és évszázadok óta itt élő “migránsok” családjaival, és máris jó fiú lesz. Volt terrorista, nincs terrorista. Ha pedig mégis vannak terrortámadások, akkor azért a befogadók a hibásak, mert nem integrálták elég jól az újonnan érkező bevándorlókat a már régebben itt lakók, vagyis elszigetelték őket gettókban.

A képen: Ferenc pápa videó beszélgetése

Ferenc pápa ebben a decemberi beszélgetésben azt is elmondta a tokiói jezsuita diákoknak, hogy Európában valójában mindenki migráns, sőt az ember maga migráns. A terrorizmus oka pedig az elszigetelődés. De ha oktatást és munkát kapnak a bevándorlók, akkor integrálódnak. Keveredés lesz, és új családok születnek majd a népek integrációjából.

A mindennapok valósága azonban több ponton is keményen ellentmond a nyugati katolikusok feje elképzeléseinek. A migránsok nagy része ugyanis éppen olyan civilizációkból érkezik, amelyek egyenesen komolyan ellenzik a keveredést más vallású és más kultúrájú emberekkel. Ez aztán olyan szörnyű családi tragédiákhoz is vezet gyakran, mint annak az olaszországi Pármában élő indiai lánynak az esete, aki egy olasz fiúba lett szerelmes.

A 18 éves indiai lány apja hónapokig ütötte-verte őt, amikor megtudta, hogy egy olasz fiúhoz akar feleségül menni. Azt is beígérte neki, hogy megöli miután kivágta a nyelvét és levágta a lábát, ha nem hagy fel ezzel a kapcsolattal. Az olasz fiút és családját pedig azzal fenyegette, hogy magához vesz még 50 másik indiait is, és mindegyikőjükkel végeznek.

A képen: indiai bollywoodi táncosnő

Végül a 48 éves indiai férfit letartóztatta az olasz rendőrség, a felesége és másik gyerekük ellen is eljárás folyik, míg a magát e lányt egy védett házba költöztették. De “happy and” ebben a családi történetben az már tutira nem lesz, hiába került a “fő gonosz” a börtönbe. Csak két meggyötört és összetört család került ki végül ebből a nagy keveredési próbálkozásból. Továbbá nem ez az egyetlen ilyen kudarcba és tragédiába fulladt keveredési kísérlet.

De még magában Indiában sem ritkák az ilyen tragédiák a különböző csoportokhoz tartozó családok között, csak arról nem nagyon akar tudomást venni a bollywoodi mozi bűvöleténél sokkal tovább nem igen látó nyugati világ. Ahogy még rengeteg más témáról sem, amely az indiai társadalomban is inkább csak mélyen elhallgatott tabuk. Így csak teljesen felszínes elképzelések nyomán próbálnak meg integrálgatni a nyugati “haladók”.

Tényleg csak különös nagy álmodozók gondolhatják azt komolyan, hogy a népek nagy keveredésével majd létrejön valami ideális új világ.

Habár a keresztény európai civilizáció létrejöttét is megelőzték nagy népvándorlások, de ők aztán annyira-amennyire egységbe kerültek egymással egy közös j vallás által. De most nincs a színen egy ilyen új vallás sem, amely egy közös világképet adhatna sok különböző elképzelésű embernek.

Hacsak nem gondolják azt a migrációpártiak, hogy a sorosi nyílt társadalmi eszméje majd betölti ezt a szerepet….

Forrás:

http://www.repubblica.it/cronaca/2018/07/08/news/nave_militare_irlandese_sbarca_a_messina_con_106_migranti-201198516/

https://www.vaticannews.va/it/vaticano/news/2017-12/papa-francesco-giovani-studenti-universita-giappone-tokyo.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/parma-maltratta-figlia-perch-ama-italiano-arrestato-indiano-1550487.html

http://www.parmatoday.it/eventi/la-danza-indiana-bollywood-a-parma-con-maya-devi-e-valentina-manduchi-4511629.html

https://multikultifigyelo.blogstar.hu/./pages/multikultifigyelo/contents/blog/55374/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?