Játszóterén árulták a drogot a migránsok a toszkán városban nappal is

Fülöp Ida

Egy harminc éves marokkói férfit tartóztattak le az olasz katonai rendőrök tegnap Fucecchio-ban drogdílerkedés miatt, a társait még keresik.

A bevándorlók a 23 ezer fős olasz város Galleno negyede érzékeny területein, az ovinál, a játszótéren és a templomnál, árusították a kábítószert az utcákon és a parkban fényes nappal is. Már nagyon régóta jelezték a hatóságoknak a városrész lakói a migráns drogdílereket, és most végül ez egyiket el is kapták. Ketten azonban kereket oldottak. A drogdílerek többnyire előzetesen telefonon beszélték meg a találkozókat a környékről érkező vevőikkel.

A képen: a toszkán város Fucecchio Galleno negyede

A migránsok hosszú időn keresztül még a városnegyed játszóterén játszadozó gyerekek előtt is zavartalanul végezték a bűnöző tevékenységüket. A rácsok közé került Nordine Aboulouafa marokkói állampolgár, de olasz lakos. Háza kertjében 95 gramm hasist és kokaint találtak a Batman osztag nyomozói drogkereső kutya segítségével a föld alá elrejtve.

A migráció valójában hatalmas drogüzlet is, és kéz a kézben jár az ember- és a drogcsempészet. A bevándorlók egy része már eleve drogkereskedőnek érkezik. Az olasz “haladóknak” természetesen ezzel semmi bajuk nincsen, szerintük ez jó. Ők továbbra is foggal-körömmel védik a földközi-tengeri illegális migrációt az olasz katolikus egyház előljáróival egyetemben.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/fucecchio-sgominata-banda-pusher-marocchini-spaccio-vicino-1554303.html

http://www.reportpistoia.com/toscana/item/62619-fucecchio-spaccio-vicino-ad-asili-e-chiese-3-arresti.html

https://multikultifigyelo.blogstar.hu/./pages/multikultifigyelo/contents/blog/55728/pics/lead_800x600.jpg
játszótér,migráns drogdílerek,templom,toszkán város
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?