A nigériai maffia megszállta Olaszországot az illegális migrációval


Újabb nigériai maffiózó bűnözői csoportot buktattak le az olasz nyomozók. Ezúttal a szicíliai Messinában tartóztattak le 6 embert.
 
A bűnszervezet tagjai fiatal nigériai lányokat szerveztek be Nigériában, hogy Európába hozzák őket. Eredetileg rendes munkát ígértek nekik, de aztán prostitúcióra kényszerítették őket.
 
Líbián keresztül szállították be őket a "filantróp" NGO-s hajók segítségével is. Már nagyon régóta tudják a civilek, hogy milyen módon segítik a nigériai maffiát, akarva vagy akaratlanul. De ez nekik nem okoz gondot.
 
A nigériai bevándorlókon túl, akiket drogkereskedelemmel is vádolnak, ezúttal  egy olaszt is letartóztattak, aki egy menedékkérők ellátásról gondoskodó civil szervezetnél önkénteskedett. Az ő segítségével találták meg a lányokat befogadó központokban, miután partra szálltak a civilek illetve az európai állami hajókról. Továbbá a helyi prostitúciós tevékenységük "beindításában" is segédkezett.
A képen: nigériai prostituáltak Palermóban 
Az elmúlt években a baloldali olasz kormányok az EU-s missziók és a civilek hajóival sok-sok tízezer nigériai maffiózó bejutását segítették elő a gyakorlatilag teljesen ellenőrizetlen migrációval.
Matteo Salvini, az új olasz kormány belügyminisztere ezért is nem engedi azt, hogy az NGO-s és az EU-s hajók továbbra is beszállítsák a migránsokat Líbiából olasz kikötőkbe. Nem akar az embercsempészek és a maffiózók cinkosa lenni.
A "filantrópoknak" azonban egyáltalán nem számít az, hogy az ellenőrizetlen és tömeges migrációval igazi és valóságos bűnözői hadsereg árasztja el Olaszországot és Európát. Catania miniszteri bírósága éppen tegnap kérvényezte az olasz szenátusnál, hogy függesszék fel Salvini parlamenti mentelmi jogát, mivel szerintük az agrigentói sorosista ügyész, Luigi Patronaggio vádjai helytállóak ellene, vagyis törvénytelen módon járt el, amikor napokig nem engedte leszállni nyáron a Diciotti hajóról a migránsokat Catania kikötőjében.
A képen: Luigi Patronaggio ügyész
A bírói testület azzal érvelt, hogy az NGO-s hajók életet mentenek a Líbiai partoknál, és ez felülír minden más törvényt, így az illegális határátlépésre vonatkozó rendelkezéseket is. Ezzel ezek a szicíliai bírók gyakorlatilag szabad utat adtak jogilag a bűnözők tömeges és korlátlan bejutásának is. Különös módon mindhárman annak a szélsőbaloldali nézeteket valló ügyészi és bírói civil szervezetnek (Magistratura Democratica) a tagjai, mint az eljárást elindító ügyész.
Valójában valami miatt azonban nemcsak ezek a bírók, hanem az egész olasz baloldal is igyekszik szőnyeg alá söpörni a nigériai maffia ügyét. Teljesen ártalmatlan dolognak tüntetik fel azt, hogy a Földközi-tengeren át valójában minden komolyabb kontroll nélkül érkeznek a bevándorlók, miközben Alessandro Meluzzi kriminológus arról beszélt a napokban egy televíziós vitában, hogy a nigériai maffia gyakorlatilag katonailag elfoglalta Olaszország területét.
Meluzzi álláspontját erősíti meg az tény is, hogy az olasz belügyminisztérium kb. a nigériai maffia 100 ezer tagjáról tud az országban, és már az FBI is nyomoz az olasz és az amerikai szervezeteik összefonódásai miatt. Továbbá napról napra egyre több olasz városban veti meg a lábát a bűnszervezet. A neves kriminológus szerint csak az illegális migráció teljes leállításával lehet megfékezni a világ egyik legveszélyesebb és legkegyetlenebb bűnszervezetének további európai terjeszkedését.
Források: 
1
https://multikultifigyelo.blogstar.hu/./pages/multikultifigyelo/contents/blog/68080/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-26 15:19:29
Itt a kézzelfogható eredménye a Salvini előtti "rendszer" vég nélküli maszatolásának, a migránsok, az embercsempészek "pátyolgatásának, simogatásának".
Persze egy kis "maffiaszál" azért sosem állt távol az olaszoktól, ám valószínűleg már rájöttek arra, hogy ez az irány még sem nyerő !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?