Olasz InterCity vonaton veszekedtek afrikai migránsok a kalauzzal (videó)


Érvényes jegy nélkül akartak utazni a "menekültek".

Az olasz jobboldali sajtó rendőrségi hírek alapján szinte napi rendszerességgel számol be jegyellenőrök és buszvezetők elleni támadásokról olyan migránsok részéről, akik ingyen óhajtják igénybe venni a szolgáltatást. Augusztus 8-án egy orosz nő felvételt is készített egy ilyen esetről a Róma-Trieszt InterCity vonaton.

A videón jól látszik, hogy a szóban forgó két afrikai migráns mekkora vehemenciával kiabál az olasz kalauzzal, és próbálja megakadályozni a felvétel készítését. A vita hevében a durva káromló szavaktól sem riadnak vissza.

Ezúttal a kalauznak sikerült leszállítani a két bliccelő bevándorlót a vonatról Firenze állomásán  a rendőrség kihívása nélkül, de sokszor az ilyen eseteket csak az ő közbeavatkozásukkal lehet megoldani.

A bevándorlók tömeges megjelenése előtt ilyen események nem fordultak elő az olasz vonatokon. A jelek szerint azonban manapság már ilyen esetekre is fel kell készülnie annak, aki vonatra száll a világ gazdaságilag egyik legfejlettebb országában. 

A probléma súlyosságát jól mutatja az, hogy tavaly októberben a dél-olasz Frosinone közösségi buszjáratainak sofőrjei és jegyellenőrei levélben fordultak a prefektúrához a bevándorlók miatt. Ebben tudatták a hatóságokkal hogy a migránsok 90 százaléka akar jegy nélkül utazni. Mindennaposak a viták velük, és gyakran kell miattuk a rendőri erőkhöz fordulniuk. Továbbá a bevándorlók rendszeresen lerasszistázzák őket csupán azért, mert a munkájukat végzik.

A Soros-féle nyitott társadalom eszméje napról napra nagyobb káoszhoz vezet Olaszországban is. Nem az afrikai migránsok integrálódnak az európai rendszerbe, hanem ahogy nő a számuk, egyre inkább ők afrikanizálják Európát.

1
https://multikultifigyelo.blogstar.hu/./pages/multikultifigyelo/contents/blog/85979/pics/lead_800x600.jpg
bliccelés,Firenze,InterCity vonat,káosz,migránsok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-14 16:48:25
Akkor éljen és virágozzék a jelenlegi olasz kommunista kormány és az ingyenélő, aljas migránsok megbonthatatlan, örök barátsága !!!!!
H U R R Á EFFTÁRSAK !!!! >>>>>>CSAK ÍGY TOVÁBB, ELŐRE A MEGKEZDETT LENINI ÚTON !!!!!!!
Ökrök !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?