Ingyen sör életed végéig?

Na ne! Megmutatjuk hogyan!

Tovább

Cristiano Ronaldo Kecskemétre igazolt.

A részletekért kattints!

Tovább

Kockahas tíz nap alatt?

A blogstar elintézi Neked.

Tovább
Fülöp Ida
2019.06.29.

A német no borders NGO hajója könyörtelenül ráhajtott az útját álló olasz katonai kishajóra miközben a Renzi-kormány két minisztere is a fedélzetén volt.

A Sea Watch német hajó kapitánya, Carola Rackete ma éjjel engedély nélkül belépett Lampedusa kikötőjébe, hogy partra tegye a még a hajó fedélzetén maradt 40 migránst, akiket június 12-én vettek fel a líbiai partoknál egy teljesen jól működő motorcsónakból 3 órára kikapcsolt helyzetjelzővel.

Az  olasz kormány már 15-én befogadott a hajóról 10 bevándorlót, terhes nőket a kísérőikkel, betegeket és gyerekeket. Valamint tegnapelőtt is egy újabb férfit, aki beteg lett, a kiskorú testvérével. Ezzel teljes mértékben eleget tettek az Emberi Jogok Európai Bírósága előírásának, amely azt határozta a hajó ügyében, hogy az olasz kormánynak nem kell befogadnia a rajta lévő szubszaharai bevándorlókat , csupán gondoskodni az érzékeny állapotban lévőkről.

Ennek ellenére a civil hajó kapitánya szükségállapotra hivatkozva tört be az éj leple alatt az olasz sziget kikötőjébe, miközben két nappal ezelőtt már az olasz felségvizekre is engedély nélkül lépett be. Már korábban is többször is önhatalmúlag akart kikötni, de ezt eddig meg tudta akadályozni az olasz pénzügyőrség, amely katonai szervezet Olaszországban. Most azonban Rackete ráment a civil hajóval olasz katonai kishajóra a kikötési manőverezése során, beszorítva azt a 600 tonnás Sea Watch 3 és móló közé.

A képen:  a Sea Watch 3 az olasz pénzügyőrség beszorított hajójával

Az olasz pénzügyőrség kishajón lévő munkatársai arról számoltak be, hogy életveszélyben voltak. Továbbá a 31 éves német kapitánylány ezen tette még az egyébként igen baloldali agrigentói főügyésznél is kiverte a biztosítékot, aki pedig eddig minden lehető jogi eszközzel segítette eddig a földközi-tengeri bevándorló beszállító NGO-k tevékenységét. Luigo Patronaggio ezúttal azonban azt nyilatkozta az ügyről, hogy semmilyen humanitárius indok nem igazolhatja azok az egyenruhások elleni erőszakot, akik a tengeren mindenki biztonságáért dolgoznak.

A német lányt egyébként már tegnap feljelentette a pénzügyőrség, amiért nem állt meg a felszólításukra, és olasz vizekre lépett. Ma délelőtt lett volna ez ügyben a meghallgatása embercsempészet és katonai hajó parancsának a megtagadása miatt az agrigentói La Valle ügyész részéről Lampedusa szigetén. 

A képen:  a Sea Watch német kaptánya, Carola Rackete

Minden bizonnyal ez előbbieket még Patronaggio jóvoltából, aki nyíltan migrációpárti ügyészi-bírói szervezet tagja, minden gond nélkül megúszhatta volna a német anarchista lány azzal, hogy a joggyakorlatban a nemzetközi törvényeket a nemzeti törvények felett állónak tekintik. Így akár még jogosnak is nyilváníthatták volna addigi lépéseit. Most azonban a korábban jégtörő hajón kapitánykodó Rackete az előbbi vádpontokon túl még továbbiakat is beszerzett magának, többek között hajószerencsétlenség okozásának kísérletét, továbbá azonnal le is tartóztatták. Jelenleg házi őrizetben van, és a bíróság fog arról dönteni, hogy elrendelik-e az előzetes letartóztatását.

A baloldali politikusok, civilek és katolikus papok azonban továbbra is hatalmas hősnek tartják az anarchista kapitánylányt. A nagy migránsbarát Zanotelli atya szerint még Nóbel-díjat is érdemelne  Rackete ezen tettéért. Az előző két baloldali kormány közlekedési és infrastrukturális minisztere Graziano Delrio, aki maga is hajón volt a kikötés pillanatában, azt nyilatkozta az esettel kapcsolatban, hogy "bizonyos esetekben nem kell betartani a törvényt".

Delrio másik négy baloldali politikus társával két nappal ezelőtt költözött fel a hajóra azzal a szándékkal, hogy végig azon maradnak, amíg a mostani kormány nem engedi partra szállni a migránsokat.

A képen: baloldali olasz politikusok a Sea Watch 3 hajón a kapitányával - jobbra Delrio és Orfini előző olasz közlekedési és igazságügyi miniszterek

A Renzi- és Gentiloni kormányok igazságügyi minisztere, Matteo Orfini is szintén a hajón volt, és ő is a Sea Watch erőszakos tette mellé állt. Szerinte a jelenlegi kormány hibás az egészért, amiért 16 napon át nem adtak engedélyt a Sea Watch 3-nak kikötésre a hajón tartva a bevándorlókat.

Orfini ezenkívül azt is újból kifogásolta, hogy Matteo Salvini nem mondott le a parlamenti mentelmi jogáról, és nem állt a bíróság elé egy tavalyi hasonló ügy miatt. Ekkor emberrablással vádolta meg őt Patronaggio ügyész és a cataniai miniszteri bíróság, amiért több napon keresztül egy állami hajón kellett várakoznia az ő döntésből kifolyólag egy másik bevándorló csoportnak. Végül az olasz parlament úgy döntött, hogy Salvini államérdekből járt el, és ezért nem kell őt perbe fogni.

Habár a német kapitánylány azt nyilatkozta, hogy egyedül döntött arról, hogy önhatalmúlag belép az olasz kikötőbe, ez a fentiek fényében nem igen valószínű. Minden bizonnyal az anarchista hajlamain túl ezek a baloldali politikusok is nyomást gyakoroltak rá, valamint félre is vezethették őt a jogi értelmezésükkel. 

Mindazonáltal az olasz ügyészség és bíróság tényleg hozhat olyan döntést, hogy Rackete ártatlan, de ez igen kétséges az EJEB döntése fényében is. Matteo Salvini mindenesetre egyenesen katonai akciónak nevezte a Sea Watch NGO tettét, ami nem maradhat büntetlenül.

Valóban teljesen elképesztő, hogy egy német civil szervezet kapitánya  odáig jusson el, hogy minden engedély nélkül önhatalmúlag betör egy szuverén állam kikötőjébe annak hatósági hajóját is megtámadva. Habár ez utóbbi tettéért Rackete bocsánatot kért, mintha egy ilyen ügyet csak úgy lehetne intézni egy bocsival.

De ezeknél a szélsőbalos anarchista civileknél ez már csak így megy. Teljesen törvények felett állóknak érzik magukat, és ebben a baloldali sajtó, baloldali vezető politikusok, nemzetközi szervezetek és migrációpárti egyházi vezetők is aktívan támogatják őket. 

Az eset mindenesetre jól jelzi, hogy  a csata tovább folytatódik a bevándorláspárti globalista erők és a biztonságos és nyugodt életre vágyó európaiak között, mind politikai, mind jogi szinten. Sőt előbbiek immár nyíltan az erőszak pályájára léptek Rackete kapitányuk fenti húzásával, aki talán még maga sem fogja fel, hogy a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlás végül olyan káoszt hoz Európába, aminek ő maga is áldozatul eshet, mivel annak negatív közbiztonsági hatásaitól csak a nagyon vastag falak között élő elit maradhat védett, vagy még ők sem. 

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/sea-watch-i-5-minuti-terrore-gdf-bestione-dacciaio-su-noi-1718510.html

https://www.fanpage.it/live/la-sea-watch-3-e-entrata-in-acque-italiane-la-capitana-so-cosa-rischio-ma-non-ho-scelta/

http://www.ilgiornale.it/news/politica/pure-pd-sperona-gdf-necessit-si-pu-violare-legge-1718551.html

http://www.rainews.it/dl/rainews/media/Graziano-Delrio-Nicola-Fratoianni-Matteo-Orfini-bordo-della-Sea-Watch-3-820c7193-bc71-428d-93cf-7edf0c0bbb0a.html#foto-1

https://www.youtube.com/watch?v=yOsHnKXJ_SY

https://www.cronacasocial.com/sea-watch-3-il-momento-in-cui-la-nave-sperona-la-motovedetta-della-gdf-video/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/padre-zanotelli-salvini-mi-ricorda-antigone-carola-merita-1718636.html

https://www.open.online/2019/06/25/sea-watch-la-capitana-lancia-la-sfida-al-capitano-forzero-il-blocco/

A civilek hajójának német női kapitánya korábban jégtörő hajón is dolgozott, és engedély nélkül lépett be olasz vizekre.

A Sea Watch NGO hajója június 12-én vett fel a fedélzetére 52 migránst a líbiai partok közelében kikapcsolt helyzetjelzővel egy teljesen jól működő csónakból. Majd egyenesen Olaszország felé vette az irányt, hogy ott tegye partra a bevándorlókat. Matteo Salvini belügyminiszter azonban megtiltotta a civileknek az infrastrukturális és a hadügyi miniszterrel együtt, hogy olasz vizekre lépjenek belbiztonsági okokból. 

Az olasz rendőrség nyomozásai alapján több azonosított dzsihadista is érkezett már Líbiából ilyen módon az országukba, továbbá a nigériai maffia is ezzel a módszerrel szállította be az utóbbi években sok tízezer tagját Európába. A nyíltan no borders eszméket valló NGO-t azonban a jelek szerint egyáltalán nem érdekli Európa biztonsága, őket csupán anarchista eszméik éltetik. De ebben nincsenek egyedül, mivel az európai baloldali pártok, valamint a katolikus püspökök nagy része és a német evangélikusok is őket támogatják, különös módon az EKD német evangélikus szervezet.

A képen: a német EKD evangélikus szervezet püspök elnöke a Sea Watch előljáróival 

Az olasz hatóságok csupán tíz bevándorlót fogadtak be a hajóról, terhes nőket a kísérőikkel, gyerekeket és betegeket. A német NGO azonban nem tágított, továbbra is az olasz vizek határán cirkált fel-alá miután Hollandiától sem kaptak kikötési engedélyt, pedig az ország felségjelzése alatt fut a hajójuk.

Majd két hetes várakozás után az a Emberi Jogok Európai Bíróságához fordultak, hogy ők rendeljék el az olasz államnak a fedélzetükön lévő migránsok befogadását. De amikor ez nem történt, meg a hajó német kapitánya, a 31 éves Carola Rackete a tiltás ellenére tegnap délután belépett az olasz vizekre, hogy Lampedusa kikötőjében partra tegye a bevándorlókat. 

Rackete már 2016-tól dolgozik együtt  a Sea Watch NGO-val, előtte többek között antarktiszi expedíciókon is részt vett. Ezek során tengerészeti egyetemi végzettsége miatt jégtörő hajó kapitányaként is dolgozott. Az olasz Il Giornale lap ennek is tudja be azt, hogy az olasz törvényekre ilyen módon fittyet hányt, azon túl hogy a globalista eszméket szolgálja mintegy kalózként a nemzetállamok lebontása érdekében. 

A képen: Carola Rackete, a Sea Watch anarchista "jégtörő" kapitánya

A német civil lány személyében egy kivételesen fanatikus anarchistát üdvözölhetünk, aki egyben a nemzetközi tengeri szabályokat is semmibe vette a no borders hitvallása miatt, és nem engedelmeskedett az olasz hatósági hajóknak sem. Így akár 27 éves börtönbüntetést is kaphat az "önkéntes", aki a Greenpeace hajóján is "aktivistáskodott" korábban.

A Sea Watch NGO minden tengeri akciójára más-más kapitányt fogad fel, amióta elkezdtek velük aktívabban foglalkozni az olasz ügyészek. Már többször is indult a német civil szervezet ellen eljárás embercsempészet miatt, de eddig még mindig megúszták, mivel az ügyészség eddig nem használhatott speciális eljárásokat a nyomozások során.

Utoljára éppen idén májusban Agrigento ügyészsége kezdett el nyomozni az előző "mentésük" miatt, és a civil hajó előző olasz kapitánya ellen mind  a mai napig nem zárult le az ügy. Továbbá több jogi szakértő szerint is törvénybe ütköző módon szüntették meg a hajó lefoglalását. Így Carola biztosan tudta, hogy nagy jogi és politikai csatába keveredik a Sea Watch  hajó no borders műveletével, mégis vállalta azt.

Az "aktivista" lány, aki egyébként többi társával együtt jó fizetést kap az önténteskedésért, azt nyilatkozta a La Repubblica baloldali olasz lapnak egy interjúban, hogy gazdag, fehér lányként, akinek könnyű élet és három egyetem adatott meg az útlevele révén, morális kötelességének érzi azt, hogy segítsen azoknak, akiknek nem rendelkeznek az övéhez hasonló útlevéllel és körülményekkel.

Ez is azt mutatja, hogy bizony igen tág értelemben értelmezi a migrációt Carola, vagyis az ő "vallása" szerint mindenki jöjjön a világ bármely szegényebb részéről Európába, hogy itt aztán ugyanolyan lehetőségei legyenek, mint neki. Ez aztán igen zavaros és butácska elképzelés, de nem ő az egyetlen, aki ezt így gondolja. Tanai már ott elakadnak, hogy EU-s állampolgárként sem szerezhet ilyen könnyen diplomát az, aki nem olyan gazdag családba születik, mint ő. 

Habár Carola Rackete az olasz baloldal új ünnepelt hőse lett a fenti akciójával, az olaszok nagyobb része azonban nem helyesli a tettét. Az olasz állami tévé Rai 3 csatornája Agora műsora a mai napon tette közzé az Emg Acqua közvélemény-kutató felmérését, és a megkérdezettek 61 %-a nem akarja, hogy a Sea Watch hajója kikössön Lampedusa szigetén. Ezt csupán a kutatásban szereplők 33 %-a szeretné.

Valójában még ez a szám is igen magasnak tűnik, ami azt is jelezheti, hogy még mindig elég sokan vannak Olaszországban azok, akik olyan zónákban és életkörülményekben élnek, hogy nem jelentenek számukra problémát az egészen más kultúrából, és gyakran kimondottan ellenséges, hódító célból érkező bevándorlók.

Azt is mutatja ezenkívül ez az arány, hogy továbbra is erős politikai küzdelemre lehet számítani a migráció ellenzői és pártolói között. De mindenképpen nagyot fordult a kocka Olaszországban, mivel a 2010-es évek első felében még a migráció pártolói voltak nagyobb arányban.

Ez annak tudható be, hogy egyre több bűntényt követnek el a migránsok, és egyre gyakrabban támadnak rá a helyiekre is a nyílt utcán. Már az olasz városokban is elkezdtek kialakulni a gettóik, ahol a maguk törvényei szerint élnek, és gyakoriak köztük a csoportos verekedések. A vonatokon is gyakran rátámadnak a bevándorlók a kalauzokra, és az utasokat is zaklatják. Továbbá mindenfelé drogot árulnak, még az iskolás gyerekeknek is.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/sea-watch-lampedusa-61-degli-italiani-non-vuole-che-1717463.html

https://www.italiaoggi.it/news/sea-watch-salvini-battaglia-politica-sulla-pelle-di-42-persone-201906270936326662

http://www.ilgiornale.it/news/politica/sfida-capitana-carola-lidealista-venuta-dai-ghiacci-1717305.html

https://video.repubblica.it/dossier/migranti-2019/sea-watch-3-la-ragazza-che-salva-i-migranti-chi-e-la-capitana-carola/338155/338758?ref=RHPPLF-BH-I229666996-C8-P5-S5.2-T1

https://www.fanpage.it/politica/sea-watch-la-capitana-so-cosa-rischio-ma-le-vite-dei-migranti-vengono-prima-della-politica/

http://www.ilgiornale.it/news/politica/fine-dei-pirati-demolire-stati-1717302.html

https://www.tpi.it/2019/05/21/caso-sea-watch-capitano-indagato-interrogato/

Fülöp Ida
2019.06.19.

A nemzetközi szervezet emberi jogi biztosa azonnali biztonságos kikötőt követelt a civilek migránsokkal teli hajójának, de az olasz belügyminiszter biztonsági okokból továbbra sem ad zöld utat nekik.

A Sea Watch német NGO június 12-én múlt hét szerdán délelőtt 53 migránst vett fel a fedélzetére egy teljesen jól működő motoros gumicsónakból a líbiai partoktól néhány tíz mérföldnyire. A bevándorlók átszállítása idejére, mintegy három órára a civilek kikapcsolták a törvényes előírások ellenére a helyzetjelzőjüket, így nem lehet pontosan tudni, hogy hol is történt az akciójuk. Az is lehetséges, hogy a "mentést", ahogyan ezt ők nevezik, nem is csupán a líbiai SAR-zónában, hanem egyenesen még az észak-afrikai ország felségvizein valósították meg.

A képen: a Sea Watch kishajója és a migránsok gumicsónakja

Az olasz kormány és a civilek, valamint a nemzetközi szervezetek között napok óta dúl a vita arról, hogy mi is legyen a Lampedusa közelében az illegális bevándorlókkal több napja veszteglő civil hajó sorsa. Matteo Salvini belügyminiszterként még június 12-én este kiadott egy direktívát a Sae Watch ellen, amelyben megtiltotta nekik, hogy olasz vizekre lépjenek biztonsági okokból. Ebben külön nevesítette azt, hogy a hajón terrorista tevékenységet folytató személyek is lehetnek.

Ez utóbbit a líbiaiak többszöri figyelmeztetésén túl az is alátámasztja, hogy az utóbbi években nem egy olyan migránst kellett kitoloncolnia Olaszországnak terrorizmus veszélye miatt, akik menedékkérőként érkeztek valamelyik NGO-s hajó segédletével Európába. Az egyik iraki "menedékkérő" például nem sokkal megérkezése után még Crotone városában befogadó központjában belekezdett az Iszlám Állam részére katonák toborzásába. Továbbá arról is beszélt telefonon a nővérének, hogy habár többen is mondták már neki, hogy ő is térjen vissza az országába a "szent háború" céljából, de ő itt akarja "megváltani" a hitetleneket Európában. Az olasz hatóságok azonban ezt nem várták meg, és visszaküldték a hazájába.

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa a fenti veszélyek ellenére a napokban arra szólította fel az EU-s országokat, hogy azonnal engedjék be a Sea Watch 3 hajót a migránsokkal, mivel Líbia nem biztonságos hely számukra. Dunja Mijatovic ezenkívül arra is kérte az EU tagországait, hogy azonnal szüntessenek meg minden együttműködést Líbiával a bevándorlók visszaszállítása ügyében, amíg nem nyer bizonyítást az, hogy az észak-afrikai országban nem sértik meg az emberi jogokat.

A képen: az Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa 

Az Európa Tanács véleményét osztja az ENSZ Emberi Jogi Főbiztossága is. Valamint az EU Bizottsága szóvivője is kijelentette a napokban a Sea Watch újabb 3 ügye kapcsán, hogy a Líbiát továbbra sem tekintik biztonságos országnak, ahogy ezt már korábban is többször is kijelentették. A Bizottság azonban nem jogosult a nemzeti kikötők felett rendelkezni.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter azonban kemény választ adott az Európa Tanács emberi jogi biztosának azt nyilatkozva, hogy egyáltalán nem számít neki, hogy mit mondanak. Akár kék sisakosokat is küldhetnek Olaszországba, illetve akármilyen biztost, akár a 4 Fantasztikust is, ő akkor sem fogja beengedni a Sae Watch 3 hajót, mivel az országába csak szabályos úton lehet belépni.

Mindeközben a Sea Watch NGO a twitter oldalain folyamatosan küldi az azzal kapcsolatos üzeneteit, hogy a líbiai állami táborokban micsoda kínzások érik a bevándorlókat, és oda semmiképpen nem lehet őket visszavinni.

Legutóbb éppen egy hajójukon lévő nőt szólaltattak meg erről, aki a következőket mondta el:

"A börtönökben nagyon sok megerőszakolást, kínzást láttam. Líbia egy pokol, a nőket megerőszakolják, megverik. A férfiakat pedig a pénzért kínozzák meg."

Ezek a szavak még igazak is lehetnek, csak éppen nem az ENSZ által ellenőrzött líbiai állami táborokra vonatkoznak, hanem az embercsempészek azon titkos táboraira, akik aztán éppen azokra gumicsónakokra teszik fel a migránsokat, amelyekről a Sea Watch kikapcsolt transzponderrel veszi fel őket a fedélzetére.

Az elmúlt években több nigériai nő is beszámolt arról az olasz rendőrségnek, hogy hogyan szervezik be őket még a hazájukban a bűnözők, hogy jöjjenek Európába. Ennek a során vudu varázslást is alkalmaznak, és többnyire hamis ígéretekkel kecsegtetik őket tisztességes munkát ígérve nekik. Majd Líbiába érve maguk a nigériai kísérőik erőszakolják meg őket az ún. "connection house"-nek nevezett helyeken. Akár hónapokig is fogva tartják őket  ezekben a házakban, mielőtt Európába hoznák őket illegális úton.

Évek óta "nyílt titok", hogy a migránsként az EU-ba érkező szubszaharai nők nagy részét prostituáltnak hozza be Európába a nigériai maffia a földközi-tengeri illegális útvonalon. Erre már maga az ENSZ migrációs szervezete is többször is figyelmeztetett. Az Európa Tanács emberi jogi biztosa azonban ez ellen valahogy még soha nem emelte fel a szavát. 

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/salvini-ora-sfida-sea-watch-non-entri-nelle-nostre-acque-1710770.html

https://voxnews.info/2019/06/14/sea-watch-ha-mentito-clandestini-non-erano-in-pericolo/

https://voxnews.info/2019/06/19/profugo-sono-in-italia-per-tagliarvi-la-gola/

https://www.liberoquotidiano.it/news/politica/13474695/sea-watch-3-matteo-salvini-parere-consiglio-europa-conta-meno-zero-mandate-caschi-blu.html

https://inchieste.repubblica.it/it/repubblica/rep-it/2016/06/27/news/la_tratta_delle_nigeriane_gestita_dall_italia-142510895/

https://www.secoloditalia.it/2019/06/sea-watch-chi-e-la-bosniaca-amica-delle-ong-che-ci-fa-la-moraletta-sui-clandestini/

https://www.youtube.com/watch?v=mwFCgJ-wa-I

https://twitter.com/rgowans/status/1141252466614448128

Maga a német NGO által a közösségi médiában megosztott képek a bevándorlókról a cáfolata.

A sorosista civil szervezet szóvivője, Giorgia Linardi a mai napon újból arról beszélt, hogy a hajójukon líbiai állami táborokban, illetve ahogy ők mondják lágerekben súlyosan bántalmazott bevándorlók várnak arra, hogy végre partra szállhassanak Olaszországban.

Ennek azonban éppen az NGO által a migránsokról a Sea Watch 3 hajójukon készült képek mondanak ellent. Azokon csupa életerős, izmos és jól táplált férfi, nő és gyermek látható. 

A civilek szerint továbbá csakis Lampedusa a legközelebbi biztonságos kikötő a líbiai partoktól néhány tíz mérföldnyire újból kikapcsolt transzponderrel fedélzetükre felvett migránsok számára, akiket egy teljesen jól működő motoros gumicsónakból "mentettek" ki újfent, ahogy már korábban is ismételten.

A képen: A Sea Watch NGO egyik fotója a migránsokról az angol twitter oldalán 

A Sea Watch folyamatosan közli a legújabb híreket a migránsok "szenvedéseiról" az angol, német és angol nyelvű twitter oldalaikon, az olasz kommentelők nagy része azonban már nem hisz nekik. Így sorra jelentek és jelennek meg a bejegyzéseik alatt az ilyen és hasonló hozzászólások:

"Az az asszony azonkívül, hogy igen jó húsban van, még a haja is festett! Nem gondoltam volna, hogy a líbiai lágerekben azonkívül, hogy jó a koszt, még fodrász is van! Hiába, már a lágerek sem olyanok, mint egykor voltak... Nos, hazudnak, miközben jól tudják, hogy azt teszik... vagy hülyének néznek minket!"

(A Sea Watch egy olyan fekete afrikai nő fotójával is akarja bizonyítani a bevándorlók líbiai sanyarú sorsát, aki igencsak nem sovány, és olyan szuperül festett raszta haja van, amelyet bármelyik nagy európai fodrászszalonnak is becsére válna.)

A képen. a raszta hajú afrikai nő és egy másik "éhező és megkínzott" társnője

"És ezek aztán honnan menekülnek??... hülyének néztek minket??... Látszik, hogy jól vannak... és még Bob Marley unokája is velük van..."

(Lásd fent gitáros fiús kép.)

"Egyáltalán nem éheznek, ahogy a mi 6 millió szegényünk igen."

"Alultápláltak, szenvedéstől megkínzottak... De kit is akartok ti hülyére venni. Az igazi mártírok azok, akik otthon maradtak  a hazájukat megvédeni, és akik tényleg éhezéstől szenvednek."

"Érkezőben az olcsó munkaerő a földekre... és az utcákra, embercsempészek vagytok."

"Itt vannak az újabb tagok a maffiának."

"Nagy kétségbeesést látok! A túl sok kiló miatt! Kétségbeesettek a ruhapróba miatt?!" 

"Ha ez az úgynevezett líbiai táborok eredménye, a nőt is beleértve, azt kell mondanom, hogy jobban vannak nálam, aki reggeltő estig rohanok."

"Mennyi hazugságot hordtok még össze?."

"Amikor végre rács mögé kerültök, ünnepelni fogok".

"De ki az, aki még elhisz egy szót is abból, amit mondtok?"

"Nekem azt mesélte a nagyapám, hogy a szamarak repülnek."

"Azt mondja, hogy azok a kikötővárosok, ahova az európaik nyaralni járnak, nem biztonságosak. Tényleg, szeretünk háborús helyekre járni üdülni."

"Tengeri banditák, vörös fasiszták."

"Bűnöző csoport vagytok. A legközelebbi biztonságos kikötő Tunézia, de ha nem hozzátok Olaszországba hozzátok a "rakományt" a szponzorotok nem elégedett."

A fentiek alapján a Sea Watch propaganda hadjárata a közösségi médiában nem mondható túl sikeresnek. Ami jó hír abból a szempontból, hogy szemmel láthatóan nem senki nem kínozta meg a migránsokat, és még csak állami lágerekben sem voltak.

Ez teljesen ellentétes is lenne az embercsempészek logikájával, akik a saját telephelyeiken tartják a fekete afrikaiakat a csónakokra rakásukig. Egyszerűen csak gazdasági bevándorlókról van szó, akik abban bíznak, hogy Európában nagyobb gazdagságra tudnak szert tenni, mint Elefántcsontparton, Nigériában, és így tovább.

A tengeren "stand by" módban kikötésre várakozó Sea Watch 3 sorsa még továbbra is kétséges, mivel Matteo Salvini nem engedi be továbbra sem a hajót Olaszországba biztonsági okok miatt. Egyes német városok azonban akár buszokkal is értük mennének.

Továbbá most is úgy dönthet a sorosista ügyész, Liugi Patronaggio, mint korábban is már kétszer, hogy áleljárássál leszállítja a migránsokat a hajóról lefoglalva a hajót embercsempészet miatt, hogy aztán rövid idő belül újból útjára engedje.

A frissen elfogadott újabb biztonsági rendelet miatt azonban most már nehezebb dolga van, mert a szerint nem nekik, hanem a maffiaellenes speciális ügyészségnek kell lefolytatnia a nyomozást. Ez utóbbi pedig egészen más nyomozati eredményre juthat mint a nyíltan baloldali meggyőződésű és migrációpárti agrigentói vezetői ügyész.

Forrás:

https://twitter.com/seawatch_intl/status/1139571036725370880

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1139800199658901504

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1139479558787338240

https://www.repubblica.it/cronaca/2019/06/15/news/migranti_sea_watch_noi_non_riporteremo_nessuno_in_libia_-228815750/?ref=RHPPLF-BH-I0-C8-P4-S1.8-T1

http://www.ilgiornale.it/news/politica/nave-ferma-16-miglia-lampedusa-ora-pronta-nuovo-braccio-1711287.html

https://voxnews.info/2019/06/14/crociera-a-bordo-della-sea-watch-come-se-la-spassano-foto/

 

 

 

Fülöp Ida
2019.06.13.

De amikor megkapta, kiakadt, hogy Líbia nem biztonságos ország, és elindult Olaszország felé.

A német NGO-s hajó a napokban újból visszatért a líbiai partokhoz hogy újabb gumicsónakos "önkéntes hajótöröttekre" találjanak a tengeren. Nem is kellett sokáig várniuk, és tegnap délelőtt "véletlenül" 52 migránsra bukkant a Colibri nevű felderítő kisrepülőjü. Így azon nyomban a hajó legénysége jó szokásuk szerint ki is kapcsolta a transzpondert, hogy senki ne tudja merre járnak éppen, és fel is vették a fedélzetre az Európába igyekvő afrikaiakat a líbiai partoktól néhány tíz mérföldnyire.

A képen: A Sea Watch 3 hajó + térkép a migránsok felvétele helyéről (piros jelzés)

Majd délután elkezdett Sea Watch biztonságos kikötőért fohászkodni. A mai napon Tripoli tudatta, hogy náluk kiköthetnek. Az egész olasz sajtó és olvasó közönsége mélyen meglepődött, hogy micsoda fordulat ez, és eddig ilyen még nem volt.

De eme rövidke epizód után újból visszatért minden a már évek óta megszokott kerékvágásba, és  Sea Watch 3 hajó elindult Lampedusa felé, hogy ők bizony Líbiába nem viszik a migránsokat, hiszen éppen onnan menekülnek, és az nem biztonságos kikötő. 

Ezek után újabb meglepő fordulat következett be, Matteo Salvini olasz belügyminiszter tudatta, hogy éppen maga a Sea Watch kérte korábban Líbiától is, hogy oda vihesse a migránsokat. És láss csodát, tényleg maga civil szervezet is közölte az olasz nyelvű twitter oldalán, hogy Líbiához is folyamodott biztonságos kikötőért:

resta in attesa di indicazione di un porto sicuro, con richiesta inviata a LY, Olanda, MTA, ITA."

"A Sae Watch biztonságos kikötő kijelölésére várakozik, miután elküldte a kérését LY, Hollandia, MTA, ITA felé."

A fenti LY akárhogy is vesszük Líbia jelölése, így ezért ajánlotta fel Tripoli, hogy oda mehetnek, ami ha tényleg bajba jutott hajótöröttek kimentéséről lenne szó teljesen jogos is lenne, mivel az csak 38 mérföldre volt a hajó ma délelőtti pozíciójától, míg Lampedusa 125 mérföldnyire.

A hivatkozott twitter bejegyzés írója ugyanebben a posztban még egy másik "freudi elszólást" is elkövetett, mivel nyíltan nem a mentés (salvataggio), hanem az átrakodás/átvétel (trasbordo) szót használta  a migránsok fedélzetre vételére.

A Sea Watch 3 most éppen Lampedusa felé tart, ahol már a jól ismert sorosista Patronaggio ügyész fogadja őket, aki az elmúlt hónapokban már kétszer is eljátszotta azt, hogy embercsempészet ürügyén eljárást indítva lefoglalja a hajót, és leszállítja a migránsokat a belügyminiszter leszállást tiltó utasítását ilyen jogi trükkel felülírva. Majd rövid időn belül megállaptja, hogy semmiféle jogsértés nem történt.

Talán az NGO már ezért sem ügyel egy kicsit sem a szavaira, mivel jól tudják, hogy a játszma immár arról szól, hogy jogi gyakorlattá tegyék a bevándorlók teljesen szabad akadályoktól mentes bejutását Afrikából az EU-ba az ENSZ Globális Migrációs Paktuma szellemében. 

A nemzetállami határokat azonban azért nem lesz ennyire könnyű eltörölni, mivel az ENSZ azért mégsem világkormány, és nem tudja felülírni a nemzeti döntéseket, csak így trükközget a beépített emberei révén. Habár ezt elég sikeresen teszi.

De az olasz nemzeti kormány is résen van, és megteszi az ellenlépéseket azon jogi keretek között, amelyek még a hatáskörében vannak, mivel azokat még nem ruházta át nemzetközi szervezetekre.

Mindenesetre a játszma folytatódik tovább, és Salvini és csapata is mindig újabb jogi lépéseket vet be a nemzeti határok védelmében. Meglátjuk, hogy most mivel próbálják meg kivédeni ezt az újabb támadást "internacionalista".

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/libia-ordina-sbarco-sea-watch-salvini-obbedite-o-ne-1710341.html

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1138891229326979074

https://voxnews.info/2019/06/12/seawatch-ruba-52-clandestini-salvini-atto-di-pirateria/

https://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13472715/matteo-salvini-sea-watch-viminale-via-libera-libia-tripoli-nave-ferma-mediterraneo-lento-movimento-tunisia.html

Fülöp Ida
2019.06.11.

Egyelőre vissza kellett vonnia a tanait, de a vita tovább folytatódik az iszlám világ tudósai között.

Különös vita folyik a muszlimok között a Korán egy nőkre vonatkozó szúrája alapján, amely a verésükre vonatkozik. Ez ügyben foglalt állást a napokban a szunniták egyik legfőbb imámja, a kairói Al Azhar Egyetem sejkje, Ahmad al Tayeb.

A híres iszlám tanító egy tévés műsorban azt mondta, hogy egy kicsit meg lehet verni a nőket, ha nem engedelmeskednek. De hangsúlyozta, hogy ez úgymond csak szimbolikus verés lehet. Nem okozhat vele fájdalmat a nőnek a férfi, nem alázhatja meg vele, valamint nem ütheti meg az arcán.

Az egyiptomiak tetszését azonban ez a szimbolikus verés sem nyerte el, így visszakoznia kellett a szunnita muszlimok egyik legfőbb tekintélyének. De egyben azt is kijelentette, hogy nem ellenzi a vita folytatását az iszlám tudósok között.

A hírt az olasz sajtó az "Arab News" szaudi napilapból vette át. A neves imámot Ferenc pápa is fogadta 2016-ban a Vatikánban.

A téma az utóbbi években Olaszországban is fontossá vált, mivel olyan sok már ott a muszlim a migráció miatt. Továbbá sajnos rendszeresen az olasz rendőrségnek kell közbeavatkoznia a nők megmentése érdekében, amikor a muszlim férjeik túl erőteljesen alkalmazzák a "tanítást", és nem csak úgy szimbolikusan.

Időnként már maguk a velük együtt érkezett feleségek is az olasz hatóságokhoz fordulnak a nyugati törvények támaszát véve.  

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/colpire-donne-bacchettate-bufera-sulla-lezione-dellimam-1709301.html

http://www.ansa.it/sito/notizie/mondo/2019/06/10/polemica-in-egitto-per-parole-dellimam_bce687a3-5eec-40f1-9bdd-ae2e6af460d9.html

http://www.torinotoday.it/cronaca/Vittoria-botte-moglie-marocchini.html

https://milano.corriere.it/notizie/cronaca/18_luglio_01/milano-picchia-moglie-perche-vuole-togliere-velo-arrestato-cf9782ea-7d28-11e8-b995-fbeecea523fe.shtml

Fülöp Ida
2019.06.05.

A Német Evangélikus Egyház Tanácsának elnöke a Szicíliában járt a civil szervezet támogatására, ahol egy rövid időre a hatóságok lefoglalták a hajójukat.

A Sea-Watch az olasz nyelvű twitter oldalán egy június 2-ai posztban tudósított Bedford-Strohm püspök és az NGO képviselői és legénysége közötti licatai találkozóról. Licata egy szicíliai kis kikötőváros, és az agrigentói ügyészség itt tartotta nyomozási lefoglalásban az NGO Sea Watch 3 hajóját egészen május 19-től június 1-ig.

A német evangélikus püspök "véletlenül" éppen közvetlenül azután érkezett Szicíliába, amikor Sea Watch számára szabad utat adott újból a helyi ügyészség a tevékenysége folytatására. Majd a civil szervezet személyes találkozó formájában ideológiai megerősítést is kapott a magas rangú evangélikus lelkésztől arra, aki háláját fejezte ki nekik azért, ami tesznek, valamint kijelentette, hogy "abszurd az, hogy azt kriminalizálják, aki életeket ment."

A találkozó nem lett hír az olasz nemzeti sajtóban, de jól jelzi azt, hogy kik is állnak valójában a korlátlan és határtalan migráció mögött. Az olasz evangélikus egyház hírportálja a riforma.it azonban részletesen beszámolt róla. Innen tudható, hogy Bredford-Strohm püspök olasz protestáns egyházi vezetőkkel is találkozott szicíliai útja során, amelynek a célja azonkívül, hogy tiltakozzon a szervezet kriminalizálása ellen az is volt, hogy Olaszország segítését szorgalmazza a migránsok szétosztásával az EU tagországai között.

A képen: Bredford-Strohm püspök a Sea Watch NGO kéviselőivel

A német egyházak 50 ezer menedékkérő befogadását tervezik humanitárius folyosó keretében, és erről már folynak is a tárgyalások az olasz kormány elnökségével. Ez utóbbit lehet úgyis értelmezni, hogy a Sea Watch bizonyos szempontból ezúttal meg is kapta az újabb  "megrendelést".

Minden látszat ellenére valójában nem is olyan könnyű meggyőzni ennyi afrikait arról, hogy hagyja el a hazáját. Egyre inkább kiderül, hogy mennyire komoly háttér szervezést is igényel ennyi ember elindítása Afrikából, akiknek meg is érje, meg valamilyen formában legyen is annyi pénze, hogy ezer dollárokat fizessen az útért az embercsempészeknek.

A különböző migrációt szervező és lebonyolító NGO-k komoly együttműködése szükséges valójában ehhez, és az őshonos európai állampolgárok állandó folyamatos ideológiai meggyőzése többek között az egyházak részéről is. 

A német evangélikus püspök olaszországi látogatása is jól példázza a fenti megállapítást, és jól mutatja, hogy hogyan is zajlik ez az egész folyamat a "kulisszák" mögött. Habár ezek nem titkos találkozók, mégsem kerülnek a közfigyelem fókuszába, holott valójában éppen ezek a határozzák meg a migrációs eseményeket a háttérből.

Bredford-Strohm püspök Palermo baloldali polgármesterével is találkozott, aki az olasz közéletben a migráció egyik legfőbb szószólója. A német magas rangú lelkész és Lucola Orlando egy közös nyilatkozatot is kiadtak ez alkalomból, amely a Német Evangélikus Egyházak Tanácsa honlapján angolul is megtalálható Palermo-Appeal (Palermói Felhívás) néven.

Ebben többek között kifejtik, hogy most a migránsok nyári beáramlása során alapvetően fontos, hogy az EU szem előtt tartsa az alapvető értékeit, és megoldást találjon a migránsok tengeri halála ellen. Ennek a megoldásnak humanitárius átjárást kell teremtenie, valamint a "2019-es nem lehet elveszett év a keresésben és mentésben".

Az evangélikus püspök és palermói polgármester a felhívásban azt is világossá tette, hogy ők sok városi, egyházi és civil vezető képviseletében szólnak, akik azt akarják, hogy Európa "biztonságos mennyország" legyen.

Bárcsak ez így is lenne! De Európa egyre több lakója éppen ellenkezőleg a korábbi békéje és biztonsága elvesztést tapasztalja meg a migráció miatt.

Sajnos egyre inkább hiábavalónak bizonyulnak az európai egyházi, városi és civil vezetők felhívásai a saját népeik felé, ha egyszer az ideérkezők nagy része egészen mást akar. Az ő elképzelésük még a mennyországról is egészen más.

Hiába koncentrálnak a multikulti eme prédikátorai a közös pontokra, ha közben az eltérésekkel kapcsolatban meg úgy tesznek, mintha azok nem is lennének. Attól még azok léteznek, hogy ők elvakultan tagadni próbálják azokat. 

Forrás:

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1135234152570245127

https://www.today.it/cronaca/sea-watch-dissequestro.html

https://riforma.it/it/articolo/2019/06/04/la-chiesa-evangelica-tedesca-stop-alla-criminalizzazione-delle-ong-che-salvano#

https://www.ekd.de/en/Call-for-European-distribution-mechanism-for-boat-refugees-1354.htm

Fülöp Ida
2019.06.03.

Az öt csillagos hadügyminiszter és Conte miniszterelnök egyelőre félreállította Salvinit.

Tegnap az olasz haditengerészet P490 Cigala Fulgosi hajója 100 migránst tett partra Genova kikötőjében. A Líbiából, Kamerunból, Maliból, Szomáliából. Elafántcsonpartról és Nigériából érkező afrikaiak pénteken szálltak fel az olasz hadihajóra egy gumicsónakból a líbiai SAR-zónában.

A migráncsónakot elsőként a nyíltan no borders szemléletű német Sea Watch NGO Moonbird felderítő kisrepülője jelezte, és már akkor az olasz hadihajót szólították fel a migránsok "kimentésére" egy twitter üzenetükben azt mondván, ők vannak a legközelebb hozzájuk. A Sea Watch állítása szerint ekkor a Cigala Fulgosa néhány tíz mérföldnyire volt a gumicsónakon Európába indult önkéntes hajótöröttektől. 

Az olasz hadihajó ezen napon nem érkezett meg a migránsokért, így az Allarm Phone szintén no borders vallású civil migrációs telefonszolgálat is bekapcsolódott az esti órákban az akcióba. Ők attól kezdve folyamatos telefonos kapcsolatban voltak a bevándorlókkal. A Cigala Fulgosi végül pénteken reggel vette fel a migránsokat a fedélzetére. A nyomásgyakorlásba az olasz kormányra pénteken a szintén sorosista meggyőződésű olasz Saving Humans Mediterranea NGO is bekapcsolódott Lampedusa plébánosával karöltve.

A képen: Az olasz hadihajó találkozása a migránsok csónakjával /Forrás: La Repubblica/

A hajó kapitánya Genovába érve azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a rossz idő miatt kerültek végül a gumicsónakon utazó migránsok veszélybe. Michele Fabiano azt is elmondta, hogy a 3-as erősségű tengeren nagyon kellett sietniük a "mentéssel". (A 3-as erősségű tenger igen enyhe szelet takar).

A Renzi- és a Gentiloni-kormány idején az olasz haditengerészet egyik fő tevékenysége az embercsempészek által a líbiai partokon gumicsónakokra rakott afrikai bevándorlók összeszedése volt, amit ők folyamatosan mentésnek neveztek. Immár az öt csillagos minisztériumi vezetés alatt is kezd ez lenni újból a trendi a soraikban. 

A Cigala Fulgosi olasz hadihajó már május 10-én is így tett. Akkor 36 illegális migránst szállítottak rájuk a líbiai embercsempészek. Matteo Salvini ekkor közölte, hogy a katonai hajót sem engedi be olasz kikötőbe, azonban Elizabetta Trenta öt csillagos hadügyminiszter és Giuseppe Conte miniszterelnök tudatták vele, hogy ezt nem teheti meg.

Trenta már április közepén azt a nyilatkozatot tette, hogy a líbiai harcok kiújulás miatt immár mindenki menekült, aki onnan csónakokon elindul. Giovanni Toti, Liguria Forza Italiás kormányzója a facebook oldalán pedig már egyenesen humanitárius folyosóról beszélt az eset kapcsán, de egyben biztosította is a népét, hogy senki nem marad Genovában és Liguria tartományában a bevándorlók közül.

Toti szavaival cseng egybe a máltai hadsereg nyilatkozata, akik az közölték a csütörtökön Máltán kimentett migránsok kapcsán, hogy az olasz parti őrséggel közös műveletbe kezdtek a líbiai parti őrség megsegítésére. Az olasz parti őrség irányítása szintén az 5 Csillag Mozgalom kezében van, mint a hadügyminisztérium, Danilo Toninelli miniszter révén.

Az öt csillagosok bár hosszú éveken keresztül rendszer- és migrációellenes politikai formációként hirdették magukat, a 2018-as migrációs programjukat már nagyrészt  a Nyílt Társadalom által alapított és támogatott olasz jogász NGO, az ASGI ügyvédei írták.

A képen: Soros által szponzorált olasz migrációs szervezetek /Forrás: gefira.org/

A Matteo Salvini által vezetett Liga és az anarchista Beppe Grillo és Giancarlo Casaleggio által alapított mozgalom képviselői között már a közös kormányzás kezdeteitől feszültségek vannak a migráció kezelése ügyében. Toninelli rendre beengedte a migránsokat szállító NGO-os, kereskedelmi és hadihajókat olasz kikötőbe közlekedési miniszterként, Salvini meg próbálta akadályozni a partra szállásukat belügyminiszterként biztonsági okok miatt.

A nagy huzavonában Salvininek habár sikerült nagyon nagy mértékben lecsökkenteni az Olaszországba érkező migránsok számát eddig, az utóbbi időben nagyon megerősödött az 5 Csillag Mozgalom és az NGO-k ereje az olasz sorosista bírók és ügyészek jogi támogatása révén. 

Sok jobboldali elemző szerint az olasz belpolitikát már évtizedek óta valójában a balos ügyészek és bírók döntik el, akik jogi úton akadályozzák meg valódi jobboldali kormányok létrejöttét. Ennek az ügyészi és bírói manőverezésnek az áldozata lett a Berlusconi-kormány is, és most már a Ligát és Matteo Salvinit is folyton támadják.

Az olasz igazságszolgáltatási rendszerben hemzsegnek a sorosista ügyészek és bírók, akik azon a meggyőződésen vannak, hogy a nemzetközi jog szerint nincsenek illegális bevándorlók, és mindenkit be kell engedni az EU-ba, aki csak jönni akar. Így szerintük, minden migránst azonnal be kell hozni Európába, aki csak gumicsónakon megjelenik a líbiai partoknál. Ennek a jogi meggyőződésüket aztán az NGO-s hajók indított eljárásokban is sorra érvényre juttatják, jogi gyakorlattá téve azt. 

Így nem véletlen, hogy az olaszoknál évek óta terjed az a mondás, hogy immár a líbiai anyukák arra figyelmeztetik a tengerben fürdőző gyermekeiket, hogy nehogy túl messzire menjenek a parttól, mert elviszik őket az olaszok.

A nyíltan baloldali nézeteket valló bírók rendre mentik fel minden embercsempészetre vonatkozó vád alól a korlátlan és tömeges migráció híveit, míg Matteo Salvini ellen több eljárást is indítottak, amiért korlátozni akarja azt.

Az olasz jobboldalnak most ezt a csatát kell sikerrel megvívnia az olasz közéletben, ha egyáltalán labdába akar rúgni. De az valahol önmagában egy demokratikus politikai nonszensz, hogy a törvényhozási és igazságszolgáltatási ág ilyen konfliktusba került egymással, és egyelőre a 21-es csapdájának tűnik a helyzet, mivel a globalista elit teljesen fogságába ejtette ez utóbbit.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/migranti-barcone-difficolt-libia-militari-italiani-1703586.html

https://tg24.sky.it/cronaca/2019/06/02/migranti-nave-fulgosi-porto-genova.html

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1133709568146640897

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/parroco-lampedusa-aprite-i-porti-salvate-gommone-1703605.html

http://www.rainews.it/dl/rainews/articoli/Immigrazione-Nave-della-marina-militare-italiana-soccorre-migranti-3f5fc5c0-03a0-4b58-b97d-fd012a00b11f.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/cos-uomini-soros-hanno-scritto-i-piani-sui-migranti-m5s-1479865.html

https://www.liberoquotidiano.it/news/opinioni/13436045/renato-farina-piano-perfetto-magistrati-rossi-far-fuori-matteo-salvini.html

https://genova.repubblica.it/cronaca/2019/06/01/news/nave_migranti_domani_a_calata_bettolo-227725596/

https://gefira.org/en/2017/07/13/soros-sponsored-immigration-network-in-italy/

Fülöp Ida
2019.05.19.

Közös képet készített a Sea Watch 3 legénysége a migránsokkal, de sokkal inkább ők tűnnek segítségre szorulónak mintsem az afrikaiak.

A képen: Sea Watch 3 NGO-s hajón lévő migránsok a legénységgel

Giorgia Linardi, a Sea Watch olasz szóvivője még a mai napon megoldást sürget a helyzetre európai szintű elosztással. Az olasz evangélikusok már felajánlották a segítségüket az üldöztetés elől menekülteknek, mivel az NGO azt hirdeti, hogy a migránsok mind olyan líbiai táborokból menekültek el, ahol hónapokon át kínzásnak voltak kitéve.

Tegnap néhány migráns öngyilkossággal fenyegetőzött ezért a hajó kapitánya humanitárius okokból a Matteo Salvini belügyminisztériumi direktívája ellenére önhatalmúlag belépett az olasz felségvizekre. Most Lampedusa kikötőjétől 1 mérföldre horgonyoznak, és Di Maio is arra szólította fel Salvinit, hogy győzze meg Marine Le Pent és Orbán Viktort  a bevándorlók befogadásáról.

A csoportképet elnézve a legénység néhány igen vézna tagjának valóban igen sürgető szüksége is lenne erre. Az afrikaiak azonban elég jól rejtegetik az őket ért szörnyű kínzások nyomait, vagy talán nem is érte őket egyáltalán semmi ilyen.

Matteo Salvini a mai napon is megerősítette, hogy nem léphet be olasz kikötőbe  a Sea Watch 3, amíg ő a belügyminiszter. Valamint azt is kifejtette a kampánybeszédében, hogy a "nyitott kikötőket hirdető baloldal rabszolgákat akar és új szavazókat az olaszok helyett, akik már nem szavaznak rájuk". 

Az olasz sajtó pedig mindeközben a küszöbön álló kormányválságról értekezik, és valóban bármelyik pillanatban megszűnhet a mostani kormány a Liga és az 5 Csillag Mozgalom közötti feszült helyzet miatt. Hónapok óta szinte mindenben más az álláspontjuk, és immár nyíltan az illegális bevándorlás tekintetében is.

Forrás:

https://twitter.com/seawatch_intl/status/1130117643208466433

https://twitter.com/giorgialinardi/status/1130144469930663938

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1129712152447717376

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1129125729218760718

http://www.ilgiornale.it/news/politica/maio-punge-salvini-chieda-ai-sovranisti-prendersi-i-migranti-1697317.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/salvini-sinistra-dei-porti-aperti-vuole-nuovi-schiavi-1697556.html

Nick Conrad csupán 7000 ezer eurós büntetést kapott a tavalyi fehérek megölésére buzdító videójáért, ami szerinte nem rasszizmus, és jórészt fehérekkel készítette.

Conrad tavaly szeptemberben tett szert világhírre a hírhedt "Akasszátok fel a fehéreket" c. dalával. Ebben ő maga volt a főszereplő, és megkínzott, majd felakasztott egy fehér férfit. Továbbá azt is énekelte a dalában, hogy "menjetek el egy óvodába, öljétek meg a fehér kisgyerekeket, és akasszátok fel a szüleiket."

A kameruni származású rapper szerint ez egyáltalán nem volt rasszizmus a részéről, hanem csupán a fehérek és a feketék közötti harcról szólt a dala. Majd még azt is elmondta, hogy a videót elkészítő stáb 80 %-a fehér, ezért is egyáltalán nem érezte a tettét rasszistának. 

 

A képen: Nick Conrad afro-francia rapper

A youtube érthető módon máshogy értékelte az ügyet, és azonnal levette a videót az internetről, valamint feljelentette őt két szervezet is. A francia bíróság azonban nem ítélte meg túlságosan szigorúan az ügyet, és végül csak 7000 ezer eurós büntetést szabtak ki rá idén márciusban, habár eredetileg őt év börtön és 45 ezer eurós pénzbírságot kért ellene az ügyész. A bíró szerint viszont már éppen elég nagy büntetés volt az a korábban egyáltalán nem ismert rapper számára, hogy elvesztette a recepciós állását egy öt csillagos szállodában.

Ilyen büntetés után Nick Conrad egyáltalán nem riadt vissza a rémes folytatástól a csapatával, és újabb videót töltött fel a youtube-ra a napokban, május 17-én, a készülőben lévő "Revolution" (Forradalom) c. albumából előzetesként. Ebben most éppen egy fehér nőt fojt meg egy afrikai, valamint Franciaországot akarja felégetni a rapper.

Az ügy Olaszországban is nagy port kavart fel, és egyértelműen mindenki elítélte a tettet, de a baloldali sajtó most is hozta a formáját. A balra húzó Agi olasz hírügynökség bőszen egyetértett a francia bírósággal abban, hogy valóban mekkora büntetés is volt "szegény" Conradnak a munkája elvesztése, sőt ők még azon is keseregtek, hogy a fiatalember énekes karrierje is derékbe tört minden bizonnyal, mert így majd biztosan nem lesz kedve folyatni az éneklést. Tévedtek.

Sőt a sors különös útjai egyenesen odáig vezettek, hogy Nick Conrad éppen akkor tette fel legújabb videóját a "fehérek és feketék közötti harcról", ahogy ő maga jellemzi a "művészete" témáját, amikor a fiatal és szép olasz lány, Giorgia Linardi, a Sea Watch migránsokat beszállító NGO szóvivőjeként az elvtársaival egyetemben foggal-körömmel küzd  a az afrikaiak korlátlan és határtalan beáramlásáért Európába.  

A képen: Giorgia Linardi, a Sea Watch olasz szóvívője

Nagyon különös egy paradoxon az, hogy miközben az afro-francia rapper meghirdette a stábjával a fehérek világának az elpusztítását, addig az európai baloldal, és immár nyíltan a jobboldal egy része is Manfred Weber vezetésével, az olasz kikötők újra megnyitásáért sivalkodik.

Az EU bizottság elnöki posztjára áhítozó néppárti csúcsjelölt tegnapi horvátországi útján kritizálta Matteo Salvini olasz zárt kikötők politikáját azt kijelentve hogy nagyon figyeli, hogy mi történik most Lampedusánál, és a keresztényi értékekre hívta fel a figyelmet az ügy kapcsán. Ezzel a jelenleg Lampedusa közvetlen közelében lehorgonyzott Sea Watch NGO-s utalt, amely arra vár, hogy mégiscsak beengedik az olaszok a legújabb afrikai "vendégeit", ahogy ők nevezik a hajójukra felvett migránsokat. 

Nick Conráddal egyébként maga a francia elnök. Macron is együtt bulizott.

A képen: Nick Conrad Macronnal

Furcsa egy forradalom az, amelyet egyes fehérek a saját maguk elpusztítására támogatnak...  

Források:

https://www.bbc.com/news/world-europe-47633459

https://www.origo.hu/nagyvilag/20180927-a-feherek-meggyilkolasarol-rappelt-egy-fekete-rapper.html

https://www.youtube.com/watch?v=Iz2UpWPX-7g

https://voxnews.info/2019/05/19/rapper-afroislamico-bruciamo-la-francia-bianca-video/

http://www.ilgiornale.it/news/spettacoli/canzone-choc-rapper-nero-impiccate-i-bianchi-e-uccidete-i-1581108.html

https://tv.liberoquotidiano.it/video/vista-e-libero-tv/13463607/sea-watch-giorgia-linardi-verso-lampedusa-sfida-salvini-porti-chiusi.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/sea-watch-spacca-litalia-viminale-vieta-sbarco-i-grillini-1697374.html

https://www.origo.hu/nagyvilag/20181008-macron-rapper-feher-gyerekek-megolese.html

https://www.huffingtonpost.fr/entry/le-rappeur-nick-conrad-a-nouveau-dans-le-viseur-de-la-droite_fr_5ce0397de4b00735a917a761

http://napimigrans.info/macron-egyutt-bulizott-a-feher-csecsemok-megoleserol-rappelo-fekete-zenesszel/

Ezeket a cikkeket olvastad már?