Ingyen sör életed végéig?

Na ne! Megmutatjuk hogyan!

Tovább

Cristiano Ronaldo Kecskemétre igazolt.

A részletekért kattints!

Tovább

Kockahas tíz nap alatt?

A blogstar elintézi Neked.

Tovább
Fülöp Ida
2018.11.04.

A fiatal lányokat vudu varázslással is fenyegették.

Az olasz sajtóban rendszeresen jelennek meg hírek arról, hogy hol az egyik, hol a másik városban tartóztatnak le nigériai migránsokat prostitúcióra kényszerítés miatt. Néhány napja Veronában került rács mögé egy afrikai páros.

Az egyik veronai befogadó központ munkatársai még 2017. elején jelezték a rendőrségnek, hogy megszökött tőlük egy nigériai lány, aki 2016-ban érkezett Olaszországba illegális migránsként a Földközi-tengeren át. Minden bizonnyal valamelyik “filantróp” NGO-s hajó segédletével. A fiatal lány még az eltűnése előtt elmondta a központban, hogy vudu rituáléval tartják őt kötésben, amely csak akkor szűnik meg, ha prostituáltként dolgozva megfizeti 25 ezer eurót az útjáért azoknak, akik azt megszervezték.

A képen: részlet egy vudu szertartásból

A rendőrség jó egy év után most talált rá a fiatal afrikai lányra egy veronai lakásban egy sorstársával együtt, ahol mintegy rabszolgaként éltek. A 40 éves nigériai Lilian Edward ún. mamanként kényszerítette őket arra a kameruni élettársa, Denis Morgan közreműködésével, hogy az utcán prostituáltként dolgozzanak. A két nigériai lányt a rendőrség egy védett házban helyezte el a futtatóik letartóztatása után.

A Save the Children NGO szerint rengeteg a kiskorú is az Európába hozott nigériai prostituáltak között. Jellemzően 15-17 évesek, de egyre többen közülük csak 13-14 éves kislányok.

A fiatal lányokat főként Dél-Nigériában szervezik be, olyan nagy városokban, mint Benin City és Lagos, valamint Delta, Edo, Anambra, stb. államok kis falvaiban. Miközben egy átlagos magyar állampolgárnak Afrika egy nagyon távoli vidék, addig ezeknek a lányoknak a kontinensünkre “beimportálásával” egy teljes “határok nélküli” jól szervezett hálózat foglalkozik már évtizedek óta. Ennek akaratlanul is szerves részét képezik a migrációt pártoló és szervező civil szervezetek is, amelyek közül jó néhány kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik már évtizedek óta az afrikai országokkal.

Az olasz társadalom és rendőrség a kikötők lezárásával éppen csak egy kis levegőhöz jutott az elmúlt hónapokban ezen a téren is, mivel ez a fenti két nigériai lány csupán csepp tengerben. Olaszországban jelenleg 70-100 ezerre teszik a nigériai prostituáltak számát, akiknek eszük ágában sincs a rendőrséghez fordulni, annyira rettegnek a számunkra ismeretlen és csupán üres babonának tartott vudu varázslás következményeitől.

A migráció védelmezői szeretik azt állítani, hogy nincs is különbség a kultúrák között, de ez a valóság durva elferdítése, ahogy ezeknek a nigériai lányoknak az ősi afrikai varázslásokban való mély hite is mutatja. Továbbá ők egy olyan tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, amit mi felfogni sem tudunk, és azt nem vethetjük el csupán azzal, hogy az a nyugati tudomány szerint nem létezik.

Miközben a vudu a nigériaiak számára olyannyira valóságos, hogy az Avvenire katolikus lap szerint Edo állam nagy királya II. Ewuare hivatalosan tiltotta meg azokat a vudu szertartásokat, amelyeket a varázslók az Európába prostitúciós céllal beszervezett lányokkal végeztek el még Nigériában.

Egyes híradások szerint a már Európába érkezett nigériaiak itt is végeznek vudu szertartásokat. Ennek sok macska is kárát látja a tyúkok mellett, mivel azokat használják fel rituális állatként.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/verona-minacciavano-donne-col-vodoo-farle-prostituire-1595484.html

https://veronasettegiorni.it/cronaca/tratta-prostituzione-e-riduzione-in-schiavitu-nuovi-arresti/

https://www.agi.it/blog-italia/africa/la_tratta_di_prostitute_nigeriane_coinvolge_sempre_pi_minorenni-3386256/post/2018-01-18/

https://www.avvenire.it/opinioni/pagine/liberate-dai-riti-voodoo-ancora-vittime-dei-clienti

https://torino.diariodelweb.it/torino/articolo/?nid=20180110-477404

http://www.parmadaily.it/74969/Gatti_neri_per_i_riti_vudu_delle_prostitute_nigeriane/

Fülöp Ida
2018.11.01.

Új reklámkampányt indít a multikulti egyik fő propágálója két csoportképpel, de már csak migránsok szerepelnek rajta.

A mára már multinacionalissá vált neves olasz cég meglepő újabb két fotóval készül kampányolni az "egyesült színes világért" Olaszországban. A reklámposzterek címe: " Olaszország tanul" és  "Olaszország dolgozik". Azonban egyetlen őshonos olasz sem szerepel azokon, amint azt az Il Giornale jobboldali olasz lap megállapította, csak migránsok, illetve migránsszármazású olaszok. 

A képen: a Benetton cég "tanuló Olaszország" reklámplakátja

A képen: a Benetton cég "dolgozó Olaszország" reklámplakátja

Idáig jutott immár a nagy multikulti utópia. A neves olasz család már saját magát is kizárja az általa elképzelt szuper "álomvilágból" az össze többi fehér bőrű emberrel együtt.

Ez a reklámkampány mindenesetre teljesen világosan alátámasztja képi formában azokat a hangokat, hogy valójában népességcseréről szól ez az egész "menekültesdi" és migráció valójában a globalista elit üzleti érdekeinek a szolgálatában. Igazi célja nem segítségnyújtás, hanem új és olcsó munkaerő biztosítása a multi cégeknek Európában is.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/toscani-e-benetton-ci-ricascano-altre-foto-dellitalia-1595454.html

https://www.ilgazzettino.it/nordest/treviso/treviso_oliviero_toscani_campagna-4074632.html

https://www.trevisotoday.it/blog/oliviero-toscani-united-colors-of-benetton-treviso-30-ottobre-2018.html

Fülöp Ida
2018.10.25.

Az olasz baloldali sajtó először próbálta úgy előadni, hogy maguk a negyednek a lakói tették azt, ahol az eset történt, majd beálltak a szélsőbalos közösségi központok akciója mellé.

Tegnap robbant be a hír az olasz sajtóba, hogy a múlt héten péntekről szombatra virradó éjjel, afrikai migránsok halálra erőszakoltak egy 16 éves olasz lányt a római Tiburtina pályaudvar közelében lévő San Lorenzo negyedben egy drogos tanyán. Desirée Maroittini 12 órán volt öntudatlan a drogok miatt, amit kapott, és ez idő alatt több afrikai bevándorló is megerőszakolta, majd magára hagyták. A lány ismerhette a helyet és a gyilkosait is.

Matteo Salvini személyesen akarta felkeresni a hivatalosan lakatlan épületet a város központjában, ahol a szörnyű tett történt. Egy szál fehér virággal kívánt személyesen megemlékezni a megölt lányról. Ezt a tervét előzetesen a facebook oldalán is tudatta.

Amikor megérkezett a bűntett helyszínére, az elhagyatott, romos épület bejáratánál azonban szélsőbalos militánsok és feministák állták el az útját. Nagy kavalkád alakult ki a ház előtti téren egyébként is, mivel időközben a negyed lakói is odasereglettek, akik nagy örömmel fogadták Salvinit, hogy végre valaki az állam részéről törődik az ügyükkel. Már évek óta ugyanis hiába jelezték a hatóságoknak, hogy tarthatatlanná vált a helyzet a lakóhelyük utcáin a migránsdrogdílerek miatt. De semmi igazi intézkedés nem történt, és csak egyre rosszabb lett a helyzet.

A képen: a Salvini útját elálló szélsőbalos tüntetők

Az olasz belügyminiszternek a baloldali tüntetők az kiabálták, hogy "sakál, sakál" azzal vádolva őt, hogy csupán politikai ügyet akar csinálni a lány halálából. Az ellene demonstráló "feministák" pedig foggal-körömmel védték az erőszakoló bevándorlókat, hogy "szegény" migránsok nem is más a kultúrájuk, az európai férfiak is ugyanolyanok mint ők, és csak azért tesznek ilyet, mert nem fogadják be őket az olaszok.

Salvini végül nem ment be az épületbe rendőri erővel, mivel nem akarta, hogy még több kellemetlenség érje a negyed lakosait. De megígérte, hogy visszatér, amikor nem tudnak róla a szélsőbalos aktivisták. A szavát ismét betartva ma vissza is tért, és egy szál fehér rózsát helyezett el a megölt Desirée emlékére a kegyeleti helyén.

A baloldali sajtó először próbálta úgy beállítani, hogy maguk a negyed lakóinak egy része tiltakozott Matteo Salvini ellen, és egy szót sem ejtettek arról, hogy az valójában a szélsőbalos közösségi központok akciója volt. Később azonban a La Repubblica fő baloldali lap beismerte, hogy 50 baloldali aktivista állta el a belügyminiszter útját az épületnél, ahol a migránsok megerőszakolták és megölték a fiatal olasz lányt, hogy ne tudjon oda bemenni.

Az ominózus baloldali lap azonban ezzel egy időben mindjárt be is állt a szélsőbalos fiatalok akciója mellé arról értekezve egy írásukban, hogy Salvini ezen tette is csak azt bizonyítja, hogy Olaszországnak immár szélsőjobbos kormánya van. A belügyminiszterük ugyanis szerintük csak azért jelent meg a helyszínen, hogy tovább táplálja az olaszokban a migránspszichózist.

Az olasz baloldal "színe-java" így újból megerősítette azt, hogy semmi szándékuk abbahagyni a skizofrén öngyilkos ámokfutásukat, amely során bármit is tesznek a migránsok, végül mindig más a hibás. Így soha nem lesz békés multikulti Európában, mivel az azokat biztosító törvényeket nem is akarják a bevándorlókkal betartatni. De egyre inkább feltárul, hogy valójában nem is ez a háttérben működő "mély hatalom" valódi szándéka...

Források:

http://blog.ilgiornale.it/indini/2018/10/24/per-attaccare-salvini-i-centri-sociali-stanno-con-assassini-e-stupratori/?repeat=w3tc

https://roma.repubblica.it/cronaca/2018/10/25/news/un_fermo_per_la_ragazza_morta_salvini_contestato_sciacallo_-209898390/?ref=RHPPLF-BH-I0-C8-P2-S1.8-T1

https://rep.repubblica.it/pwa/commento/2018/10/24/news/salvini_a_san_lorenzo_l_estrema_destra_di_governo-209895604/?ref=RHPPTP-BH-I0-C12-P1-S1.4-T1

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/10/25/desiree-svolta-nelle-indagini-due-fermi_VRlow6m19IuHvYyA2WqsQI.html?refresh_ce

Fülöp Ida
2018.10.23.

A progresszív, marxista, genderista és globalista “no borders” szemléletű EFF párt vezetője szerint még mindig rasszizmus van a hazájában, amit meg kell szüntetni.

A dél-afrikai szélsőbaloldali Economic Freedom Fighters (EFF), magyarul a Gazdasági Szabadság Harcosai párt vezetője, Julius Malema szerint nincs többé helye a fehér és indiai szupremáciának, azaz vezető szerepnek, fölénynek az országában. Erről a pártja magalapításának 5. évfordulójának ünnepén beszélt Eastern Cape-ben. Malema egyben arra is felszólította a több ezres számban összegyűlt híveit, hogy harcoljanak a rasszizmus minden formája ellen, kövessék el azt bár fehérek, avagy indiaiak.

A képen: Julius Malema, dél-afrikai szélsőbalos politikai vezető

Malema és pártja nem kevesebbről híres, minthogy ők indítványozták a dél-afrikai parlamentben a fehérek földjének kompenzáció nélküli elvételét, amelyet hosszas huzavona után 2018. február 27-én is fogadtak Cyril Ramaphosa, az új miniszterelnök beiktatása után néhány nappal.

Ehhez azonban szükség volt a nagy filantróp Soros György segítségére is, aki már 1979. óta aktívan hálózza be Dél-Afrikát eszméivel és szervezeteivel. Így sikerült korrupció vádjával eltávolítania korábbi miniszterelnököt Jacob Zumát. Ebben is Malema pártja járt élen, és akciójukban bőszen támogatta őket a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által Dél-Afrikában alapított két egyetem is, amelynek képviselői egyenesen arról értekeztek, hogy Zuma maffia stílusú országgá változtatta át hazáját.

Ramaphosa azonban annyira nagyon bejön filantrópéknak, hogy az üzleti és “jótékonysági” birodalom utódlásának nagy várományosa, Soros Alexander egy 2018. szeptember 28-ai twitter bejegyzésében egyenesen a “demokratikus reformok és a jó kormányzás jelzőfényének” nevezte meg őt, és nem csak az “nemcsak Dél-Afrika, hanem az afrikai kontinens és az egész világ” számára. Az új miniszterelnök a Nelson Mandéla-féle Afrikai Nemzeti Kongresszus politikusa, amelyből az EFF is kinőtt annak egy szélsőséges elhajlásaként.

A képen: Sorosék a dél-afrikai miniszterelnökkel

Amíg azonban Mandéla Dél-Afrika népeinek békés multikulturális együttélését hirdette, addig az általa alapított párt ifjúsági tagozatának korábbi vezetője, Julius Malema már egyáltalán nem annak a híve a jelek szerint. Az szabad gazdaság eme nagy harcosa, akit a “The Herald” zimbabwei napilap szerint Soros Nyílt Társadalom Alapítványa anyagilag is támogat, igen ellenséges módon támadja országa minden nem Afrikában régóta őshonos nem fekete lakosát, legyen az kínai, indiai, fehér bőrű, stb.

A youtube-on hemzsegnek Malema durvábbnál durvább rasszista megszólalásai, ami persze a “haladók” számára nem az, mivel rasszista afrikai nekik soha nem lehet, csak mindig a fehérek, vagy immár az indiaiak is. A szabad gazdaság és a határok nélküli Afrika és világ harcosa egyik vele készült 2018-as interjúban például azt tudatta, hogy nem szólították fel a fekete népeket a fehérek megölésére, legalábbis egyelőre még nem. De a jövőben nem tudja garantálni azt, hogy mi lesz. Kitörhet akár egy nem vezetett anarchia is. Egy másikban pedig arról beszélt, hogy a fehérek örüljenek annak, hogy csak a földjeiket veszik el, és nem irtják ki őket.

Mindezek után csak annyit lehet megállapítani, hogy “vigyázó szemeink Dél-Afrikára vessük”. Ott készül most a jövő sorosi nagy szuper társadalmának prototípusa, “a demokratikus reformok és a jó kormányzás” mintaképe az egész világ számára.

Források:

https://ewn.co.za/2018/07/29/malema-there-s-no-place-for-white-indian-supremacy-in-sa

https://www.effonline.org/about-us

https://af.reuters.com/article/africaTech/idAFKCN1GB23N-OZATP

https://www.theguardian.com/world/2017/aug/05/jacob-zuma-secret-ballot-anc-enemies-topple-a-president

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/14/who-is-cyril-ramaphosa-south-africa-president

https://twitter.com/AlexanderSoros/status/1045611070465794048

https://www.herald.co.zw/sa-oppositions-shadow-foreign-policy/

https://www.youtube.com/watch?v=a-ARDJ3X-z0

https://www.youtube.com/watch?v=5z5c2-Wh8KY

A római katolikus egyház Caritas Internationalis nevű szervezete rendez meneteket világszerte a migrációért. Céljuk a migránsoktól való félelemkeltő retorika megszüntet
A #Share Journey (Oszd meg az utazást) globális kezdeményezést maga Ferenc Pápa hirdette meg 2017. szeptemberében. Ma Rómában "menetelnek" a migránsokért  a hívek Luis Antonio Tagle fülöp-szigeteki érsekkel az élen, aki a pápa egyik nagyon közeli embere, és a Caritas International elnöke.
Ferenc pápa már többször is felszólította arra a híveit és a világot, hogy nem kell félni a bevándorlóktól. Szerinte a tőlük való félelem egyenesen egy betegség, ami a keresztényeket is megtámadja.
A képen: Ferenc pápa a fülöp-szigeteki érsekkel 
Az olasz és nemzetközi katolikus vezetők túlnyomó része és a baloldali politikusok szerint ez a félelem valójában nem a migránsok viselkedése miatt van, hanem a populisták retorikája miatt. Sok szakértő azonban arról beszél, hogy éppen a migránsok bűncselekményei miatt válnak egyre népszerűbbé Európában a bevándorlásellenes pártok. De ezt a migrációpártiak egyáltalán nem akarják tudomásul venni, amint ez a legújabb akciójuk is mutatja.
Fülöp Ida
2018.10.12.

A 21. századi progresszívek sorosi “csodavilága” újabb “haladó” epizódokkal “gazdagította” az olasz társadalom életét.

Tegnap délután Arezzo Porcinai parkjában afrikai drogdílerek bántalmaztak egy 40-50 év körüli olasz nőt, akinek nem volt pénze, de drogért könyörgött nekik. A nőn már erőteljesen mutatkoztak az elvonási tünetek, azonban ez egyáltalán nem hatotta meg a parkban drogot áruló migránsokat, és igyekeztek őt először csak szavakkal elzavarni. De mikor ez nem járt sikerrel a két afrikai férfi elkezdte a nőt rugdalni, aki a földre esett, de még ekkor is tovább kérlelte őket, hogy adjanak neki kábítószert.

A képen: migránsok az arezzo-i parkban

A brutális jelenetnek végül egy kislánnyal padon ülő férfi vetett véget, akinek sikerült valahogy lenyugtatni a nőt, és megegyezni a migránsokkal. Az esetről egy megdöbbent szemtanú számolt be az egyik helyi újságnak, aki teljesen elszörnyedt azon, hogy manapság ilyenek történnek a városában. Az afrikai drogdílereket egyáltalán nem zavarta még csak az sem, hogy éppen abban az időszakban, amikor tettüket elkövették, rendszerint sokan járnak a parkban.

Miközben ilyen szuper “magaslatokat” ért el a nyitott társadalom olaszországi megvalósulása, addig a “haladók” továbbra is azokat támadják, akik szeretnének véget vetni ennek a nagy “progressziónak”. Így a mai napon a nagyon demokratikus diákok kezdtek tüntetésbe az olasz kormány ellen az ún. közösségi központok támogatásával. (Hasonlókat akar Soros Magyarországon is létrehozni a nagyobb városokban a szegénység felszámolására és a helyi közösségek segítésére). Ezek az olasz közösségi központok gyakran drogos helyek és bűnöző migránsok búvóhelyei is egyben.

A “haladó” tanulók több olasz városban is igazi változásért tüntettek az oktatásban a Diákok Egyesülése, avagy a Tudás Hálózata országos olasz baloldali diákszövetség szervezésében, amely célja egy jobb világ megteremtése. Így nem meglepő, hogy a manifesztálók nem csupán az iskolai problémák miatt emelték fel a szavukat, hanem a kormány migrációs politikáját is kritizálták a migránsok befogadását követelve.

A nagy haladásban a tüntetők Torinóban még egészen odáig is elmentek, hogy Matteo Salvini és Luigi di Maio bábukat feszítettek keresztre és égettek el a 21. századi nagy progresszió jegyében. Így álltak bosszút a két nagy kormányzó olasz párt vezetőjén, illetve a kormány két miniszterelnök-helyettesén, és egyben belügyi és munkaügyi miniszterén. Az égető iskolások mintegy 200 százan lehettek, és a helyi szélsőbalos Önszerveződő Diákkollektíva (Kollettivo Studenti Autorganizzati, Ksa) tagjai. A facebook oldalukra egy videót is feltettek a szuper haladó akciójukról, amelynek szellemisége azonban sokkal inkább a “sötét” középkort idézi.

A képen: a torinói diáktüntetés

A torinói diákok a közösségi oldalukon Matteo Salvini “Biztonságos iskolák” rendeletét is kifogásolták, amely keretében a drogdílerek ellen helyeznek el kamerákat és rendőröket az iskolák elé. Ezek az utcai kábítószerkereskedők szinte kizárólag migránsok. A római tüntetésen az iskolások szimbolikusan egy drogdílerellenes kamera fotóját égették el, vagyis a bűnözők helyett ők is az őket tőlük védeni akaró Salvinire akadtak ki. A rendelet ellen már a milánói diákok is síkraszálltak a hónap elején az olasz partizánok dalát, a Bella Ciao-t énekelve, és kirakatokat összekaristolva és festékes sprékkel kiszínezve.

A Diákok Egyesülése olasz országos diákszövetség, amelynek részét képezi a torinói nagyon önszervezett diákkollektíva is, egy európai diákszervezet, az OBESSU (Organising Bureau of European School Student Unions) tagja amelynek a székhelye Brüsszelben található. Az Európai Bizottság is a támogatói között van.

Az égetős eseményre így reagált Matteo Salvini a közösségi oldalán:

“És még én és a Liga lennénk azok, aki a "gyűlölet magvait elszórják". Ezeknek a "demokratikus" diákoknak, akiket a közösségi központok és néhány tanáruk dédelget, nagyon sok civilizációs oktatási órára lenne szüksége, és talán a szüleiktől is több figyelemre. Akkor talán megértenék, hogy Salvini, vagy bárki más bábuját elégetni a téren, illetve lámpákra felakasztani a képeiket, undorító dolog. Mindenesetre beazonosítottuk, és feljelentettük őket. Habár köztudott, hogy nekik a hibás úgyis mindig csak Salvini.”

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/arezzo-donna-implora-i-pusher-dose-loro-prendono-calci-1587467.html

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/10/12/studenti-piazza_6MFatj6LyHQwx94NQ6H6QI.html

http://palyazatok.org/regionalis-kozossegi-kozpontok-program/

http://linkcoordinamentouniversitario.it/uds-e-link-costituita-la-rete-della-conoscenza/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/torino-proteste-studenti-centro-fuoco-effigi-salvini-e-maio-1587238.html

https://www.facebook.com/KSATorino/

https://www.ilmessaggero.it/italia/manifestazione_studenti_milano_salvini_danni-4019326.html

Fülöp Ida
2018.10.09.

Autós üldözés után egy migránstáborba menekült el a rendőrök elől egy gambiai, de itt a többi bevándorló durván rájuk támadt.

Két közúti rendőr múlt péntek délután talált gyanúsnak egy afrikai bevándorlót a dél-olasz Foggia megyében, ezért igazoltatni akarták. A 26 éves Omar Yallow azonban nem állt meg az autójával, sőt még a rendőröket is próbálta elütni, akik azonban a nyomába eredtek. Igazi és valóságos autós üldözés vette kezdetét az olasz utakon, a migráns még az útról is megpróbálta leszorítani a rendőrautót.

Végül az afrikai Borgo Mezzanone meneddékérő táboránál megállt, befutott a barakkok közé, és itt folytatódott tovább az üldözése immár gyalogosan. Ekkor azonban hirtelen több tucatnyi migráns vette körül az olasz rendőröket, és rájuk támadtak, hogy megakadályozzák a társuk letartóztatását. Ököllel verték és rugdosták a rendőröket, valamint kövekkel és üvegekkel dobálták őket. Szerencsére azonban rádión sikerült erősítést hívniuk, így 10 perc elteltével 4 járőrautó is kiszállt a színhelyre, ekkor a támadók gyorsan köddé váltak, és a gambiait is sikerült elfogniuk.

A képen: Borgo Mezzanone menedékkérő tábora 

A bántalmazott rendőrök 30 és 15 napon belül gyógyuló sérüléseket szereztek. A dolog külön iróniája az, hogy a két olasz rendőr éppen a migránsok védelmében volt szolgálatban aznap délután, hogy megóvják őket a honfitársaik közül kikerülő olyan béresgazdáktól, akik szinte rabszolgaként alacsony órabérért sanyargatják őket az olasz földeken.

Az ügy kapcsán az olasz Független Rendőri Szakszervezet megyei titkára, Giuseppe Vigilante elmondta a sajtónak, hogy a szóban forgó migránstábor immár olyan lett, mint egy gettó. Eredetileg 200 fősre tervezték azt, de ma már 600-an, 700-an élnek a barakkokban, és ami még ennél is veszélyesebb az, hogy a tábor közvetlen közelében lévő korábban repülőtérként működő szabad földterületen is több ezer bevándorló vert tanyát. A barakknegyeden belül teljesen szabadon élnek autó- és réztolvajok, valamint drogdílerek is. A terület a senki földjévé vált, ahova még a rendőrség sem igen tud bemenni, mert nincsenek hozzá megfelelő eszközeik.

A szakszervezeti vezető rávilágított még arra is, hogy ellenkező esetben, ha a rendőrök vertek volna meg egy migránst, már biztosan sokan rasszizmust kiáltottak volna. A rendőrökért azonban ugyanazok egyáltalán nem aggódnak, pedig az ilyen esetek nem ritkák, mert ezek a bűnözők tudatában vannak annak, hogy büntetlenek maradnak.

Olaszországban már évek óta hatalmas gond az, hogy a migránsok tömegesen támadnak rá a rendfenntartó erők képviselőire. Szinte mindennaposak az ilyen támadások ellenük, de a bírók végül szinte mindig igen rövid időn belül szabadon engedik őket, mivel az utóbbi évek baloldali kormányai és parlamenti többsége sorra fogadott el olyan törvényeket, amelyek ezt lehetővé teszik.

A migránsok által bántalmazott rendőröket mindig csak jobboldali politikusok veszik védelmükbe, akiket azonban a baloldaliak és a “jogvédők” előszeretettel rasszistáznak és fasisztáznak.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/due-poliziotti-aggrediti-50-migranti-1585824.html

https://www.corriere.it/esteri/18_ottobre_08/due-agenti-aggrediti-ghetto-foggia-1f0f9260-cb33-11e8-9a02-946640b28e26.shtml

https://www.rainews.it/tgr/puglia/video/2018/10/pug-poliziotti-aggrediti-immigrazione-borgo-mezzanone-foggia-e4c7002d-b5fa-413a-883f-51a38897e9ac.html

https://www.youtube.com/watch?v=7UxtYFBZS9E

Fülöp Ida
2018.10.05.

A megtámadott, korábban migrációpárti youtuber az eset után kijelentette, hogy Párizs mára már a harmadik világ szintjére süllyedt le.

Tatiana Ventòse szeptember 14-én délelőtt utazott a metrón, amikor fél 11 óra körül két mellette ülő észak-afrikai migráns elkezdett beszólni neki. Majd egyre durvábban szidalmazták, és végül még meg is ütötték, és azzal fenyegették meg, hogy megerőszakolják.

Az francia Le Fil d’Actu yuotube-csatorna ismert krónikása ezek után teljesen megváltoztatta korábbi nézeteit, és arról beszélt egy videón, hogy mára Párizs már olyan lett, mint a harmadik világ a migráció miatt.

A képen: A megtámadott baloldali aktivista (TV5Monde egy yuotuberekről szóló műsorából)

A vele történt esemény az el immár megszokottá vált a francia fővárosban, és a rendőrség teljesen tehetetlen ellene. Közölte az aktivista egy vele készült lapinterjúban. Tatiana is miután egy utas segítségével megszabadult a támadóitól, elment ugyan a rendőrségre feljelentést tenni, de hat órai várakozás után feladta, és elment az ambulanciára.

A youtuber lányt sokan lerasszistázták amiatt, hogy Párizst a harmadik világ egy városának nevezte. Tatiana azonban visszautasította a vádakat azzal, hogy csak az nem látja meg, hogy mivé vált a városuk, akik nem a valóságban, hanem ideológiák fantázia világában élnek. A yuotuber nem csupán az ellene történt támadás miatt beszélt így a francia fővárosról, hanem a szemmel látható áldatlan állapotok miatt is.

Baraknegyedekké átalakult városrészek, szeméttel teli utak, patkányok, vizeletszag. Nyugdíjasok, akik a közértek szemetes kukáiból szereznek be maguknak élelmet. Hajléktalan tanyákká átalakult városi parkok. Mindennapos fizikai és szóbeli erőszak olyan személyektől, akik törvények felett állóknak érzik magukat. Így jellemzi youtube üzenetében Párizst a pálfordulása után az aktivista lány.

Valójában az ő szemét is csupán egy ellene irányult támadás nyitotta fel a való világra. De ő legalább annak hatására felébredt a teljesen különböző életfelfogású népek nagy baráti békés együttélése illúziójából, míg rengeteg társa továbbra is csak hamis ideológiák párnáján aludja álmait.

Közben pedig Franciaországban drasztikusan megugrott a radikális muszlimok száma a Montaigne Intézet kimutatása szerint, akiknek egy fejkendő vagy burka nélküli nő közterületen csupán egy elvetemült istentelen bűnöző. De a feministák is ma inkább saría-pártiak, amíg nem rajtuk csattan az ostor...

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/attivista-sinistra-francese-pestata-nordafricani-metro-1579148.html

https://lincorrect.org/40951-2/

https://www.youtube.com/watch?v=njW6AA9j7rw

https://twitter.com/TatianaVentose/status/1040566061794557952

http://www.occhidellaguerra.it/predicatori-dellodio-ue/

Fülöp Ida
2018.09.16.

A luxemburgi külügyminiszter egy hivatalos találkozó kellős közepén támadt rá Salvinira, és trágár szóval illette az olaszokat az új migrációs politikájuk miatt.

Tegnapelőtt Bécsben tartottak migrációs konferenciát az EU belügyminiszterei, amelyen részt vett Jaen Asselborn luxemburgi külügyminiszter is. Matteo Salvini olasz belügyminiszter a kormánya migrációs politikája ismertetése során arról is beszélt, hogy ők a demográfiai problémákat nem migránsokkal akarják megoldani, hanem a gyerekeik támogatásával, hogy aztán azoknak is legyenek gyerekeik.

Ez azonban nem tetszett a baloldali luxemburgi politikusnak, és hangosan “bla, bla” mormogással kommentálta az olasz belügyminiszter felszólalása eme részét. Majd dühösen félbe is szakította őt a 60-as évek luxemburgi vendégmunkásait felemlítve. Salvini azonban higgadtan tovább folytatta a szavait, és az ekkor már végképp önuralmát vesztett Asselborn a “Merde, allors” káromkodással illette az olaszokat, amiért a migránsok helyett a saját gyerekeikre akarják költeni a pénzüket.

A képen: Bal oldalon Asselborn és a jobb oldalon Salvini a migrációs konferencián

A luxemburgi külügyminiszter durva beszólását először igyekezett az olasz sajtó azt azzal tompítani, hogy a “Diamine” indulatszóval fordították le, ami annyit tesz, “basszus”. De később az Il Giornale jobboldali hírportálon megjelent, egy írás annak a pontos fordításával a címében: “Sz@rok”. Vagyis, ha az olaszok a migránsok betelepítésének fizetése helyett saját gyerekeket és unokákat akarnak, akkor egyenesen “sz@rok” a baloldali politikus szerint.

Az olasz belügyminiszter a találkozó utáni sajtótájékoztatón csupán annyival intézte el a luxemburgi miniszter viselkedését, hogy vulgáris volt. A stábjának azonban kamerákon kívül azt mondta, hogy “Asselborn megőrült”.

A luxemburgi plitikus pénteki beszólása Salvininek hamar a nemzetközi sajtóban is téma lett. A mai napon a Spiegel német újságnak már egyenesen azt nyilatkozta egy interjúban Asselborn, hogy “Salvini a 30-es évek fasisztáinak a módszereit és tónusait alkalmazza.”

Kijelentette még azt is, hogy minden elhangzott szavát megerősíti. Valamint azzal vádolta az olasz Belügyminisztériumot, hogy provokációs céllal hozták nyilvánosságra a videofelvételt, amely az EU bécsi biztonsági és migrációs konferenciáján készült. Ő nem tudott róla, hogy olyan felvétel készül a felszólalásokról, amelyeket szabadon közre lehet tenni, és ha ez így van, akkor az csak akadályozni fogja az őszinte vitát a felek között a jövőben szerinte.

Matteo Salvini a következő szavakkal kommentálta a vasárnapi ebédidő idején Asselborn újabb spiegeles kirohanását a politikája ellen:

“A luxemburgi adóparadicsom szocialista minisztere miután emigráns nagyszüleinket a ma érkező illegális migránsokhoz hasonlította, és sz@r bekiáltással szakította félbe a felszólalásom, ma fasisztának nevez engem. Én pedig azt mondom, mi bajuk van Luxemburgban?!? Nincs itt semmi fasizmus, csupán a szabályok betartása. Ha annyira tetszenek neki a migránsok, akkor fogadja be őket mind Luxemburgban, mi már itt túl sokat befogadtunk belőlük Olaszországban. Szép vasárnapot mindenkinek, csin-csin.”

A Luxemburgba történő kivándorlás Olaszország esetében a magyarországi ‘56-osokhoz hasonló nagy “adu ász” a migrációpárti erők retorikájában. Az olaszok első nagy kivándorlási hulláma az 1890-es években indult el Luxemburgba a Nagyhercegség felhívására, mivel az óriási fejlődésben lévő acéliparuk munkaerőhiányban szenvedett. Ez az első világháború idején leállt, és sok olasz vissza is tért a hazájába. Majd a következő kivándorlási hullám az 1950-s és ‘60-as években zajlott. Ekkor vendégmunkásként érkeztek az olaszok Luxemburgba hivatalos papírokkal.

Az olaszok így joggal utasítják vissza azt, hogy őket a mai illegálisan érkező menedékkérőknek álcázott gazdasági bevándorlókhoz hasonlítsák, mivel ők egy árva fillért sem kaptak a luxemburgi államtól, hanem keményen meg kellett dolgozniuk a megélhetésükért.

A luxemburgi külügyminiszter fenti megnyilvánulásai elképesztő módon bélyegzik meg fasisztának immár nem csupán a nemzeti érzést, hanem a saját gyerekekkel való törődést is, sőt saját gyermekek nemzését is. A “haladók” kijelentéseiből már eddig is lehetett sejteni, hogy nem csupán a nemzetet tekintik a priori fasiszta intézménynek hanem magát a természetes családot is. De ez most már nemcsak sejtés, hanem manifeszt tény.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/basta-migranti-servono-figli-cos-salvini-ha-fatto-infuriare-1576140.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/lue-e-rissa-sui-migranti-lussemburgo-merde-1576190.html

https://www.agi.it/politica/migranti_scontro_salvini_ministro_lussemburgo-4378749/news/2018-09-14/

https://www.agi.it/politica/asselborn_salvini_scontro-4380567/news/2018-09-15/

https://www.youtube.com/watch?v=6hcV48Og7yM

http://www.ilgiornale.it/news/asselborn-torna-allassalto-salvini-usa-metodi-fascisti-1576642.html

https://amblussemburgo.esteri.it/ambasciata_lussemburgo/it/i_rapporti_bilaterali/cooperazione_economica/comunita-italiana.html

A "független" Sargentini-jelentés több pontja is külön nevesíti Soros sérelmeit, ezek egyike a jobboldali magyar hírportál egyik írása.

A Sargentini-jelentés egyik sarkalatos pontja az, hogy hazánkban sérül a sajtószabadság és a sajtó függetlensége. Ennek egyik bizonyítéka a jelentés egyik függeléke, az EP Kulturális és Oktatási Bizottságán Javaslata 18. pontja szerint az, hogy a 888.hu hírportál írt arról, hogy kik írnak Magyarországot lejárató cikkeket, amikor annak jobboldali kormány van.

A képen: Judith Sargentini az EP-ben

El sem tudom képzelni, hogy a sajtószabadság nevében milyen eszközökkel kellene fellépni Magyarországon a hatóságoknak, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő...

Egyébként is a jelentésnek ez az egyik hazug csúsztatása a sok közül, mivel nem a valós módon hivatkoztak a 888.hu írására:

Íme a szóban forgó EP-s Bizottsági pont magyarul:

(A Bizottság) "sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a kormányközeli 888.hu hírportál nemrégiben
feketelistát tett közzé a külföldi médiának dolgozó újságírókról, akiket „Soros
zsoldjában álló külföldi propagandistáknak” minősített, és hogy mindez egyértelműen
ellentétes a médiaszabadság elvével;"

Ezt angolul így olvashatták el az EP-s képviselők: 

"Regrets that the pro-government news website 888.hu recently published a black list of journalists working for foreign media, who are described as foreign propagandists for Soros, and that this clearly runs counter to the principle of media freedom;"

A 888.hu újsáírói nem használják a "fekete" szót a listájuk megnevezésében, vagyis nem minősítik ily módon a hazánkat külföldön folyton lejárató médiamunkások tevékenységét. Nem tárnak fel róluk semmi titkos, őket rossz színben feltüntető magánjellegű adatokat, egyszerűen csak nyílt életrajzi adatokat használnak fel, és a cikkeikben szereplő hazugságokat nevesítik.

Azonban a Sargentini-jelentés szerint ez "mélyen ellentétes a sajtószabadság alapelvével". Vagyis egy hírportál nem írhat szabadon arról, hogy kik és mit írnak a jobboldali magyar kormányról a külföldi médiákban...

A jelentés végül is nem tér ki arra konkrétan, hogy hogyan kellene az ilyen esetek ellen fellépni a szerinte, de kritizálja Média Tanács tevékenységét.

Az mindenesetre igen különös, hogy Soros sérelmei orvoslására több ügyben is egyenesen az Európai Parlamentet használja fel immár teljesen nyíltan. 

Források:

https://szabadmagyarszo.com/wp-content/uploads/2018/09/20180704_EP_SargentiniJelent%C3%A9s_HU.pdf

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A8-2018-0250&format=XML&language=EN

https://888.hu/article-a-lista-bemutatjuk-soros-kulfoldi-propagandistait

Ezeket a cikkeket olvastad már?