Fülöp Ida
2018.10.12.

A 21. századi progresszívek sorosi “csodavilága” újabb “haladó” epizódokkal “gazdagította” az olasz társadalom életét.

Tegnap délután Arezzo Porcinai parkjában afrikai drogdílerek bántalmaztak egy 40-50 év körüli olasz nőt, akinek nem volt pénze, de drogért könyörgött nekik. A nőn már erőteljesen mutatkoztak az elvonási tünetek, azonban ez egyáltalán nem hatotta meg a parkban drogot áruló migránsokat, és igyekeztek őt először csak szavakkal elzavarni. De mikor ez nem járt sikerrel a két afrikai férfi elkezdte a nőt rugdalni, aki a földre esett, de még ekkor is tovább kérlelte őket, hogy adjanak neki kábítószert.

A képen: migránsok az arezzo-i parkban

A brutális jelenetnek végül egy kislánnyal padon ülő férfi vetett véget, akinek sikerült valahogy lenyugtatni a nőt, és megegyezni a migránsokkal. Az esetről egy megdöbbent szemtanú számolt be az egyik helyi újságnak, aki teljesen elszörnyedt azon, hogy manapság ilyenek történnek a városában. Az afrikai drogdílereket egyáltalán nem zavarta még csak az sem, hogy éppen abban az időszakban, amikor tettüket elkövették, rendszerint sokan járnak a parkban.

Miközben ilyen szuper “magaslatokat” ért el a nyitott társadalom olaszországi megvalósulása, addig a “haladók” továbbra is azokat támadják, akik szeretnének véget vetni ennek a nagy “progressziónak”. Így a mai napon a nagyon demokratikus diákok kezdtek tüntetésbe az olasz kormány ellen az ún. közösségi központok támogatásával. (Hasonlókat akar Soros Magyarországon is létrehozni a nagyobb városokban a szegénység felszámolására és a helyi közösségek segítésére). Ezek az olasz közösségi központok gyakran drogos helyek és bűnöző migránsok búvóhelyei is egyben.

A “haladó” tanulók több olasz városban is igazi változásért tüntettek az oktatásban a Diákok Egyesülése, avagy a Tudás Hálózata országos olasz baloldali diákszövetség szervezésében, amely célja egy jobb világ megteremtése. Így nem meglepő, hogy a manifesztálók nem csupán az iskolai problémák miatt emelték fel a szavukat, hanem a kormány migrációs politikáját is kritizálták a migránsok befogadását követelve.

A nagy haladásban a tüntetők Torinóban még egészen odáig is elmentek, hogy Matteo Salvini és Luigi di Maio bábukat feszítettek keresztre és égettek el a 21. századi nagy progresszió jegyében. Így álltak bosszút a két nagy kormányzó olasz párt vezetőjén, illetve a kormány két miniszterelnök-helyettesén, és egyben belügyi és munkaügyi miniszterén. Az égető iskolások mintegy 200 százan lehettek, és a helyi szélsőbalos Önszerveződő Diákkollektíva (Kollettivo Studenti Autorganizzati, Ksa) tagjai. A facebook oldalukra egy videót is feltettek a szuper haladó akciójukról, amelynek szellemisége azonban sokkal inkább a “sötét” középkort idézi.

A képen: a torinói diáktüntetés

A torinói diákok a közösségi oldalukon Matteo Salvini “Biztonságos iskolák” rendeletét is kifogásolták, amely keretében a drogdílerek ellen helyeznek el kamerákat és rendőröket az iskolák elé. Ezek az utcai kábítószerkereskedők szinte kizárólag migránsok. A római tüntetésen az iskolások szimbolikusan egy drogdílerellenes kamera fotóját égették el, vagyis a bűnözők helyett ők is az őket tőlük védeni akaró Salvinire akadtak ki. A rendelet ellen már a milánói diákok is síkraszálltak a hónap elején az olasz partizánok dalát, a Bella Ciao-t énekelve, és kirakatokat összekaristolva és festékes sprékkel kiszínezve.

A Diákok Egyesülése olasz országos diákszövetség, amelynek részét képezi a torinói nagyon önszervezett diákkollektíva is, egy európai diákszervezet, az OBESSU (Organising Bureau of European School Student Unions) tagja amelynek a székhelye Brüsszelben található. Az Európai Bizottság is a támogatói között van.

Az égetős eseményre így reagált Matteo Salvini a közösségi oldalán:

“És még én és a Liga lennénk azok, aki a "gyűlölet magvait elszórják". Ezeknek a "demokratikus" diákoknak, akiket a közösségi központok és néhány tanáruk dédelget, nagyon sok civilizációs oktatási órára lenne szüksége, és talán a szüleiktől is több figyelemre. Akkor talán megértenék, hogy Salvini, vagy bárki más bábuját elégetni a téren, illetve lámpákra felakasztani a képeiket, undorító dolog. Mindenesetre beazonosítottuk, és feljelentettük őket. Habár köztudott, hogy nekik a hibás úgyis mindig csak Salvini.”

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/arezzo-donna-implora-i-pusher-dose-loro-prendono-calci-1587467.html

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/10/12/studenti-piazza_6MFatj6LyHQwx94NQ6H6QI.html

http://palyazatok.org/regionalis-kozossegi-kozpontok-program/

http://linkcoordinamentouniversitario.it/uds-e-link-costituita-la-rete-della-conoscenza/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/torino-proteste-studenti-centro-fuoco-effigi-salvini-e-maio-1587238.html

https://www.facebook.com/KSATorino/

https://www.ilmessaggero.it/italia/manifestazione_studenti_milano_salvini_danni-4019326.html

Fülöp Ida
2018.10.05.

A megtámadott, korábban migrációpárti youtuber az eset után kijelentette, hogy Párizs mára már a harmadik világ szintjére süllyedt le.

Tatiana Ventòse szeptember 14-én délelőtt utazott a metrón, amikor fél 11 óra körül két mellette ülő észak-afrikai migráns elkezdett beszólni neki. Majd egyre durvábban szidalmazták, és végül még meg is ütötték, és azzal fenyegették meg, hogy megerőszakolják.

Az francia Le Fil d’Actu yuotube-csatorna ismert krónikása ezek után teljesen megváltoztatta korábbi nézeteit, és arról beszélt egy videón, hogy mára Párizs már olyan lett, mint a harmadik világ a migráció miatt.

A képen: A megtámadott baloldali aktivista (TV5Monde egy yuotuberekről szóló műsorából)

A vele történt esemény az el immár megszokottá vált a francia fővárosban, és a rendőrség teljesen tehetetlen ellene. Közölte az aktivista egy vele készült lapinterjúban. Tatiana is miután egy utas segítségével megszabadult a támadóitól, elment ugyan a rendőrségre feljelentést tenni, de hat órai várakozás után feladta, és elment az ambulanciára.

A youtuber lányt sokan lerasszistázták amiatt, hogy Párizst a harmadik világ egy városának nevezte. Tatiana azonban visszautasította a vádakat azzal, hogy csak az nem látja meg, hogy mivé vált a városuk, akik nem a valóságban, hanem ideológiák fantázia világában élnek. A yuotuber nem csupán az ellene történt támadás miatt beszélt így a francia fővárosról, hanem a szemmel látható áldatlan állapotok miatt is.

Baraknegyedekké átalakult városrészek, szeméttel teli utak, patkányok, vizeletszag. Nyugdíjasok, akik a közértek szemetes kukáiból szereznek be maguknak élelmet. Hajléktalan tanyákká átalakult városi parkok. Mindennapos fizikai és szóbeli erőszak olyan személyektől, akik törvények felett állóknak érzik magukat. Így jellemzi youtube üzenetében Párizst a pálfordulása után az aktivista lány.

Valójában az ő szemét is csupán egy ellene irányult támadás nyitotta fel a való világra. De ő legalább annak hatására felébredt a teljesen különböző életfelfogású népek nagy baráti békés együttélése illúziójából, míg rengeteg társa továbbra is csak hamis ideológiák párnáján aludja álmait.

Közben pedig Franciaországban drasztikusan megugrott a radikális muszlimok száma a Montaigne Intézet kimutatása szerint, akiknek egy fejkendő vagy burka nélküli nő közterületen csupán egy elvetemült istentelen bűnöző. De a feministák is ma inkább saría-pártiak, amíg nem rajtuk csattan az ostor...

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/attivista-sinistra-francese-pestata-nordafricani-metro-1579148.html

https://lincorrect.org/40951-2/

https://www.youtube.com/watch?v=njW6AA9j7rw

https://twitter.com/TatianaVentose/status/1040566061794557952

http://www.occhidellaguerra.it/predicatori-dellodio-ue/

Fülöp Ida
2018.05.09.

Egyre durvább támadásokat követnek el a jegy nélkül lógó migránsok az olasz vonatokon. A napokban egy kalauzt védelmező rendőrt intéztek el, miközben röhögve azt mondták, hogy úgy sem tehet ellenük semmit, mert ők menekültek. Eddig is rendszeresen fenyegették a kalauzokat, de ilyen brutális tettet még ezidáig nem követtek el vonaton.

Már évek óta visszatérő téma az olasz regionális és a jobboldali sajtóban a jegy nélkül utazó migránsok támadásai a kalauzok ellen. Először még próbálták ők maguk megoldani a helyzetet, de aztán többnyire rendőrt hívtak, ha nem akart a lógós migráns magától leszállni a vonatról.

Most vasárnap délután azonban már a kalauzt védő rendőrre is rátámadtak a nigériai bevándorlók a Milano-Lecco vonalon, és ütötték-verték, rugdalták mintegy tízen. Az eset azzal kezdődött, hogy a vasutas a menedékkérő jegyét merte kérni, aki ezen kiborult, és elkezdte az utasokat is inzultálni rajta kívül. Ekkor a 41 éves rendőr, aki éppen az esti szolgálatba utazott a vonaton, felfedte a kilétét, és próbálta lenyugtatni a nigériai fiatalembert. Ez azonban egyáltalán nem járt sikerrel, sőt még a vele együtt utazó honfitársai is bevadultak, és brutális ellentámadásba lendültek.

A nigériaik lefogták a kalauzt, a rendőrt pedig a többi utas szeme láttára durván megverték, és még a pénztárcáját is próbálták elvenni. Majd a következő állomáson kereket oldottak az áldozatukat vértócsában ott hagyva, és a szemtanúk szerint egy másik vonaton folytatták az útjukat.

Szerencsére végül is a rendőr sérülései nem voltak annyira súlyosak, mint ahogy az elsőre tűnt, de így is napokra kórházba került. Itt az Il Giornale lapnak elmondta, hogy miközben bántalmazták őt a nigériai férfiak, nevetve azt mondták neki, hogy úgy sem tehet ellenük semmit, mert ők menekültek. Beszámolt még arról is, hogy még akkor is tovább rugdalták őt az állítólag szegény háborúk, üldöztetés és ínség elől "menekülő" afrikaiak, amikor már a földön feküdt ájultan.

Két támadót bár már letartóztattak közülük, de valószínűleg valóban nem igen tesznek velük semmit a nagyon enyhe olasz törvények miatt. Így továbbra is röhögve verhetik az olaszokat, és még az őket védelmező rendőröket is ezek az afrikai “politikai üldözöttek” Soros és társai fura örömére.

Paolo Grimoldi a Liga képviselője és lombardiai titkára az üggyel kapcsolatban újból hangsúlyozta, hogy a hadsereg jelenléte kell a tartomány vonataira, ahogy ezt ők már korábban is jelezték a belügyminisztériumnak. Továbbá azt a témát is feszegette, hogy miért is kell az olaszoknak havi 1.100 eurót fizetni ezeknek a nigériai menedékkérőknek, akik sorra követik el a bűncselekményeket az országban, holott csak igen kis részük menekült az hivatalos adatok szerint is. 2016-ban például 15.616 nigériai kérvényezett menekültstátuszt Olaszországban, és abból csak 439-en voltak rá jogosultak.

A Liga politikusa hozzáfűzte még azt is, hogy maga a nigériai elnök is többször elmondta már, hogy az országából jórészt a bűnözők jönnek el Európába. Így a következő kormánynak szerinte egyik fő feladata kell hogy legyen az, hogy visszaviszi őket oda, mivel Olaszországban is főként csak bűnöznek. Az Öt Csillag Mozgalom programjában azonban sokkal inkább az szerepel, hogy első megoldásként átpasszolják őket más EU-s országokba a szolidaritás jegyében...

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/poliziotto-difende-capotreno-i-nigeriani-pestano-sangue-1523134.html

http://milano.corriere.it/notizie/cronaca/18_maggio_07/lecco-poliziotto-picchiato-un-gruppo-migranti-senza-biglietto-d2e1654e-51b6-11e8-b9b9-f5c6ed5dbf93.shtml

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/lecco-pestato-dai-migranti-sul-treno-tanto-siamo-profughi-1523625.html

https://milano.corriere.it/notizie/cronaca/18_maggio_08/lecco-l-agente-aggredito-treno-noi-profughi-non-puoi-fare-niente-cd67d22a-527d-11e8-b644-be5bfaf16efb.shtml

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/quelle-violenze-dei-nigeriani-lonorevole-grimoldi-ci-costano-1523794.html

http://www.video.mediaset.it/video/matrix/servizi/5-stelle-le-risposte-sull-immigrazione_813120.html

Ezeket a cikkeket olvastad már?