Fülöp Ida
2018.10.12.

A 21. századi progresszívek sorosi “csodavilága” újabb “haladó” epizódokkal “gazdagította” az olasz társadalom életét.

Tegnap délután Arezzo Porcinai parkjában afrikai drogdílerek bántalmaztak egy 40-50 év körüli olasz nőt, akinek nem volt pénze, de drogért könyörgött nekik. A nőn már erőteljesen mutatkoztak az elvonási tünetek, azonban ez egyáltalán nem hatotta meg a parkban drogot áruló migránsokat, és igyekeztek őt először csak szavakkal elzavarni. De mikor ez nem járt sikerrel a két afrikai férfi elkezdte a nőt rugdalni, aki a földre esett, de még ekkor is tovább kérlelte őket, hogy adjanak neki kábítószert.

A képen: migránsok az arezzo-i parkban

A brutális jelenetnek végül egy kislánnyal padon ülő férfi vetett véget, akinek sikerült valahogy lenyugtatni a nőt, és megegyezni a migránsokkal. Az esetről egy megdöbbent szemtanú számolt be az egyik helyi újságnak, aki teljesen elszörnyedt azon, hogy manapság ilyenek történnek a városában. Az afrikai drogdílereket egyáltalán nem zavarta még csak az sem, hogy éppen abban az időszakban, amikor tettüket elkövették, rendszerint sokan járnak a parkban.

Miközben ilyen szuper “magaslatokat” ért el a nyitott társadalom olaszországi megvalósulása, addig a “haladók” továbbra is azokat támadják, akik szeretnének véget vetni ennek a nagy “progressziónak”. Így a mai napon a nagyon demokratikus diákok kezdtek tüntetésbe az olasz kormány ellen az ún. közösségi központok támogatásával. (Hasonlókat akar Soros Magyarországon is létrehozni a nagyobb városokban a szegénység felszámolására és a helyi közösségek segítésére). Ezek az olasz közösségi központok gyakran drogos helyek és bűnöző migránsok búvóhelyei is egyben.

A “haladó” tanulók több olasz városban is igazi változásért tüntettek az oktatásban a Diákok Egyesülése, avagy a Tudás Hálózata országos olasz baloldali diákszövetség szervezésében, amely célja egy jobb világ megteremtése. Így nem meglepő, hogy a manifesztálók nem csupán az iskolai problémák miatt emelték fel a szavukat, hanem a kormány migrációs politikáját is kritizálták a migránsok befogadását követelve.

A nagy haladásban a tüntetők Torinóban még egészen odáig is elmentek, hogy Matteo Salvini és Luigi di Maio bábukat feszítettek keresztre és égettek el a 21. századi nagy progresszió jegyében. Így álltak bosszút a két nagy kormányzó olasz párt vezetőjén, illetve a kormány két miniszterelnök-helyettesén, és egyben belügyi és munkaügyi miniszterén. Az égető iskolások mintegy 200 százan lehettek, és a helyi szélsőbalos Önszerveződő Diákkollektíva (Kollettivo Studenti Autorganizzati, Ksa) tagjai. A facebook oldalukra egy videót is feltettek a szuper haladó akciójukról, amelynek szellemisége azonban sokkal inkább a “sötét” középkort idézi.

A képen: a torinói diáktüntetés

A torinói diákok a közösségi oldalukon Matteo Salvini “Biztonságos iskolák” rendeletét is kifogásolták, amely keretében a drogdílerek ellen helyeznek el kamerákat és rendőröket az iskolák elé. Ezek az utcai kábítószerkereskedők szinte kizárólag migránsok. A római tüntetésen az iskolások szimbolikusan egy drogdílerellenes kamera fotóját égették el, vagyis a bűnözők helyett ők is az őket tőlük védeni akaró Salvinire akadtak ki. A rendelet ellen már a milánói diákok is síkraszálltak a hónap elején az olasz partizánok dalát, a Bella Ciao-t énekelve, és kirakatokat összekaristolva és festékes sprékkel kiszínezve.

A Diákok Egyesülése olasz országos diákszövetség, amelynek részét képezi a torinói nagyon önszervezett diákkollektíva is, egy európai diákszervezet, az OBESSU (Organising Bureau of European School Student Unions) tagja amelynek a székhelye Brüsszelben található. Az Európai Bizottság is a támogatói között van.

Az égetős eseményre így reagált Matteo Salvini a közösségi oldalán:

“És még én és a Liga lennénk azok, aki a "gyűlölet magvait elszórják". Ezeknek a "demokratikus" diákoknak, akiket a közösségi központok és néhány tanáruk dédelget, nagyon sok civilizációs oktatási órára lenne szüksége, és talán a szüleiktől is több figyelemre. Akkor talán megértenék, hogy Salvini, vagy bárki más bábuját elégetni a téren, illetve lámpákra felakasztani a képeiket, undorító dolog. Mindenesetre beazonosítottuk, és feljelentettük őket. Habár köztudott, hogy nekik a hibás úgyis mindig csak Salvini.”

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/arezzo-donna-implora-i-pusher-dose-loro-prendono-calci-1587467.html

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/10/12/studenti-piazza_6MFatj6LyHQwx94NQ6H6QI.html

http://palyazatok.org/regionalis-kozossegi-kozpontok-program/

http://linkcoordinamentouniversitario.it/uds-e-link-costituita-la-rete-della-conoscenza/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/torino-proteste-studenti-centro-fuoco-effigi-salvini-e-maio-1587238.html

https://www.facebook.com/KSATorino/

https://www.ilmessaggero.it/italia/manifestazione_studenti_milano_salvini_danni-4019326.html

Fülöp Ida
2018.05.22.

Túl sok már a migráns Olaszországban, és napról napra brutálisabban viselkednek. Már nem fékezi őket az, hogy kevesen vannak egy idegen világban, hanem egyre inkább a saját kultúrájuk határozza meg a magatartásukat. Tegnap Nápoly központi vasútállomásán a késő délutáni órákban tapperolt egy szenegáli egy olasz lányt. A lány a barátnőjével volt ott, és a kétségbeesett kiáltozásuk mentette meg őt.

Az olasz migrációs válság tulajdonképpen már évtizedek óta tart. Valójában már a ‘90-es években is nagy problémát jelentettek az illegálisan ott tartózkodó külföldiek, de azóta a számuk csak fokozatosan nőtt. Egyik megoldásként azt vetették be az olaszok a problémára, hogy időnként legalizálták őket, hogy legalább tudják, hogy kik vannak az országban. Majd a jobboldali kormányoknak sikerült drasztikusan lecsökkenteni a legális és az illegális  érkezések számát is, de ezt a tendenciát megtörte Berlusconi menesztése az olasz politikából a 2010-es évek elején, és a baloldali kormányok nyitott határok politikája.

Azonban ma már nem is igazából az elmúlt években érkező 500-600 ezer migráns jelenti az igazi problémát a mediterrán országban, hanem az oda néhány évtized alatt betelepült 5-6 millió bevándorló. A statisztikák szerint a 60 milliós lakosságú ország 8-10 %-a immár migrációs hátterű személy él, akik körében igen magas a bűnözők száma. Habár a lakosságnak “csak” egy tizedét teszi ki a számuk, a börtönben fogva tartottak 1/3-a kerül ki közülük.

A képen: a nápolyi központi pályaudvar előtti terület

Ehhez még hozzájárul az is, hogy az ami a nyugati társadalmakban bűnnek számít, az az ő kultúrájukban nem az, és még vallási vezetőik is jórészt melléjük állnak, hogy ők viselkednek helyesen. Így például köztudottan a nő a hibás az ő felfogásuk szerint, ha egy férfi letámadja. De egyéb, a nyugati jog szerint bűncselekmények számító tettek is jogosak az ő szemükben, sőt egyenesen hőstettek. Ennélfogva az olasz rendőrség mélyen elkötelezett és kitartó bűnüldöző tevékenysége is egyre inkább csak sziszifuszi próbálkozás, és egyre több a migránsok által elkövetett erőszakos cselekmény Itáliában, és egyre bátrabban és durvábban lépnek fel, legyenek akár illegálisan vagy legálisan az országban.

Így történhetett meg tegnap délután az, hogy már fényes nappal sem volt biztonságban két olasz lány Nápoly központi pályaudvarán, és egy szenegáli migráns minden gond nélkül molesztálni kezdte az egyikőjüket az intim részein tapogatva őt. Az állomásokon egyébként is igen nagy számban vannak jelen a bevándorlók, legyenek akár legálisak vagy illegálisak. Ott csavarognak és drogdílerkednek. Ez esetben a két leánynak szerencséje volt, mivel a vasúti rendőrség egyenruhásai meghallva a kétségbeesett üvöltésük hamar megszabadították őket a támadójuktól.

De már önmagában az a tény, hogy még fényes nappal sincsenek már a nők biztonságban az olasz állomásokon a migránsok miatt, borzalmas új jelenség a csodás Itáliában.

A férfit végül gyorsított eljárásban egy év 4 hónapos börtönbüntetésre ítélték el nemi erőszak miatt. Ez azonban egyáltalán nem biztos, hogy meg fogja oldani az alapproblémát, és napról napra több nemi támadás éri a nőket és lányokat Olaszországban a migránsok részéről. Május 13-án egy pakisztáni menedékkérő egy kutyáját sétáltató 10 éves kislány tapizott az utcán egy olasz kisvárosban. De szinte minden napra jut valami hasonló és még durvább eset, amely a bevándorlók tömeges jelenléte előtt Olaszországban teljesen ismeretlen jelenség volt.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/palpeggiata-stazione-arrestato-senegalese-napoli-1530334.html

Fülöp Ida
2018.04.30.

8 gambiai menedékkérőt kaptak el a napokban az észak-olaszországi Bresciában, felsős gyerekeknek árulták a drogot közparkokban. A 8 afrikai politikai okokból menekült le a hazájából, mivel az ottani kormány ellenséges volt velük, és üldözte őket. Csak nem ott is drogot árultak…

Hatalmas problémát jelentenek mindenfelé Olaszországban a menedékkérő drogdílerek. Az illegális migráció támogatói, az emberi jogokat védő álcivil szervezetek, a balliberális politikusok számos keresztény vallási vezetővel egyetemben teljesen szabad utat adtak ugyanis az Európába érkező drogkereskedelemnek is.

Menedékkérőként annyi drogdílert tud bejuttatni a kontinensre a drogmaffia, amennyit csak akar, vagy tud. Ennek következtében óriási számú afrikai és dél-ázsiai “menedékkérő” árulja a drogot az olasz városokban, és az ún. szétszórt befogadási rendszer ebben csak még jobban segít nekik. Sorra foglalják el a városok parkjait tömegesen a migráns drogdílerek, és gyakran már felsősök is szerepelnek a klienseik között.

A képen: utcai migráns drogdíler a kliensével

Az elmúlt napokban csak Bresciában 8-10 menedékkérő drogdíler ellen indult hatósági eljárás egy speciális országos drogellenes művelet keretében. Az Il Giornale.it értesülései szerint jórészt olyan gambiaiakról van szó, akik politikai menekültnek vallották magukat, és a státuszok elbírálására vártak. A szóban forgó afrikaiak ráadásul kiskorúknak is árulták a drogot, köztük még általános iskolásoknak is a sulijukhoz közeli parkokban tanyázva. A helyi egyik hírportál szerint nigériai, líbiai és tunéziai drogdílereket is elkaptak a rendőrségi művelet keretében.

A menedékkérő drogárusok marihuánát és hasist adtak el az olasz srácoknak, és már több hónapja űzték ezt a tevékenységüket a környéken lakók jelzései szerint. A helyi rendőrség elmondta, hogy nagyon sok panasz érkezett hozzájuk, és fényes nappal mindenki szeme láttára folyt a kereskedés.

A Bresciában működő migráns drogdílerekre lecsapó speciális rendőri alakulat valamivel korábban Pordenone városában fülelt le 22 pakisztáni és afgán drogárust. Ők is menedékkérőként érkeztek a mediterrán országba. Az akciót ott olyan ügynökök is segítették, akik nagyon ügyesen tudták előadni a drogra éhes fiatalt, így biztos bizonyítékokat tudtak szerezni drogot áruló bevándorlók ellen. A lombard városban pedig rendőrségi kamerák bizonyítják kétséget kizáróan a menedékkérők illegális tevékenységét.

A tervezett új EU-s menekültügyi szabályozás, amely már az Olaszországba és Görögországba érkező menedékkérőket osztaná el a tagországokban, további hatalmas lehetőség lenne a drogmaffiák számára immár a közép-európai korlátlan terjeszkedésre is.

Persze ez semmi gondot nem jelentene az európai baloldali és liberális erőknek, akik egyébként is a drogliberalizáció pártján állnak. De az már igencsak megdöbbentő a történetben, hogy ezt a folyamatot miért is támogatják nagy számban még magas rangú katolikus és evangélikus papok is azzal, hogy mélyen hallgatnak a migráció ezen veszélyéről is.

A baloldaliak és liberálisok között az ateisták mellett szép számban találhatóak olyan “spirituális” tanok hívei is, akik szerint a drogfogyasztás egyenesen üdvös. Indiában is használnak például a révüléshez és a kedvelt istenségükkel való kapcsolat megtapasztalásához tudatmódosító szereket. Valamint a sámánisztikus hitvilágokban is bevett gyakorlat volt a kiterjedt tudatállapotok megtapasztaláshoz azok használata.

Mindkettőből sokat merített a nyugati popkultúra és ‘68-as nemzedék. Ez utóbbi is áll a mai drogozást elfogadó balliberális felfogás mögött, ámbár a fenti spirituális módszerek egyike sem jelentett és jelent olyan mértéktelen drogfogyasztást, mint ahogy azt azok nyugati álkövetői űzik gyakorta.

Az azonban már teljességgel érthetetlen, hogy a nyugati keresztény egyházak miért is nem emelik fel a szavukat a tömeges migrációnak eme igen kellemetlen “mellékterméke” ellen, és tesznek úgy, mintha az minden szempontból jó lenne a befogadó országoknak.

Egy igazán tiszta és szakrális szellemiségnek valójában egyáltalán nincsen szüksége ilyen tudatmódósító “segédletekre” a spirituális dimenzió és mámor megtapasztalásához. Talán ezért is üldözik annyira Soros és hívei azokat a vallási eszméket, amelyek a józan élet örömére tanítják a követőiket, mivel azok semmilyen szempontból nem kedveznek bizonyos üzleteknek.

Mindenesetre egyáltalán nem lenne meglepetés, ha esetleg az olaszországi Soros-szervezetek és ügyvédjeik, élükön az Amnesty Internationallal, elkezdenék védelmükbe venni ezeket a szegény immár Olaszországban is “üldözött” afrikai drogdílereket, akiknek talán éppen a hazájukból is azért kellett “elmenekülniük”, mert az ottani hatóságok sem osztották a sorosisták drogliberalizációs eszméit.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/i-profughi-spacciavano-i-bambini-1520600.html

http://www.bsnews.it/2017/06/02/vigili-tre-persone-arrestate-spaccio-droga/

http://www.november.org/razorwire/rzold/26/page3.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Initiative_for_West_Africa

Ezeket a cikkeket olvastad már?