Egyre jobban afrikanizálódik Olaszország és Európa, de a baloldaliak ezt "élvezik", vagy nem hajlandók belátni valami miatt.
Tegnap reggel 7 óra körül egy bevándorló felgyújtott egy buszt Bresciában. Az észak-olasz város pályaudvara körzetében üresen parkolt éppen a busz, amikor a migráns kiélte rajta magát.
 
Két rendőr rajta kapta ugyan a bevándorlót, de őket jól megverte, még beléjük is harapott, így sikerült nyom nélkül elmenekülni. A buszon nem volt senki, ezért magának a tűznek nem lett sérültje, de mindenképpen újszerű ez a "viselkedési forma" Európában, míg Afrikában ez a tiltakozás egy bevett módja. Ha nem tetszik nekik valami felgyújtanak egy városi buszt. De Európában erre a féktelen és értelmetlen pusztításra nem volt eddig példa.
 
A képen: egy tiltakozás során Dél-Afrikában felgyújtott busz
A nyitott társadalom sorosi eszméje hozta el ezt az afrikai stílust immár a gazdag olasz városba is. De a baloldaliak továbbra is megváltásként tekintenek a korlátlan és ellenőrizetlen migrációra.
Sorosék pedig egyenesen Dél-Afrikát tekintik immár a demokrácia jelzőfényének. Őket még meg lehet érteni valahol, mivel megengedhetik maguknak, hogy komoly biztonsági kísérettel menjenek egyik szuperül védett és kerítéssel elzárt szállodából és épületből egy másikba. 
De olyan ember, hogyan támogathatja egy ilyen vad világ "megszületését", akinek nincsen ilyen védelme, és még csak kilátása sincsen ilyenre. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?