“Allah boom, boom”, mondta a késsel fenyegetőző migráns az olasz férfinek, amikor az szóvá tette neki, hogy miért molesztálta és tapizta az élettársát és a lányát.

A jobboldali Liga egyik tagja, Massimiliano Codoro július 23-án hétfőn a milánói központi pályaudvarra ment el élettárásért és 12 éves lányáért. A párját sokkos állapotban a kislányát pedig könnyek között találta, amikor odaért. Egy bevándorló zaklatta őket, a nőnek még a melleit is megfogdosta, és a többi járókelő szabadította ki őket a molesztáló férfi karmaiból.

A képen: a milánói központi pályaudvar előtti téren tanyázó migránsok

A 51 éves milánói vállalkozó, amikor megtudta mi történt, odament a szeretteit molesztáló migránshoz. A bevándorló azonban  csak kinevette őt, és egy kést előrántva azt mutatta neki, hogy elvágja a torkát. Az olasz férfi pedig, hogy megvédje magát a támadástól elővette a pisztolyát, mire a  bevándorló menekülőre fogta.

Ekkor Codoro visszatette a tokjába az engedéllyel viselt fegyverét, és segített a segítségére siető két biztonsági őrnek elkapni a bevándorlót, aki továbbra is azt mutogatta neki, hogy elvágja a torkát azt üvöltve közben, hogy “Allah, boom, boom”. Közben a rendőrök is megérkeztek, akiket egy járókelő értesített azzal, hogy egy férfi egy migránssal veszekszik és pisztollyal fenyegeti.

A kiérkező rendfenntartók meglepődtek, amikor kiderült, hogy kiről is van szó. Massimiliano Codardo a március 4-ei választásokon képviselőházi jelöltként indult a jobboldali Liga színeiben. Teljesen biztosan a  migráns sem tudta, hogy éppen a Liga egyik tagjával húzott ujjat.

Ez persze semmit nem változtat a hatósági eljáráson, de politikailag biztosan még inkább elkötelezetté teszi a Liga politikusait az olasz közbiztonsági helyzetet súlyosan érintő tömeges és illegális migráció megállítására.

A baloldali sajtó persze a migránst védi, és arról ír, hogy a Liga tagja durván provokálta őt, és úgy tűnik, hogy minden  megfelelő indok nélkül ijesztette meg a pisztollyal. Csak az nyújt nekik vigaszt, hogy az ügyészség és a bíróság biztosan alaposan kivizsgálja majd esetet, és talán  még azt is kiderítik, hogy nem is volt fegyverviselési engedélye.

A bevándorlók napról napra pofátlanabb módon zaklatják a nőket a hírek szerint. Rendszeresen tapizzák a fiatal lányokat és nőket az utcán és a tömegközlekedési eszközökön, és a nemi erőszak durvább formái is rendszeresek. De ez a baloldali sajtót nem igen érdekli, ők folyton csak a bevándorlók emberi jogai miatt aggódnak.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/milano/milano-ex-candidato-lega-punta-pistola-contro-limmigrato-1557153.html

https://www.huffingtonpost.it/2018/07/24/figlia-e-compagna-molestate-leghista-estrae-la-pistola-contro-un-immigrato-alla-stazione-di-milano-centrale_a_23488235/

Fülöp Ida
2018.05.02.

Dúl a “nyitott társadalom” megvalósulása az olasz vonatokon a migránsok “örömére”, és az olasz lányok nagy rémületére. Időnként nem bírnak ugyanis magukkal a más kultúrából érkezett férfiak, és a vonatok fülkéiben ugranak rá a nekik tetsző lányokra. Erőszakkal simogatják és ölelgetik őket. Habár a lányok rendszeresen feljelentik őket, nem sok eredménye van. A mutogatós és maszturbálós zaklatók azonban egyenesen teljesen szabadon élhetik ki magukat egy minden bizonnyal “érzékenyített” bíró miatt.

Teljesen megdöbbentő az, ami manapság az olasz vonatokon zajlik a migránsok miatt. Különösen a zónázó vonatok utasai vannak veszélyben, de manapság már a gyorsvonatokon sem kímélik a lányokat. A regionális CorriereAdriatico.it a napokban arról számolt be, hogy komolyabb rendőrségi ellenőrzések zajlanak Marche, Abruzzo, és Umbria tartományok állomásain a korábbi hónapok eseményei miatt. Konkrét eseteket is említett a lap, ezek között a drogos bűntények mellett kiemelkedő helyen szerepelnek a migránsok által elkövetett szexuális zaklatások.

A hírportál részletesen ecsetelte, hogy mit is tesznek a lányokkal a bevándorlók. Február közepén 48 óra leforgása alatt két elborzasztó eset is történt a Róma-Ancona vonalon, amelynek áldozatai mindketten kiskorúak voltak. Az egyiket egy 34 éves nigériai molesztálta. A combját simogatta, majd magához szorította és próbálta megcsókolni. Végül a lánynak sikerült megszabadulni tőle a többi utas segítségével.

A képen: éjjeli vonat

A másik diáklányt egy huszonéves nigériai kezdte el tapogatni miután a leült a mellette lévő ülésre. De neki még tovább tartott a rettenet, mivel hiába menekült el a férfi elől, az egészen az állomásig üldözte őt a vonaton. Még mindig februárban egy harmadik lányt egy 31 éves iráni férfi molesztált hasonló módon tapperolta az áldozatát, és próbálta őt megcsókolni erősen magához ölelve. Az iráni sem szállt le a lányról egészen az állomásig.

A szóban forgó lányok mind tettek feljelentést. De ki tudja valójában hány ilyen eset történik, amiből még egy is sok, és az afrikai migránsok egyre növekvő számú olaszországi jelenléte előtt ez teljességgel elképzelhetetlen lett volna ott. Korábban egyszerűen még álmában sem gondolta volna az ember, hogy ilyen atrocitások érhetnek valaha lányokat és nőket olasz vonatokon.

A helyi hírportálok valójában hemzsegnek a fentiekhez hasonló estektől, elég csak beütni a google keresőbe olaszul a “vonatokon molesztált lányok ” keresőszót. Mindjárt meg is jelenik a legfrissebb ilyen eset a VeneziaToday.it krónika rovatából. Április 28-án egy osztrák-olasz lányt zaklatott szexuálisan egy afrikai migráns a Velence-Bécs vonalon este 10 óra körül kétszer is. A lánynak sikerült végül elmenekülni a támadója elől a kalauz vonatfülkéjébe.

Szintén februárban a Milano-Brescia vonaton egy 40 éves szenegáli próbált megerőszakolni egy olasz lányt a MilanoToday.it szerint. De található 2017-es hír is egy rendszeresen visszatérő marokkói mániákus mutogatós és önkielégítős zaklatóról is Bolzano környékén az AltoAdige.it helyi híroldalon. Ellene ráadásul még hiába is tettek feljelentést, mivel egy bíró döntése alapján az már nem bűntény 2016. óta Olaszországban.

Az Il Giornale.it szerint már olyan lett az olasz zónázó vonatokon az utazás az ingázóknak, mint a szerencsejáték. Már szinte egy lottónyereménnyel ér fel, ha megússzák azt ép bőrrel kirablás és zaklatás nélkül, különösen a nők és lányok. 

Ezek után még belegondolni is rossz abba, hogy mi várna hazánkra is, ha esetleg sikerülne ránk kényszerítenie az EU-nak a kvótát. Valamint teljességgel érthetetlen, hogy hogyan lehetnek annyira közönyösek a helyiek sorsa iránt azok a politikusok, civilek és vallási vezetők, akik még mindig több migránst akarnak Európába behozni.

De őket a furcsa “haladó” eszméik annyira vakká és érzéketlenné teszik, és annyira bezárkóznak az általuk elképzelt “üdvös” jövő káprázatába, hogy még csak el sem jutnak hozzájuk a hírek a való világról, mert azt nem engedik. Vagy csak úgy tesznek begubózva a tudati fellegváraikba, és fizikailag is védelmet nyújtó autóikba és házaikba. Miközben elvetemült populistát kiáltanak mindenkire, aki mindennapos kontaktusban van a védenceikkel, és így egyre jobban nem kér belőlük, vagy éppen érdemben törődik az emberek sorsával.

Források:

http://riscattonazionale.org/2018/04/28/i-treni-della-paura-ragazzine-molestate-e-palpeggiate-dai-migranti-studentessa-inseguita-da-nigeriano/

https://www.corriereadriatico.it/ancona/ancona_orchi_molestavano_ragazzine_studentessa_inseguita_nigeriano-3697035.html

http://www.veneziatoday.it/cronaca/molestata-sul-treno-per-vienna.html

http://www.milanotoday.it/cronaca/violenza-sessuale-treno-brescia.html


Ezeket a cikkeket olvastad már?