Fülöp Ida
2018.11.01.

Új reklámkampányt indít a multikulti egyik fő propágálója két csoportképpel, de már csak migránsok szerepelnek rajta.

A mára már multinacionalissá vált neves olasz cég meglepő újabb két fotóval készül kampányolni az "egyesült színes világért" Olaszországban. A reklámposzterek címe: " Olaszország tanul" és  "Olaszország dolgozik". Azonban egyetlen őshonos olasz sem szerepel azokon, amint azt az Il Giornale jobboldali olasz lap megállapította, csak migránsok, illetve migránsszármazású olaszok. 

A képen: a Benetton cég "tanuló Olaszország" reklámplakátja

A képen: a Benetton cég "dolgozó Olaszország" reklámplakátja

Idáig jutott immár a nagy multikulti utópia. A neves olasz család már saját magát is kizárja az általa elképzelt szuper "álomvilágból" az össze többi fehér bőrű emberrel együtt.

Ez a reklámkampány mindenesetre teljesen világosan alátámasztja képi formában azokat a hangokat, hogy valójában népességcseréről szól ez az egész "menekültesdi" és migráció valójában a globalista elit üzleti érdekeinek a szolgálatában. Igazi célja nem segítségnyújtás, hanem új és olcsó munkaerő biztosítása a multi cégeknek Európában is.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/toscani-e-benetton-ci-ricascano-altre-foto-dellitalia-1595454.html

https://www.ilgazzettino.it/nordest/treviso/treviso_oliviero_toscani_campagna-4074632.html

https://www.trevisotoday.it/blog/oliviero-toscani-united-colors-of-benetton-treviso-30-ottobre-2018.html

Fülöp Ida
2018.06.17.

Miközben az NGO-s hajókat nem engedi be a kikötőibe az új olasz kormány, addig elég egy telefon a gumicsónakokon vízre szállt migránsoktól, és máris rohannak értük az olasz állami hajók. Az öt csillagos infrastruktúrális miniszter büszkén nyilatkozta azt szombaton, hogy ők nem xenofóbok és rasszisták, és továbbra is “kimentik” a bevándorlókat a parti őrség hajóival, és is Európa segítségét várják. Minden bizonnyal az átvételükre gondolt.

Az olasz migrációpárti politikai blokk továbbra is mindenképpen próbálja érvényesíteni az akaratát. A korábban még hajóblokádot is kilátásba helyező Liga vezetője, Matteo Salvini, most belügyminiszterként mindent megtesz a migráció teljes leállítására, azonban az öt csillagos infrastruktúrlis miniszter már korántsem ennyire elszánt. Danilo Toninelli tegnap büszkén tudatta, hogy senki nem mondhatja azt, hogy ők felelőtlenek, és “Olaszország mindig az elsők között volt és marad is, amikor életek mentéséről van szó.”

A képen: olasz parti őrség migránsokat gyűjt be a líbiai partok közelében gumicsónakokból

Így tettek pénteken is. A bevándorlók csak telefonáltak nekik, és máris indultak értük a líbiai partokhoz, hogy “kimentsék” őket a gumicsónakokról, amelyen tengerre szálltak. Vagyis ők is ugyanolyan formában vesznek részt a beszállításukban, mint az NGO-s hajók. Az embercsempészek elindítják a bevándorlókkal teli gumicsónakokat a líbiai partokról, majd megbízzák az egyikőjüket azzal, hogy adjon le a római “mentési” koordinációs központnak Sos jelzést. Erre az olasz parti őrség gyorsan elindul értük, és felveszik őket az állami hajókról. És ezt aztán ők mentésnek nevezik.

A Renzi kormány ideje alatt 2014. novemberétől kezdték el az olaszok ezzel a technikával beszállítani a migránsokat az olasz parti őrség és hadi tengerészet hajóival a Triton EU-s művelet keretében. Az NGO-s hajók valójában csak 2016. tavaszától kezdtek el egyre nagyobb számban bekapcsolódni ebbe a jól bejáratott mechanizmusba. Talán azért is, mert ekkor már az átlagos olasz állampolgároknak kezdett egyre jobban feltűnni, hogy a kormányuk az ő pénzükön és védelmükre működtetett hadihajókon nem tesz mást, mint beszállítja az illegális bevándorlókat, akik között szerintük akár még terroristák is lehetnek.

Bár ez utóbbi miatt a baloldaliak folyamatosan “lehülyézték” őket, hogy csak nagyon rendes menekültek érkeznek. Azonban ez a “menekültek jönnek” mítosz is egyre jobban megdőlt, mivel egyre többen vették észre, hogy a migránsok túlnyomó része, olyan országokból és területekről érkezik, ahol nincs sem háború sem, politikai üldöztetés, stb. Jóllehet a baloldali propagandisták továbbra is menekültekről, éhezőkről stb. beszélnek, de a hivatalos statisztikák egészen mást mutatnak. Valamint még a vak is látja, hogy többnyire jól táplált életerős férfiak és nők érkeznek a migránshajókon. Ez utóbbi természetesen igen örvendetes abból a szempontból, hogy talán Afrika még sem olyan velejéig rossz hely, ahogy azt a migrációpárti propaganda próbálja elhitetni velünk.

A közvélemény figyelmét az NGO-s “mentő” hajók megérkezése után a Földközi-tengerre egyre inkább ők maguk kezdték lekötni, holott továbbra is a migránsok 60-70%-át az olasz állami hajókon szállították be Európába Brüsszel jóváhagyásával, tudtával és az EU-s missziókkal szoros együttműködésben.

És az új olasz kormánnyal is folytatódni látszik ez a trend. Míg most is mindenki azzal van elfoglalva, hogy mi van az NGO-s hajókkal, addig a bevándorlók továbbra is lazán bejutnak Európába az olasz állami hajókon.

Ráadásul szinte minden ellenőrzés nélkül lépnek be, ugyanis a migránsok az olasz kikötőkben csak egy gyors egészségügyi vizsgálaton esnek át, és egy alapvető azonosításon. Ennek során során ők maguk mondják meg a nevüket, származási országukat és egyéb alapvető adataikat, valamin fotó is közül róluk. Ilyen módon annyi terrorista és bűnöző léphet be zavartalanul Olaszországba, ráadásul állami hajókon minden komolyabb ellenőrzés nélkül, amennyi csak nem szégyell.

A migrációpárti politikusok aztán ezeket az minden komolyabb vizsgálat nélkül érkezett embereket rögtön szét is akarják osztani a tagállamok között, csak úgy a nagy európai “szolidaritás” alapértéke jegyében. Az ellenőrzés tekintetében azért várható változás, mivel Salvini belügyminiszter szigorúbb vizsgálatot akar bevezetni az állami hajókon érkezett migránsok esetében.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/aquarius-verso-valencia-e-guardia-costiera-salva-altri-500-1541522.html

http://www.vita.it/it/article/2017/02/08/ismu-il-2016-e-lanno-record-di-richiedenti-asilo-e-dinieghi-in-italia/142389/

http://www.ilgiornale.it/news/politica/salvini-pacchia-stra-finita-porti-chiusi-navi-olandesi-1541802.html

http://www.repubblica.it/cronaca/2018/06/15/news/nave_trenton_libia_migranti_soccorsi-199078337/

https://www.youtube.com/watch?v=Gwt31UGj_ww

https://www.youtube.com/watch?v=pGnjaXO-Rio

Fülöp Ida
2018.06.08.

A Nápolytól 30 km-re fekvő Palma Campania egyik vállalkozója Matteo Salvini segítségét kérte a napokban, hogy mentse meg őket, mert egyébként ők lehetnek Olaszország első muszlim városa. 15 ezer lakosból 7 ezer már bangladesi. Nagy részük a környékben lévő textilüzemekben dolgozik 2-4 eurós órabérért napi 12 órás munkaidőben. Nagy olasz márkáknak is gyártanak.

Az Olaszországba érkező menedékkérők között számban élen járnak a bangladesiek. Most végre kiderült, hogy hogyan és miért is jönnek ők Olaszországba főként Líbián keresztül. A hírek szerint Palma Campania olasz város egyik vállalkozója levélben kérte Matteo Salvini, új belügyminiszter segítségét, mivel városukban már annyira sok a bangladesi bevándorló, hogy lassan már teljesen átveszik az uralmat.

A képen: Palma Campania egyik utcája

A hivatalosan nyilvántartott menedékkérők, migránsok száma eléri a 7 ezret, de ezenkívül még jó 5 ezerre tehető az illegálisan ott élő bevándorlók száma. A La7 tévés csatorna már tavaly áprilisban is beszámolt a helyzetről. A bangladesiek főként a környékbeli honfitársaik kezében lévő 300 textilüzemben dolgoznak szinte rabszolgaként. Óránként 2-4 eurós bért kapnak, és napi 12 órát kell dolgozniuk rossz körülmények között, ablaktalan épületekben, többnyire feketén. Lakhatási körülményeik is brutálisak, 4-en, 5-en laknak egy szobában. Így nem csoda, hogy a tuberkolózis is felütötte a fejét köztük.

A bangladesiek tulajdonában lévő üzemek egy másik már olasz kézben lévő cégnek szállítják le az árut. Ez utóbbi pedig nagy olasz márkákkal van szerződésben. Mindez a szakszervezetek tudtával történik. Sőt a menedékkérők egyenesen az egyik olasz szakszervezet helyi irodájának a címére vannak bejelentve. 

Van, akinek a migránsok tényleg aranyat érnek, és értékesebbek, mint a helyiek...

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/questo-sar-primo-comune-islamico-ditalia-1538063.html

http://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13348010/palma-campania-immigrati-bengalesi-primo-comune-islamico-italia-appello-disperato-matteo-salvini-salvateci.html

https://zon.it/il-caso-di-palma-campania-bengalesi/

http://www.la7.it/piazzapulita/video/made-in-italy-sulla-pelle-dei-migranti-prima-parte-27-04-2017-211499

https://www.youtube.com/watch?v=LKgCf3Hic98

Ezeket a cikkeket olvastad már?