Fülöp Ida
2019.06.03.

Az öt csillagos hadügyminiszter és Conte miniszterelnök egyelőre félreállította Salvinit.

Tegnap az olasz haditengerészet P490 Cigala Fulgosi hajója 100 migránst tett partra Genova kikötőjében. A Líbiából, Kamerunból, Maliból, Szomáliából. Elafántcsonpartról és Nigériából érkező afrikaiak pénteken szálltak fel az olasz hadihajóra egy gumicsónakból a líbiai SAR-zónában.

A migráncsónakot elsőként a nyíltan no borders szemléletű német Sea Watch NGO Moonbird felderítő kisrepülője jelezte, és már akkor az olasz hadihajót szólították fel a migránsok "kimentésére" egy twitter üzenetükben azt mondván, ők vannak a legközelebb hozzájuk. A Sea Watch állítása szerint ekkor a Cigala Fulgosa néhány tíz mérföldnyire volt a gumicsónakon Európába indult önkéntes hajótöröttektől. 

Az olasz hadihajó ezen napon nem érkezett meg a migránsokért, így az Allarm Phone szintén no borders vallású civil migrációs telefonszolgálat is bekapcsolódott az esti órákban az akcióba. Ők attól kezdve folyamatos telefonos kapcsolatban voltak a bevándorlókkal. A Cigala Fulgosi végül pénteken reggel vette fel a migránsokat a fedélzetére. A nyomásgyakorlásba az olasz kormányra pénteken a szintén sorosista meggyőződésű olasz Saving Humans Mediterranea NGO is bekapcsolódott Lampedusa plébánosával karöltve.

A képen: Az olasz hadihajó találkozása a migránsok csónakjával /Forrás: La Repubblica/

A hajó kapitánya Genovába érve azt nyilatkozta a sajtónak, hogy a rossz idő miatt kerültek végül a gumicsónakon utazó migránsok veszélybe. Michele Fabiano azt is elmondta, hogy a 3-as erősségű tengeren nagyon kellett sietniük a "mentéssel". (A 3-as erősségű tenger igen enyhe szelet takar).

A Renzi- és a Gentiloni-kormány idején az olasz haditengerészet egyik fő tevékenysége az embercsempészek által a líbiai partokon gumicsónakokra rakott afrikai bevándorlók összeszedése volt, amit ők folyamatosan mentésnek neveztek. Immár az öt csillagos minisztériumi vezetés alatt is kezd ez lenni újból a trendi a soraikban. 

A Cigala Fulgosi olasz hadihajó már május 10-én is így tett. Akkor 36 illegális migránst szállítottak rájuk a líbiai embercsempészek. Matteo Salvini ekkor közölte, hogy a katonai hajót sem engedi be olasz kikötőbe, azonban Elizabetta Trenta öt csillagos hadügyminiszter és Giuseppe Conte miniszterelnök tudatták vele, hogy ezt nem teheti meg.

Trenta már április közepén azt a nyilatkozatot tette, hogy a líbiai harcok kiújulás miatt immár mindenki menekült, aki onnan csónakokon elindul. Giovanni Toti, Liguria Forza Italiás kormányzója a facebook oldalán pedig már egyenesen humanitárius folyosóról beszélt az eset kapcsán, de egyben biztosította is a népét, hogy senki nem marad Genovában és Liguria tartományában a bevándorlók közül.

Toti szavaival cseng egybe a máltai hadsereg nyilatkozata, akik az közölték a csütörtökön Máltán kimentett migránsok kapcsán, hogy az olasz parti őrséggel közös műveletbe kezdtek a líbiai parti őrség megsegítésére. Az olasz parti őrség irányítása szintén az 5 Csillag Mozgalom kezében van, mint a hadügyminisztérium, Danilo Toninelli miniszter révén.

Az öt csillagosok bár hosszú éveken keresztül rendszer- és migrációellenes politikai formációként hirdették magukat, a 2018-as migrációs programjukat már nagyrészt  a Nyílt Társadalom által alapított és támogatott olasz jogász NGO, az ASGI ügyvédei írták.

A képen: Soros által szponzorált olasz migrációs szervezetek /Forrás: gefira.org/

A Matteo Salvini által vezetett Liga és az anarchista Beppe Grillo és Giancarlo Casaleggio által alapított mozgalom képviselői között már a közös kormányzás kezdeteitől feszültségek vannak a migráció kezelése ügyében. Toninelli rendre beengedte a migránsokat szállító NGO-os, kereskedelmi és hadihajókat olasz kikötőbe közlekedési miniszterként, Salvini meg próbálta akadályozni a partra szállásukat belügyminiszterként biztonsági okok miatt.

A nagy huzavonában Salvininek habár sikerült nagyon nagy mértékben lecsökkenteni az Olaszországba érkező migránsok számát eddig, az utóbbi időben nagyon megerősödött az 5 Csillag Mozgalom és az NGO-k ereje az olasz sorosista bírók és ügyészek jogi támogatása révén. 

Sok jobboldali elemző szerint az olasz belpolitikát már évtizedek óta valójában a balos ügyészek és bírók döntik el, akik jogi úton akadályozzák meg valódi jobboldali kormányok létrejöttét. Ennek az ügyészi és bírói manőverezésnek az áldozata lett a Berlusconi-kormány is, és most már a Ligát és Matteo Salvinit is folyton támadják.

Az olasz igazságszolgáltatási rendszerben hemzsegnek a sorosista ügyészek és bírók, akik azon a meggyőződésen vannak, hogy a nemzetközi jog szerint nincsenek illegális bevándorlók, és mindenkit be kell engedni az EU-ba, aki csak jönni akar. Így szerintük, minden migránst azonnal be kell hozni Európába, aki csak gumicsónakon megjelenik a líbiai partoknál. Ennek a jogi meggyőződésüket aztán az NGO-s hajók indított eljárásokban is sorra érvényre juttatják, jogi gyakorlattá téve azt. 

Így nem véletlen, hogy az olaszoknál évek óta terjed az a mondás, hogy immár a líbiai anyukák arra figyelmeztetik a tengerben fürdőző gyermekeiket, hogy nehogy túl messzire menjenek a parttól, mert elviszik őket az olaszok.

A nyíltan baloldali nézeteket valló bírók rendre mentik fel minden embercsempészetre vonatkozó vád alól a korlátlan és tömeges migráció híveit, míg Matteo Salvini ellen több eljárást is indítottak, amiért korlátozni akarja azt.

Az olasz jobboldalnak most ezt a csatát kell sikerrel megvívnia az olasz közéletben, ha egyáltalán labdába akar rúgni. De az valahol önmagában egy demokratikus politikai nonszensz, hogy a törvényhozási és igazságszolgáltatási ág ilyen konfliktusba került egymással, és egyelőre a 21-es csapdájának tűnik a helyzet, mivel a globalista elit teljesen fogságába ejtette ez utóbbit.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/migranti-barcone-difficolt-libia-militari-italiani-1703586.html

https://tg24.sky.it/cronaca/2019/06/02/migranti-nave-fulgosi-porto-genova.html

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1133709568146640897

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/parroco-lampedusa-aprite-i-porti-salvate-gommone-1703605.html

http://www.rainews.it/dl/rainews/articoli/Immigrazione-Nave-della-marina-militare-italiana-soccorre-migranti-3f5fc5c0-03a0-4b58-b97d-fd012a00b11f.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/cos-uomini-soros-hanno-scritto-i-piani-sui-migranti-m5s-1479865.html

https://www.liberoquotidiano.it/news/opinioni/13436045/renato-farina-piano-perfetto-magistrati-rossi-far-fuori-matteo-salvini.html

https://genova.repubblica.it/cronaca/2019/06/01/news/nave_migranti_domani_a_calata_bettolo-227725596/

https://gefira.org/en/2017/07/13/soros-sponsored-immigration-network-in-italy/

Freudi elszólás a Nyílt Társadalom Intézet és a Konrad Adenauer Alapítvány EP-s konferenciája szórólapján.

Április 2-án az Európai Parlamentben közös konferenciát tartottak a líbiai gazdasági helyzetről Soros György és a CDU alapítványa, valamint az Európai Néppárt. Az esemény szórólapján habár szerepel az megfogalmazás is, hogy túllépni a “líbiai háborús gazdaságon”, és az is hogy, “segíteni Líbiát a gazdasága stabilizálásban”, a részletes leírása első mondata mégis a következőképpen hangzik:

“Finding sustainable solutions to stabilise the war economy in Libya requires a holistic approach.”

Vagyis:

“A fenntartható megoldások felkutatása a háborús gazdaság stabilizálására Líbiában  holisztikus megközelítést kíván meg.”

Amint az ismeretes Kalifa Haftar tábornok, aki a kelet líbiai Kireneikát tartja kezében már évek óta, valamint az utóbbi időben az ország dél-nyugati Fezzan régiójában is egyre nagyobb befolyásra tett szert az elmúlt hónapokban, április 4-én átfogó hadműveletet indított meg az Al-Szarradzs kormánya által uralt Tripolitánia elfoglalására. Az olasz sajtóban naponta jelennek meg újabb és újabb elemzések arról, hogy mi is állhat Haftar megmozdulása hátterében a franciák gazdasági térhódítási szándékától egészen a művelet szaudi támogatásáig, de fentiek teljesen új fénybe helyezik az akciót.

Az már eddig is teljesen világos volt, hogy a migrációt szervező és az abból élő szervezeteknek létérdekük a líbiai helyzet újabb destabilizálása. Már hónapok óta vehemensen támadják az olasz migrációpártiak az új olasz kormányt amiatt, hogy a líbiai parti őrséggel vitetik vissza a gumicsónakon Európába elindult migránsokat, és nem engedik azt, hogy az NGO-s hajók szabadon Olaszországba vigyék őket.

Mivel egy éven át sikertelenül próbálták jogi úton érvényt szerezni az akaratuknak, így már várható volt, hogy valami újabb dologgal próbálkoznak majd Sorosék. De az hogy idáig fajultak a dolgok mégiscsak elképesztő, bár egyáltalán nem meglepő.

A bevándorláspártiak egyik fő érve az olasz kormány ellen az volt, hogy Líbia nem biztonságos hely, így nem lehet oda vissza vinni afrikai és dél-ázsiai bevándorlókat. Az utóbbi években azonban alig voltak harcok az észak-afrikai országban, és azok is csak kisebb területeket érintettek, így az NGO-k érvelésének nem igen volt alapja, egészen mostanáig.

Most már valóban nem biztonságos hely Líbia, sikerült egy komoly lépést tenni az ország “háborús gazdasága stabilizálása” irányába. Ennek egyik eleme az is, hogy a lakosság egyik fő megélhetési forrása a 2011-es polgárháború kitörése óta az embercsempészet, amely nélkül az európai migrációs biznisz teljesen elhalna.

A képen: Emma Bonino Soros Györggyel

Soros olaszországi “papnője” Emma Bonino, + Európa Párt már el is kezdte mondogatni, hogy az utóbbi napok harcai után Matteo Salvini, belügyminiszter már semmiképpen nem mondhatja azt, hogy Líbiai biztonságos ország. A + Európa párt célja az Európai Egyesült Államok megteremtése, amelyhez minél több bevándorlóra van szükségük, akik könnyebben magukévá teszik a ún. páneurópai identitást, mint az őslakosok. Soros Györgytől nem régen kaptak nagy pénzügyi támogatást a választási kampányukhoz. Emma Bonino pedig, aki évtizedek óta aktív az olasz politikai életben radikális baloldaliként, a Nyílt Társadalom Alapítvány nemzetközi igazgató tanácsának is a tagja.

Természetesen nem ő az egyetlen az olasz közéletben, aki arról beszél. Többek között a Mediterranea Saving Humans, az az olasz NGO is, amelynek legutóbb a hajója még a pénzügyőrség felszólítására sem állt meg, hanem önkényesen belépett Lampedusa kikötőjébe a migránsokkal, napok óta a líbiai helyzetről ír a közösségi oldalain. Naponta több bejegyzésben mondja el, hogy most már aztán Líbia tényleg nem biztonságos hely, így minél hamarabb vissza kell menniük a tengerre, és behozni mindazokat Európába, akik onnan elmenekülnek. Továbbá humanitárius folyosók megnyitását is sürgetik.

Eddig is lehetett sejteni, hogy Soros & társai is komoly befolyással lehettek a líbiai polgárháború kiújulására, és az április 2-ai EP-s konferencia nyilvánvalóan tanúsítja azt, hogy nagyon aktívan foglalkoznak az üggyel. A freudi elszólásuk pedig rámutat arra, hogy melyek is a valós rejtett szándékaik és terveik a kötelező mézes-mázos jóságoskodó szavaik mögött.

A valódi események az előbbivel vannak összhangban, Líbiában újból harcok dúlnak sok éves szünet után, amely sokkal inkább az ország háborús gazdasága stabilizációját mutatja, semhogy annak a túlhaladását. De lehet, hogy ez csupán Sorosék szerint az út az általuk kívánatos líbiai gazdasági reformokhoz, habár ez nem igazán morális, de ez őket nem igen érdekli. 

A nyílt társadalom megteremtésének “nagy mestere” már régen megmondta, hogy sok áldozattal fog járni, de végül létrejön a szerinte “igaz boldogság társadalma”, azaz a sorosi nyílt társadalom…

Források:

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190408-itt-a-kapcsolat-az-europai-neppart-es-soros-kozott.html

https://hu.wikipedia.org/wiki/Konrad-Adenauer-Stiftung

http://www.occhidellaguerra.it/haftar-avanza-tripoli-libia/

https://video.repubblica.it/mondo/libia-bonino-checche-ne-dica-salvini-non-e-un-posto-sicuro-temo-per-tunisia-e-algeria/331564/332162

https://twitter.com/RescueMed/status/1115257323545604097

https://twitter.com/RescueMed/status/1115253957083967488

https://haereticus.blogstar.hu/2017/06/22/soros-gyorgy-mein-kampfja-egy-karakter-ongyilkossag-bemutatasa/39564/

http://blog.ilgiornale.it/rossi/2017/02/02/lo-schema-soros-e-limmigrazione-indotta/

https://gefira.org/en/2018/02/25/how-george-soros-is-meddling-in-the-italian-elections/

A Sea-Watch NGO mentőajóként hirdeti magát, holott jachtként van regisztrálva, és csak 22 utas lehet a fedélzetén.

A Soros György által is finanszírozott civil hajó tegnap délelőtt nagy örömmel tudatta a közösségi oldalain, hogy végre partra szállhattak Catania kikötőjében a Líbiai partoknál jan. 19-én fedélzetére vett “vendégei”. Az ünneplésük azonban hamarosan véget ért, mivel amint elhagyták a hajót az bevándorlók, megszállták azt az olasz rendőrség és pénzügyőrség emberei.

A tegnap esti órákban már arról számolt be az NGO a twitter oldalán, hogy az olasz hatóságok nem engedélyezték számukra a legénység cseréjét, és éjszakára még mindenképpen a kikötőben kell maradniuk a vizsgálatok miatt. A mai napon pedig az olasz parti őrség meg is tiltotta a hajónak a kikötő elhagyását, mivel olyan szabálytalanságokat találtak az esetében, ami miatt az nem biztonságos és nem felel meg a tengeri környezet védelme szempontjából, és amíg az észlelt hiányosságokat nem orvosolják, nem kelhet útra.

A képen: a Sea-Watch hajója és törzskönyve részlete

Majd a nap folyamán Danino Toninell, olasz közlekedési és infrastrukturális azt is tudatta, hogy a Sea-Watch hajója jachtként van regisztrálva a holland tengeri hatóságnál, így nem végezhet mentő tevékenységet. A Sea-Watch szerint ez csupán politikai támadás ellene, és nincsen semmi egyéb alapja a tiltásnak. Ez utóbbi annál is inkább különös, mivel a civil hajó kapitánya néhány napja még maga közölte, hogy azonnal engednie kell az olasz kormánynak a migránsok partra szállását biztonsági okokból, mert csak 22 utas tartózkodhat a fedélzetén, és a legénységgel együtt akkor 69-en voltak rajta. A hajó igazából jóval nagyobb, mint egy jacht, csak kereső és mentő hajóként minden bizonnyal sokkal nehezebb lett volna regisztráltatnia magát.

A Soros-hálózat emberei újból bebizonyították, hogy náluk a tények és az igazság egyáltalán semmit nem számítanak, egyik nap lazán mondanak egy dolgot és másnap pedig az ellenkezőjét éppen a szerint, ahogy az érdekük és céljaik megkívánják.

Rendszerint azt is tagadják a migrációt segítő civilek, hogy Soros Györgyhöz egyáltalán bármi közük is lenne, de aztán mindig minden akciójuk mögött megjelenik a Nyílt Társadalom Alapítvány értelmi szerzőként és finanszírozóként más bevándoroltatásban érdekelt erőkkel egyetemben. Az Il Giornale lap már 2017-ben felfedte, hogy a Sea-Watch NGO finanszírozói sorában ott van a “filantróp” alapítványa is.

Legújabban pedig a Sea-Watch hajóval szoros szövetséget vállalva egy olyan NGO jelentette fel az Matteo Salvini belügyminisztert a szirakúzai ügyészségen, amelyik nagy betűkkel hirdeti a honlapján azt, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatja. A sorosista “Lasciatecientrare” (Engedjetek minket be) szervezet azzal vádolja Salvinit, hogy túszul ejtette a bevándorlókat a civil hajón azzal, hogy nem engedte őket azonnal partra szállni, megsértve ezzel az emberi jogokat, a nemzetközi szerződéseket és az olasz alkotmányt.

De Salvini és az olasz kormány minden más ellenőrizetlen és korlátlan migrációt korlátozó lépése elleni jogi támadásban is aktívan részt vesznek Soros olaszországi szervezetei. Agrigento ügyésze, aki a nyáron jelentette fel az olasz belügyminisztert hasonló okok miatt, mint most a “Engedjetek be minket” szervezet, a napokban éppen az olasz parti őrség ellen indított eljárást, mert szerinte ők tehetnek arról, hogy január 18-án egy "hajótörés" a migránsok halálával végződött a Líbiai SAR zónában.

Luigi Patronaggi ügyész a vádját arra alapozza, hogy annak kell kimentenie a bevándorlókat, aki először tudomást szerez arról, hogy bajba jutottak a tengeren, és 18-án ez az olasz parti őrség volt. De valójában a migránsok soha sem a líbiai hatóságoknak jeleznek, hanem mindig csak az olasz mentési központot értesítik az Alarm Phone őket segítő telefonos szolgálaton keresztül, hogy már úton vannak a csónakjaikkal. Nekik ez már maga a hajótörés, ami abból a szempontból igaz is, hogy gumicsónakon nem lehet eljutni Líbiából Olaszországba biztonságosan, sőt valószínűleg egyáltalán nem.

A szóba forgó agrigentói ügyész annak a Magistratura Democratica ügyészi és bírói civil szervezetnek a tagja, amely a Nyílt Társadalom Alapítvány által létrehozott migrációt elősegítő olaszországi ASGI jogász NGO-val ad ki közös kiadványt. De a Magistratura Democratica szélső balos bírói szervezethez tartoznak azok a bírók is, akik tovább vitték Patronaggio feljelentését a cataniai miniszteri bíróság tagjaiként, annak ellenére hogy a város ügyészsége annak az archiválását ajánlotta, mivel az szerintük politikai és nem jogi ügy.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/procura-smentisce-sea-watch-i-minori-non-abbandonati-c-1634842.html

http://www.occhidellaguerra.it/soros-nega-ma-sponsorizza-limmigrazione/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/guardia-costiera-blocca-sea-watch-non-conforme-navigare-1637583.html

https://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13425518/sea-watch-registrata-come-pleasure-yacht-danilo-toninelli-procura-catania.html

https://www.repubblica.it/cronaca/2019/02/01/news/sea_watch_irregolarita_-217992509/?ref=RHPPLF-BH-I0-C4-P3-S1.4-T1

https://twitter.com/SeaWatchItaly/status/1091042496665272321

https://www.lasciatecientrare.it/lasciatecientrare-un-esposto-contro-il-ministro-dellinterno-salvini/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/naufragio-18-gennaio-procura-roma-indaga-sulla-guardia-1637015.html

Fülöp Ida
2018.11.09.

Ezt is megértük. Az afro-olasz “Mandéla” a napokban meghirdette “Afroitalian Power Initiative” mozgalmat.

A napokban került be az olasz sajtóba a megdöbbentő hír, hogy a kongói származású olasz baloldali EP-s képviselő, Cécile Kyenge, útjára indítja az “Afro-olasz Erő Kezdeményezést” (Afroitalian Power Initiative). A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány szoros szövetségeseként nyilvántartott  EP-s képviselő asszony a twitter oldalán több bejegyzést is szentelt az ügynek.

November 7-én szerdán így fogalmazta meg az afro-olasz mozgalma célját a bejegyzésében:

“Ezen a hétvégén Modenában megszületik #AfroitalianPowerInitiative, hogy hangot adjunk annak, akinek nincs. Itt az idő arra, hogy érvényre jussunk. Az elnyomás és a diszkrimináció ellen, a méltó jövőért és jelenért, a kohézióért, a jólétért és a társadalmi békéért. Várlak benneteket!”

A képen: Cécile Kyenge az API logójával

Eredetileg a kezdeményezésben még nem szerepelt a diszkrimináció elleni harc, csupán az olaszországi afrikai diaszpóra politikai és gazdasági jobb érvényesülésének az elősegítése és az afrofóbia elleni küzdelem. Csupán az utóbbi napokban ütött meg Kyenge ennyire “mandélás” hangnemet. Habár már egy október 3-ai twitter üzenetében is olaszországi apartheidet vizionált. Ekkor tudatta, hogy szerinte Matteo Salvini és Giorgia Meloni apartheidet mozdít elő azzal “az olaszok az elsők” szlogennel.

Kyengével egyetemben az olasz baloldali sajtó is folyton a migránsok elleni súlyos olaszországi rasszizmusról beszél, és ehhez igyekszik többnyire olyan híreket meglovagolni, amelyek végül többnyire eltűnnek  a semmibe. Ennek egyik iskolapéldája a nigériai lány elleni augusztusi Torinó környéki tojásdobáló támadás volt. Hiába jelezte az olasz rendőrség többször is, hogy az olasz baloldal szerint rettenetes fasiszta tojásdobálók olaszokat is megdobáltak, így nem lehet szó rasszista indíttatásról, az olasz baloldali médiumok napokon át szörnyű olaszországi rasszizmusról regéltek az ügy kapcsán. Majd amikor kiderült, hogy egy baloldali önkormányzati képviselő fia is benne volt a tojásdobáló bandában, akkor elhallgattak róla. Valamint hirtelen csupán kedves csínytevőkké váltak a korábban rettenetes rasszista elkövetők.

Ennek ellenére az olasz baloldal és sajtó továbbra is állandóan olaszországi súlyos rasszista és fasiszta veszélyről számol be olyannyira, hogy az ENSZ új emberi jogi főbiztosa még ellenőröket is akart küldeni Olaszországba szeptember elején a bántalmazott afrikaiak védelmére, de aztán egyelőre elállt tőle. Talán Salvini ijesztette meg azzal, hogy jöjjönek csak nyugodtan, majd elviszi őket este a római Termini pályaudvar környékére, és mindjárt a saját bőrükön tapasztalhatják meg azt, hogy mit is élnek meg az olaszok a migráció miatt nap mint nap a buszokon, vonatokon és a metrón.

Mindenesetre ebben a baloldali olaszországi és általában véve EU-s baloldali rasszizmus hisztériában nem csoda, hogy végül idáig fajult a helyzet, hogy Kyenge immár nyíltan egyenesen mintegy olaszországi Mandéla szerepet öltött magára. Maga az API  november 7-8-ai modenai hivatalos elindításának alkalma részét képezi az EP-s Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége Afrika Hét (Africa Week) programjának.

A képen: Cécile Kyenge Gurmai Zitával

Az ügynek magyarországi vonatkozása is van, ugyanis Kyenge október 15-ei boldogan twittelt egy közös fotót barátnőjével, az MSZP-s Gurmai Zitával, akit az emberi jogok harcosának nevezett meg. Valamint tudatta, hogy Gurmai magyar ellenállása a magyar kormány xenofóbiájával szemben nekik is bátorítás Olaszországban.

Egy biztos, a Gurmai által képviselt politikai formációnak már történelmi tapasztalata van földek elvételében, és Mandéla mozgalma is immár ilyen irányt vett Dél-Afrikában. Végül is Olaszországban is a kommunisták már a 2. világháburú után meg akarták szerezni a hatalmat. Akkor nem sikerült nekik, de most beerősítettek Kyengével és általában véve a migránsokkal. Gurmai Zita pedig a háttérből adja az erőt.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/nato-movimento-africani-kyenge-guida-afroitalian-power-1598832.html

https://www.modenatoday.it/eventi/kyenge-presenta-afroitalian-power-initiative-per-un-nuovo-approccio-alla-partecipazione-politica-sociale-ed-economica-degli-afro-italiani.html

https://www.liberoquotidiano.it/news/sfoglio/13365019/george-soros-open-society-lista-14-euro-deputati-italiani-al-suo-servizio-anche-cecile-kyenge.html

https://twitter.com/ckyenge/status/1060158435927486466

https://www.cecilekyenge.it/api/

http://www.lanuovabq.it/it/uova-contro-daisy-il-razzismo-degli-anti-razzisti

https://twitter.com/ckyenge/status/1047529307537649664

http://www.ilgiornale.it/news/politica/salvini-ispettori-onu-italia-li-porto-stazione-termini-1580045.html

https://twitter.com/ckyenge/status/1051850190511063040

Fülöp Ida
2018.10.23.

A progresszív, marxista, genderista és globalista “no borders” szemléletű EFF párt vezetője szerint még mindig rasszizmus van a hazájában, amit meg kell szüntetni.

A dél-afrikai szélsőbaloldali Economic Freedom Fighters (EFF), magyarul a Gazdasági Szabadság Harcosai párt vezetője, Julius Malema szerint nincs többé helye a fehér és indiai szupremáciának, azaz vezető szerepnek, fölénynek az országában. Erről a pártja magalapításának 5. évfordulójának ünnepén beszélt Eastern Cape-ben. Malema egyben arra is felszólította a több ezres számban összegyűlt híveit, hogy harcoljanak a rasszizmus minden formája ellen, kövessék el azt bár fehérek, avagy indiaiak.

A képen: Julius Malema, dél-afrikai szélsőbalos politikai vezető

Malema és pártja nem kevesebbről híres, minthogy ők indítványozták a dél-afrikai parlamentben a fehérek földjének kompenzáció nélküli elvételét, amelyet hosszas huzavona után 2018. február 27-én is fogadtak Cyril Ramaphosa, az új miniszterelnök beiktatása után néhány nappal.

Ehhez azonban szükség volt a nagy filantróp Soros György segítségére is, aki már 1979. óta aktívan hálózza be Dél-Afrikát eszméivel és szervezeteivel. Így sikerült korrupció vádjával eltávolítania korábbi miniszterelnököt Jacob Zumát. Ebben is Malema pártja járt élen, és akciójukban bőszen támogatta őket a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által Dél-Afrikában alapított két egyetem is, amelynek képviselői egyenesen arról értekeztek, hogy Zuma maffia stílusú országgá változtatta át hazáját.

Ramaphosa azonban annyira nagyon bejön filantrópéknak, hogy az üzleti és “jótékonysági” birodalom utódlásának nagy várományosa, Soros Alexander egy 2018. szeptember 28-ai twitter bejegyzésében egyenesen a “demokratikus reformok és a jó kormányzás jelzőfényének” nevezte meg őt, és nem csak az “nemcsak Dél-Afrika, hanem az afrikai kontinens és az egész világ” számára. Az új miniszterelnök a Nelson Mandéla-féle Afrikai Nemzeti Kongresszus politikusa, amelyből az EFF is kinőtt annak egy szélsőséges elhajlásaként.

A képen: Sorosék a dél-afrikai miniszterelnökkel

Amíg azonban Mandéla Dél-Afrika népeinek békés multikulturális együttélését hirdette, addig az általa alapított párt ifjúsági tagozatának korábbi vezetője, Julius Malema már egyáltalán nem annak a híve a jelek szerint. Az szabad gazdaság eme nagy harcosa, akit a “The Herald” zimbabwei napilap szerint Soros Nyílt Társadalom Alapítványa anyagilag is támogat, igen ellenséges módon támadja országa minden nem Afrikában régóta őshonos nem fekete lakosát, legyen az kínai, indiai, fehér bőrű, stb.

A youtube-on hemzsegnek Malema durvábbnál durvább rasszista megszólalásai, ami persze a “haladók” számára nem az, mivel rasszista afrikai nekik soha nem lehet, csak mindig a fehérek, vagy immár az indiaiak is. A szabad gazdaság és a határok nélküli Afrika és világ harcosa egyik vele készült 2018-as interjúban például azt tudatta, hogy nem szólították fel a fekete népeket a fehérek megölésére, legalábbis egyelőre még nem. De a jövőben nem tudja garantálni azt, hogy mi lesz. Kitörhet akár egy nem vezetett anarchia is. Egy másikban pedig arról beszélt, hogy a fehérek örüljenek annak, hogy csak a földjeiket veszik el, és nem irtják ki őket.

Mindezek után csak annyit lehet megállapítani, hogy “vigyázó szemeink Dél-Afrikára vessük”. Ott készül most a jövő sorosi nagy szuper társadalmának prototípusa, “a demokratikus reformok és a jó kormányzás” mintaképe az egész világ számára.

Források:

https://ewn.co.za/2018/07/29/malema-there-s-no-place-for-white-indian-supremacy-in-sa

https://www.effonline.org/about-us

https://af.reuters.com/article/africaTech/idAFKCN1GB23N-OZATP

https://www.theguardian.com/world/2017/aug/05/jacob-zuma-secret-ballot-anc-enemies-topple-a-president

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/14/who-is-cyril-ramaphosa-south-africa-president

https://twitter.com/AlexanderSoros/status/1045611070465794048

https://www.herald.co.zw/sa-oppositions-shadow-foreign-policy/

https://www.youtube.com/watch?v=a-ARDJ3X-z0

https://www.youtube.com/watch?v=5z5c2-Wh8KY

Ezeket a cikkeket olvastad már?