Fülöp Ida
2018.10.05.

A megtámadott, korábban migrációpárti youtuber az eset után kijelentette, hogy Párizs mára már a harmadik világ szintjére süllyedt le.

Tatiana Ventòse szeptember 14-én délelőtt utazott a metrón, amikor fél 11 óra körül két mellette ülő észak-afrikai migráns elkezdett beszólni neki. Majd egyre durvábban szidalmazták, és végül még meg is ütötték, és azzal fenyegették meg, hogy megerőszakolják.

Az francia Le Fil d’Actu yuotube-csatorna ismert krónikása ezek után teljesen megváltoztatta korábbi nézeteit, és arról beszélt egy videón, hogy mára Párizs már olyan lett, mint a harmadik világ a migráció miatt.

A képen: A megtámadott baloldali aktivista (TV5Monde egy yuotuberekről szóló műsorából)

A vele történt esemény az el immár megszokottá vált a francia fővárosban, és a rendőrség teljesen tehetetlen ellene. Közölte az aktivista egy vele készült lapinterjúban. Tatiana is miután egy utas segítségével megszabadult a támadóitól, elment ugyan a rendőrségre feljelentést tenni, de hat órai várakozás után feladta, és elment az ambulanciára.

A youtuber lányt sokan lerasszistázták amiatt, hogy Párizst a harmadik világ egy városának nevezte. Tatiana azonban visszautasította a vádakat azzal, hogy csak az nem látja meg, hogy mivé vált a városuk, akik nem a valóságban, hanem ideológiák fantázia világában élnek. A yuotuber nem csupán az ellene történt támadás miatt beszélt így a francia fővárosról, hanem a szemmel látható áldatlan állapotok miatt is.

Baraknegyedekké átalakult városrészek, szeméttel teli utak, patkányok, vizeletszag. Nyugdíjasok, akik a közértek szemetes kukáiból szereznek be maguknak élelmet. Hajléktalan tanyákká átalakult városi parkok. Mindennapos fizikai és szóbeli erőszak olyan személyektől, akik törvények felett állóknak érzik magukat. Így jellemzi youtube üzenetében Párizst a pálfordulása után az aktivista lány.

Valójában az ő szemét is csupán egy ellene irányult támadás nyitotta fel a való világra. De ő legalább annak hatására felébredt a teljesen különböző életfelfogású népek nagy baráti békés együttélése illúziójából, míg rengeteg társa továbbra is csak hamis ideológiák párnáján aludja álmait.

Közben pedig Franciaországban drasztikusan megugrott a radikális muszlimok száma a Montaigne Intézet kimutatása szerint, akiknek egy fejkendő vagy burka nélküli nő közterületen csupán egy elvetemült istentelen bűnöző. De a feministák is ma inkább saría-pártiak, amíg nem rajtuk csattan az ostor...

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/attivista-sinistra-francese-pestata-nordafricani-metro-1579148.html

https://lincorrect.org/40951-2/

https://www.youtube.com/watch?v=njW6AA9j7rw

https://twitter.com/TatianaVentose/status/1040566061794557952

http://www.occhidellaguerra.it/predicatori-dellodio-ue/

Ezeket a cikkeket olvastad már?