Nick Conrad csupán 7000 ezer eurós büntetést kapott a tavalyi fehérek megölésére buzdító videójáért, ami szerinte nem rasszizmus, és jórészt fehérekkel készítette.

Conrad tavaly szeptemberben tett szert világhírre a hírhedt "Akasszátok fel a fehéreket" c. dalával. Ebben ő maga volt a főszereplő, és megkínzott, majd felakasztott egy fehér férfit. Továbbá azt is énekelte a dalában, hogy "menjetek el egy óvodába, öljétek meg a fehér kisgyerekeket, és akasszátok fel a szüleiket."

A kameruni származású rapper szerint ez egyáltalán nem volt rasszizmus a részéről, hanem csupán a fehérek és a feketék közötti harcról szólt a dala. Majd még azt is elmondta, hogy a videót elkészítő stáb 80 %-a fehér, ezért is egyáltalán nem érezte a tettét rasszistának. 

 

A képen: Nick Conrad afro-francia rapper

A youtube érthető módon máshogy értékelte az ügyet, és azonnal levette a videót az internetről, valamint feljelentette őt két szervezet is. A francia bíróság azonban nem ítélte meg túlságosan szigorúan az ügyet, és végül csak 7000 ezer eurós büntetést szabtak ki rá idén márciusban, habár eredetileg őt év börtön és 45 ezer eurós pénzbírságot kért ellene az ügyész. A bíró szerint viszont már éppen elég nagy büntetés volt az a korábban egyáltalán nem ismert rapper számára, hogy elvesztette a recepciós állását egy öt csillagos szállodában.

Ilyen büntetés után Nick Conrad egyáltalán nem riadt vissza a rémes folytatástól a csapatával, és újabb videót töltött fel a youtube-ra a napokban, május 17-én, a készülőben lévő "Revolution" (Forradalom) c. albumából előzetesként. Ebben most éppen egy fehér nőt fojt meg egy afrikai, valamint Franciaországot akarja felégetni a rapper.

Az ügy Olaszországban is nagy port kavart fel, és egyértelműen mindenki elítélte a tettet, de a baloldali sajtó most is hozta a formáját. A balra húzó Agi olasz hírügynökség bőszen egyetértett a francia bírósággal abban, hogy valóban mekkora büntetés is volt "szegény" Conradnak a munkája elvesztése, sőt ők még azon is keseregtek, hogy a fiatalember énekes karrierje is derékbe tört minden bizonnyal, mert így majd biztosan nem lesz kedve folyatni az éneklést. Tévedtek.

Sőt a sors különös útjai egyenesen odáig vezettek, hogy Nick Conrad éppen akkor tette fel legújabb videóját a "fehérek és feketék közötti harcról", ahogy ő maga jellemzi a "művészete" témáját, amikor a fiatal és szép olasz lány, Giorgia Linardi, a Sea Watch migránsokat beszállító NGO szóvivőjeként az elvtársaival egyetemben foggal-körömmel küzd  a az afrikaiak korlátlan és határtalan beáramlásáért Európába.  

A képen: Giorgia Linardi, a Sea Watch olasz szóvívője

Nagyon különös egy paradoxon az, hogy miközben az afro-francia rapper meghirdette a stábjával a fehérek világának az elpusztítását, addig az európai baloldal, és immár nyíltan a jobboldal egy része is Manfred Weber vezetésével, az olasz kikötők újra megnyitásáért sivalkodik.

Az EU bizottság elnöki posztjára áhítozó néppárti csúcsjelölt tegnapi horvátországi útján kritizálta Matteo Salvini olasz zárt kikötők politikáját azt kijelentve hogy nagyon figyeli, hogy mi történik most Lampedusánál, és a keresztényi értékekre hívta fel a figyelmet az ügy kapcsán. Ezzel a jelenleg Lampedusa közvetlen közelében lehorgonyzott Sea Watch NGO-s utalt, amely arra vár, hogy mégiscsak beengedik az olaszok a legújabb afrikai "vendégeit", ahogy ők nevezik a hajójukra felvett migránsokat. 

Nick Conráddal egyébként maga a francia elnök. Macron is együtt bulizott.

A képen: Nick Conrad Macronnal

Furcsa egy forradalom az, amelyet egyes fehérek a saját maguk elpusztítására támogatnak...  

Források:

https://www.bbc.com/news/world-europe-47633459

https://www.origo.hu/nagyvilag/20180927-a-feherek-meggyilkolasarol-rappelt-egy-fekete-rapper.html

https://www.youtube.com/watch?v=Iz2UpWPX-7g

https://voxnews.info/2019/05/19/rapper-afroislamico-bruciamo-la-francia-bianca-video/

http://www.ilgiornale.it/news/spettacoli/canzone-choc-rapper-nero-impiccate-i-bianchi-e-uccidete-i-1581108.html

https://tv.liberoquotidiano.it/video/vista-e-libero-tv/13463607/sea-watch-giorgia-linardi-verso-lampedusa-sfida-salvini-porti-chiusi.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/sea-watch-spacca-litalia-viminale-vieta-sbarco-i-grillini-1697374.html

https://www.origo.hu/nagyvilag/20181008-macron-rapper-feher-gyerekek-megolese.html

https://www.huffingtonpost.fr/entry/le-rappeur-nick-conrad-a-nouveau-dans-le-viseur-de-la-droite_fr_5ce0397de4b00735a917a761

http://napimigrans.info/macron-egyutt-bulizott-a-feher-csecsemok-megoleserol-rappelo-fekete-zenesszel/

Fülöp Ida
2018.10.23.

A progresszív, marxista, genderista és globalista “no borders” szemléletű EFF párt vezetője szerint még mindig rasszizmus van a hazájában, amit meg kell szüntetni.

A dél-afrikai szélsőbaloldali Economic Freedom Fighters (EFF), magyarul a Gazdasági Szabadság Harcosai párt vezetője, Julius Malema szerint nincs többé helye a fehér és indiai szupremáciának, azaz vezető szerepnek, fölénynek az országában. Erről a pártja magalapításának 5. évfordulójának ünnepén beszélt Eastern Cape-ben. Malema egyben arra is felszólította a több ezres számban összegyűlt híveit, hogy harcoljanak a rasszizmus minden formája ellen, kövessék el azt bár fehérek, avagy indiaiak.

A képen: Julius Malema, dél-afrikai szélsőbalos politikai vezető

Malema és pártja nem kevesebbről híres, minthogy ők indítványozták a dél-afrikai parlamentben a fehérek földjének kompenzáció nélküli elvételét, amelyet hosszas huzavona után 2018. február 27-én is fogadtak Cyril Ramaphosa, az új miniszterelnök beiktatása után néhány nappal.

Ehhez azonban szükség volt a nagy filantróp Soros György segítségére is, aki már 1979. óta aktívan hálózza be Dél-Afrikát eszméivel és szervezeteivel. Így sikerült korrupció vádjával eltávolítania korábbi miniszterelnököt Jacob Zumát. Ebben is Malema pártja járt élen, és akciójukban bőszen támogatta őket a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által Dél-Afrikában alapított két egyetem is, amelynek képviselői egyenesen arról értekeztek, hogy Zuma maffia stílusú országgá változtatta át hazáját.

Ramaphosa azonban annyira nagyon bejön filantrópéknak, hogy az üzleti és “jótékonysági” birodalom utódlásának nagy várományosa, Soros Alexander egy 2018. szeptember 28-ai twitter bejegyzésében egyenesen a “demokratikus reformok és a jó kormányzás jelzőfényének” nevezte meg őt, és nem csak az “nemcsak Dél-Afrika, hanem az afrikai kontinens és az egész világ” számára. Az új miniszterelnök a Nelson Mandéla-féle Afrikai Nemzeti Kongresszus politikusa, amelyből az EFF is kinőtt annak egy szélsőséges elhajlásaként.

A képen: Sorosék a dél-afrikai miniszterelnökkel

Amíg azonban Mandéla Dél-Afrika népeinek békés multikulturális együttélését hirdette, addig az általa alapított párt ifjúsági tagozatának korábbi vezetője, Julius Malema már egyáltalán nem annak a híve a jelek szerint. Az szabad gazdaság eme nagy harcosa, akit a “The Herald” zimbabwei napilap szerint Soros Nyílt Társadalom Alapítványa anyagilag is támogat, igen ellenséges módon támadja országa minden nem Afrikában régóta őshonos nem fekete lakosát, legyen az kínai, indiai, fehér bőrű, stb.

A youtube-on hemzsegnek Malema durvábbnál durvább rasszista megszólalásai, ami persze a “haladók” számára nem az, mivel rasszista afrikai nekik soha nem lehet, csak mindig a fehérek, vagy immár az indiaiak is. A szabad gazdaság és a határok nélküli Afrika és világ harcosa egyik vele készült 2018-as interjúban például azt tudatta, hogy nem szólították fel a fekete népeket a fehérek megölésére, legalábbis egyelőre még nem. De a jövőben nem tudja garantálni azt, hogy mi lesz. Kitörhet akár egy nem vezetett anarchia is. Egy másikban pedig arról beszélt, hogy a fehérek örüljenek annak, hogy csak a földjeiket veszik el, és nem irtják ki őket.

Mindezek után csak annyit lehet megállapítani, hogy “vigyázó szemeink Dél-Afrikára vessük”. Ott készül most a jövő sorosi nagy szuper társadalmának prototípusa, “a demokratikus reformok és a jó kormányzás” mintaképe az egész világ számára.

Források:

https://ewn.co.za/2018/07/29/malema-there-s-no-place-for-white-indian-supremacy-in-sa

https://www.effonline.org/about-us

https://af.reuters.com/article/africaTech/idAFKCN1GB23N-OZATP

https://www.theguardian.com/world/2017/aug/05/jacob-zuma-secret-ballot-anc-enemies-topple-a-president

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/14/who-is-cyril-ramaphosa-south-africa-president

https://twitter.com/AlexanderSoros/status/1045611070465794048

https://www.herald.co.zw/sa-oppositions-shadow-foreign-policy/

https://www.youtube.com/watch?v=a-ARDJ3X-z0

https://www.youtube.com/watch?v=5z5c2-Wh8KY

Fülöp Ida
2018.07.30.

Legújabban veszélyes rasszizmus dúl Olaszországban Salvini miatt a baloldal szerint, rendszeres tojásdobálók fehér nők után egy színes bőrű lányt is célba vettek.

A mai napon az egész olasz sajtó a nigériai származású, de Olaszországban született diszkoszvető bajnoknőjük elleni tegnap éjjeli tojástámadás miatt volt hangos. A 22 éves Daisy Osakue éjfél után nem sokkal ment hazafelé a Torinóhoz közeli Moncalieri városa utcai afrikai prostituáltakról ismert negyedében, amikor egy mellette elhaladó autóból megdobták egy tojással.

A képen: Moncalieri városa

A fiatal lány szemébe belement a tojáshéj egy darabja a szaruhártyáját is megsértve, de végül szerencsére csak könnyebben sérült meg. Daisy először attól tartott, hogy savval öntötték le, mivel prostituáltnak gondolták. A mai napon ennek ellenére mégis rasszista támadásról beszélt. Habár a rendőrség még nem ismeri az elkövetőket, és a lány sem, és a negyedben már korábban is jeleztek hasonló eseteket.

Néhány napja egy étterem előtt három fehér nőt céloztak meg tojásokkal meg ugyanabból az autóból, amelyikből most a színes bőrű sportoló lányt. Két hete pedig egy olasz nyugdíjas nő tett feljelentést, hogy tojásokkal dobálták meg a házát. De ezekben az esetekben senki nem is foglakozott az üggyel.

Most azonban az egész baloldal Renzi volt miniszterelnöktől kezdve veszélyes rasszizmust kiáltott az eset kapcsán. Talán azért is, mert maga az áldozat Daisy Osakue is az olasz baloldali Demokratikus Párt ifjúsági tagozatának a tagja.

Ezt az esetet most jól fel tudták használni arra, hogy újabb támadást intézzenek a Matteo Salvini belügyminiszter elleni propaganda hadjáratukban, és ezért még a tényeket is csúnyán elferdítették. Salvini azonban ez az ügy kapcsán is elmondta, hogy semmilyen erőszaknak sincsen helye, de az igazi probléma nem a rasszizmus  Olaszországban, hanem a migránsok által elkövetett bűncselekmények.

Csupán az elmúlt 3 napban 95 migránst tartóztattak le, és 454 ellen tettek feljelentést. Erről azonban a baloldali sajtó és a baloldali politikusok és értelmiségiek mélyen hallgatnak. Őket csak a bevándorlók elleni támadások izgatják, és már hetek óta súlyosan növekvő rasszizmusról beszélnek. Ez utóbbiért az új kormányt teszik felelősé, amely szerintük folyamatosan a bevándorlók ellen uszít félelmet és gyűlöletet gerjesztve irányukban.

Azonban a statisztikák is őket cáfolják, valamint az is, hogy olyan esetet is megpróbálnak rasszizmusnak bemutatni, amelyben még a rendőrség és az ügyészség sem lát azt. Továbbá még a baloldali krónikák szerint sem tud annak minősülni, hiszen milyen rasszista is az, aki bőrszínre való tekintet nélkül támad nőkre...  

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/daisy-osakuek-atleta-italiana-colore-pestata-nella-notte-1559713.html

http://torino.repubblica.it/cronaca/2018/07/30/news/il_racconto_di_daisy_ho_temuto_fosse_dell_acido_forse_mi_hanno_scambiato_per_una_prostituta_-202978177/?ref=fbplto

https://www.agi.it napban/cronaca/atleta_azzurra_aggredita_torino_daisy_osakue-4218400/news/2018-07-30/

http://www.lastampa.it/2018/07/30/cronaca/i-lanciatori-di-uova-avevano-gi-colpito-due-volte-TZP3VqaW9yQUi237sAVmnN/pagina.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/allarme-criminali-stranieri-salvini-immigrati-1559970.html

Ezeket a cikkeket olvastad már?