Fülöp Ida
2018.08.19.

Nigériai menedékkérőket hecceltek fel szerb sorstársaik, hogy a szállásukon szellemek vannak, ezért tegnapelőtt reggel elállták a Palmolit a külvilággal összekötő egyetlen utat.  

Pénteken reggel 6 órától néhány órán át nem lehetett közlekedni a 900 fős dél-olasz kis települése fő útján, mivel azt teljesen eltorlaszolták az afrikai bevándorlók. Elsősorban nők vonultak ki azt utcára gyerekekkel. Szerb származású lakótársaik bosszúból, amiért nem kaptak személyi igazolványt, felizgatták őket, hogy szellemek vannak a számukra egy kolostorban kialakított befogadó központban.

Mintegy 14 szerb menedékkérőt néhány nappal az eset előtt helyeztek át Triesztből a kis faluba, és a nigériaiak babonáját használták fel a tiltakozásukhoz. Csütörtökön este ráadásul egy kisebb földrengés is volt a vidéken, így másnap reggel az afrikaiakat sikerült rávenniük arra, hogy a szellemek miatt még az utcára is kivonuljanak, mivel azért is azokat okolták.

A képen: a migránsok egy 2015-ös tüntetése Palmoliban 

A megmozdulásnak végül a katonai rendőrök vetettek véget, és a szerbeket a helyi prefektúra áthelyezte Palmoliból egy másik helyre, valamint eljárást is indított ellenük közszolgáltatás akadályozása miatt. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a nigériaiak hogyan dolgozták fel azt, hogy továbbra is együtt kell élniük a gonosz szellemekkel a szállásukon, amelyek időnként még földrengést is előidéznek a hitviláguk szerint.

Mindenesetre a globalisták által vészesen erőltetett multikulti újból kivillantotta a foga fehérjét, habár ezúttal még viszonylag vicces formájában.

Palmoliban egyébként már 2015-ben is tüntettek a bevándorlók. Akkor mintegy 40 afrikai férfi azt követelte, hogy minél hamarabb bírálják el a kérelmüket és adják meg nekik azokat a papírokat, amellyel szabadon mozoghatnak az EU-ban. A tiltakozó migránsok a kis olasz faluban a buszforgalmat is leblokkolták szintén a kora reggeli órákban, így nem tudtak annak lakói időben eljutni a munkahelyükre és az iskolába.

Az előző olasz baloldali kormányok az olasz falvak növekvő elnéptelenedését bevándorlók betelepítésével gondolták megoldani, így kerültek Palmoliba az afrikaiak.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/terremoto-colpa-degli-spiriti-e-i-migranti-bloccano-strada-1566047.html

http://www.ilcentro.it/chieti/palmoli-via-dagli-spiriti-maligni-del-terremoto-migranti-in-strada-1.1996934

https://www.ilgazzettino.it/abruzzo/terremoto_colpa_degli_spiriti-3919560.html

http://www.ecoaltomolise.net/profughi-bloccano-la-provinciale-per-protesta-dispersi-dai-carabinieri/

Nem élhetnek légkondicionáló és Sky csatorna nélkül az állítólag háborúk, üldöztetés és ínség elől Európába elmenekült afrikaiak…

A migrációpárti erők továbbra is szegény segítségre szoruló emberekről papolnak, de a valóság folyton rájuk cáfol. Így történt ez néhány napja az olaszországi Vicenza városában is. A Szent Pál befogadó központból mintegy 15 nigériai és más szubszaharai országból érkező menedékkérő jelent meg hétfőn egy listávál a rendőrségen, hogy milyen ellátást is követelnek ők az olaszoktól.

Azonkívül hogy a nekik adott étel és az ital minőségét kifogásolták, azonnal akarnak személyi igazolványt, valamint a kívánságaik között szerepelt még Sky csatorna és légkondicionáló is. A Sky sport adásaira azért van szükségük a szegény “üldözötteknek” és a szubszaharai országokban “nélkülözőknek”, hogy nézni tudják az afrikai focimeccseket. Nem ez az első eset, hogy ezen szolgáltatás hiánya miatt panaszkodnak. Februárban egy másik menedékkérő csapat egyenesen az utcára vonult Verona megyében, Roncolevá-ban e szörnyű nélkülözés miatt, és ezúttal is gondjuk volt a koszttal is.

A képen: a februárban Sky csatornáért az utcán tüntető migránsok

A most hétfői ezen hiányok miatt a tiltakozó menedékkérők szóvivőivel a rendőrségen tárgyaltak a helyi prefektúra és az olasz bevándorlási hivatal képviselői az épület előtti ülő tüntetésük nyomán. Egyelőre még nincs hír arról, hogy hogyan is orvosolják eme borzalmas kínokat, amelyeket itt Európában kell átélniük ezeknek a szegény szubszaharai “menekülteknek” és “üldözötteknek”.

Mindenesetre a Liga EP-s képviselője, Mara Bizotto szerint azonnal vissza kellene őket küldeni őket a származási országaikba. Habár az Amnesty International még nem reagált erre a szörnyűséges “rasszizmusra”, és még nem sorolta be az alapvető emberi jogok közé a Sky csatornát és a légkondiconálót, de a szintén ligás Salvini belügyminisztert folyton támadják a migránsok védelmezői rasszizmus és fasizmus miatt.

Talán még maga Ferenc a pápa is meg fog szólalni eme migránsok érdekében, aki tavaly áprilisban például az őket befogadó központokat közül sokat náci koncentrációs táborokhoz hasoníltott, és azt ajánlotta, hogy minden családnak be kellene közülük fogadni az otthonába kettőt.

De egyelőre még remélhetünk, hogy megússzuk ezt a pápai fejmosást a Sky csatorna és a légkondicionálás hiánya miatt, mivel a baloldali olasz média már elkezdte bőszen álhírnek nyilvánítani az egészet miután beszéltek a helyi rendőrséggel és prefektúrával. Hivatalosan a migránsok követelései közül csupán a személyi igazolvány és az étel miatti panaszt ismerték el a La Repubblica újságírójának.

A februári migránstüntetés után azonban, amely során még a forgalmat is leállították a befogadó központjuk előtt a Sky adás hiánya miatt, hitelesnek tűnik a helyi újságíró forrása, amelyik elsőként adott hírt az esetről.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/profughi-campo-vogliono-sky-calcio-1563642.html

https://www.ilgazzettino.it/vicenza_bassano/vicenza_questura_migranti_carta_d_identita_pasti_sky-3905142.html

https://www.fanpage.it/la-bufala-dei-richiedenti-asilo-che-richiedono-labbonamento-sky-per-guardare-le-partite/

https://www.huffingtonpost.it/2017/04/22/papa-francesco-tanti-campi-migranti-ricordano-quelli-di-concen_a_22050886/

http://www.veronasera.it/cronaca/pesce-calcio-sky-roncoleva-cas-versoprobo-castellini-10-febbraio-2018-.html

Ezeket a cikkeket olvastad már?